Σας είδα ζευγαρακι με τον μαύρο τίγρη τσιτσιδι στη βροχή στην ΕΟ να μπαινετε Αθήνα. Πάτε καλά μωρέ; ουτε καν ενα αδιάβροχο;
Σε είδα 60αρη πρώην ζεν πρεμιέ στην κατηφορα για Ηλιουπολη, παπί, βροχή, τηλέφωνο στ'αυτι και υφακι καρδινάλιου γιατί σ'ενοχλουσαν και κάτι μαλακες με αυτοκίνητα που ηθεκαν να πάνε με πιο πολλά απο είκοσι, άκουσον άκουσον...
Σε ειδα να με τραβας ενα φεσι ξεγυρισμενο,παρ'ολο που με φωναξες μεσα στον κατακλυσμο "και καλα" να με πληρωσεις................:a015:
Μπορει να μην πηρα μια αλλα φευγοντας ειδα ποδηλατη ανεμελο μεσα στην βροχη φοροντας μονο μαγιο σαν του Borat...............
Θεος λεμε!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε είδα μπουμπού μου να φεύγεις για το λιμάνι για να μπεις στο πλοίο να πας Αθήνα
Πριν από 5 χρόνια και 2 μήνες σε έφερα καινούρια καινούρια εδώ κάτω και μου χάρισες αμέτρητες όμορφες στιγμές !
Είθε να σε χαρεί ο νέος σου ιδιοκτήτης και να σε προσέχει ώστε να του προσφέρεις κι εκείνου χαρές !
Στενοχωρήθηκα, αλλά σε πήρε καλό παιδί, δικό μας![]()
Φύγαμε...
Σε ευχαριστώ φίλε με το Varadero χτές βράδυ,που είπες για το μπροστινό μου λάστιχο![]()
The only easy day was yesterday.
Σε είδα πιπινάκι, να με κοιτάς και να μου σκας χαμόγελο, όλο νόημα, μου έφτιαξες την μέρα...δυστυχώς ήμουν εν κινήσει και δεν έπαιξε κάτι πιο πέρα...
σε ειδα πριν 2-3 ωρες 800gs τριβαλιτσος,προβλεπε να βγαινεις προς ριο κλπ....![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σε είδα πιτσιρικά να με κοιτάς φουλ προβλεπόμενο πανω στο σκούτερ και να γουσταρεις.Σου παιξα δυο τρεις φορες τα φώτα κι εσκασες ενα χαμόγελο...
Σε ειδα στον περιφερειακό Βόλου αναποδογυρισμένο.. Ελπίζω νασαι καλα , επαθα μεγαλο σοκ με το θέαμα.. Σε είδα κοπανε στο κεντρο της Λάρισας να σπρωχνεις το παιδί σου μέσα στο δρόμο για να με αναγκάσει ς να σταματήσω.. Πλακωθηκα στα φρένα για να μην σκοτωθει κανένας... Μηχανακιας βλακα δεν είναι βρισιά...
Σε είδα χθές στην γέφυρα της Π. Ράλλη (ρεύμα προς Πειραιώς), λίγο μετά το γνωστό στοκατζίδικο, πάνω στη στροφή της γέφυρας να έχεις πιάσει με το ανάποδο χέρι το γκάζι για να κάνεις το Σταυρό σου με το δεξί διότι στα αριστερά σου υπήρχε Εκκλησία...
Ρε πότε θα μάθετε ότι δεν τα κάνει όλα στον αυτόματο ο (όποιος) Θεός;;;
Τελευταία τροποποίηση από Jo.Da.; 28/09/2014 στις 16:30.
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Σας είδα χιπστέρια χθες το μεσημέρι στη παραλιακή με τα μούσια και τα κουστούμια σας.
Σε είδα Γιώργο και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Είδα και την καλή σου, η οποία μου έκλεισε ναζιάρικα το μάτι, οπότε αναπόφευκτα το ειδύλλιο προχώρησε! Μου ξηγήθηκε πάντως εξ αρχής ότι εσύ θα παραμείνεις η πρώτη της αγάπη και να μην κάνω ζήλιες
Αρχίσαμε ήδη τα παιχνίδια και η συμβίωση προβλέπεται πολλά υποσχόμενη!
I suppose it will all make sense when we grow up
Σε είδα σήμερα για πρώτη φορά ύστερα από το μοιραίο. Σου είχαν κάνει "πλαστικές" και σε είχαν συνεφέρει αλλά εγώ σε κατάλαβα από το πίσω φως και την πινακίδα . Ποιος ξέρει τι είπε ο έμπορος στον καινούριο σου και αν με σύστησε σα δικηγόρο ή γιατρό...
καλούς δρόμους να έχετε και συ και αυτός...
Σε ειδα σκατοχοντρε να μου ''πεταγεσαι απ'το στενο'' και ενω ειχα τη μικρη στο αυτοκινητο να παω στον παιδικο,σαν να μην τρεχει τιποτα και η γυναικα διπλα σου να τραβαει τα μαλλια της και να σου ριχνει μπινελικια για την μαλακια που σε δερνει πρω'ι'νιατικα..........που να πας 100 μετρα παρακατω και να σου βγει νταλικα,καργιολη και να παθεις δεκα χιλιαρικα ζημια στο κωλοaudi σου που με εκανες και εχασα δεκα χρονια απ'τη ζωη μου.
Σε ειδα διπλοκαβαλο Tiger 800 το πρωι 5.15 στο ανεβασμα της Συγγρουλιγο πριν τις στηλες.
Τι παθαινετε μερικοι και οταν βλεπετε φωτα να σας πλησιαζουν ...ανοιγετε το γκαζι λες και κανετε αγωνες...
Μια συμβουλη...
Αν θες να φουνταρεις....καντο μονος σου.
Ο συνεπιβατης δεν σου φταιει σε τιποτα...