Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Γιατι υπαρχει το καθεστος αμα εισαι συνεργειο σου κανω εκπτωση αν δες οτι λεει....

Banned Το avatar του/της anco

Γιατι υπαρχει το καθεστος αμα εισαι συνεργειο σου κανω εκπτωση αν δες οτι λεει....

Εχω χαλασει πανω απο 7000 ευρω σε ανταλακτικα στην Honda μεσα σε μια 10ετια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δινει

ποτε εκπτωση στον ιδιωτη ο μεταπωλητης,αλλα στο συνεργειο δινει παντα και παλια τους εδινε και επι πιστωση....για πολλα ευρω.

Τα συνεργεια εχουν την αμοιβη εργασιων τους, και εχουν και κερδος απο τα ανταλακτικα.

Αν ομως εσυ σαν ιδιωτης το φτιαχνεις μονος εκπτωση μηδεν.

Δηλαδη αντιπροσωπε στο συνεργειο δινεις και στον ιδιωτη οχι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Και τα συνεργεία @@ έκπτωση έχουν (πολύ μικρή)
    και είναι και ντούκου.
    ανανήψαντας

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το ποσοστο εκπτωσης ποικιλει αναλογα με τον ογκο πωλησεων του εκαστοτε συνεργειου.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    με αυτή την λογική και εγώ έχω δώσει πάνω από 15000 ευρώ σε τσιγάρα τα τελευταία 10 χρόνια, ο Παπαστράτος γιατί να μη μου κάνει έκπτωση ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Anco, γνωρίζεις τη διαφορά χονδρικής και λιανικής;

Τα 7000€ που έχεις δώσει σε δέκα χρόνια, είναι ψίχουλα για μία αντιπροσωπεία ή κάποιον χονδρέμπορο ανταλλακτικών.

Σοβαρά σου τα γράφω, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης.

δηλαδη ποση εκπτωση δινει σε ενα συνεργειο? κατω του 10%?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anco Προβολή μηνύματος
    Εχω χαλασει πανω απο 7000 ευρω σε ανταλακτικα στην Honda μεσα σε μια 10ετια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δινει

ποτε εκπτωση στον ιδιωτη ο μεταπωλητης,αλλα στο συνεργειο δινει παντα και παλια τους εδινε και επι πιστωση....για πολλα ευρω.

Τα συνεργεια εχουν την αμοιβη εργασιων τους, και εχουν και κερδος απο τα ανταλακτικα.

Αν ομως εσυ σαν ιδιωτης το φτιαχνεις μονος εκπτωση μηδεν.

Δηλαδη αντιπροσωπε στο συνεργειο δινεις και στον ιδιωτη οχι?

άμα έρθω εγώ και σου ζητήσω κάσα για να μπω μέσα και απαιτήσω τη χοντρική που αγοράζεις δεν θα μανουριάσεις ;;
    (μην παραμυθιάζεσαι με την χοντρική είναι πολύ μικρές οι εκπτώσεις και έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα τα τελευταία χρόνια )

λιγότερη είναι η εκπτωση αν δεν είσαι εξουσιοδοτημένος ...

τώρα εαν είσαι στο υποδίκτυο μεγάλης εταιρίας και ανάλογα με την κλάση (Α τάξης Β σαν τους λογιστές ενα πράγμα ) αλλάζει το θέμα ... στόχος τζίρου λέγεται το παιχνίδι ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Υπαρχει και το άλλο,να αγοράζεις με την εκπτωση του συνεργείου

Παλαιό μέλος
    Σε πολλα ανταλλακτικα το ενα αλλο ενα,αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω οποτε παω στην αντιπροσωπεια της suzuki μου κανει τρελες εκπτωσεις...της ταξεως του 25%...και δεν κανω πλακα...ψωνιζω πιο φτηνα ακομα και απ'το νετ...
    εχω πιασει 2-3 φορες κουβεντα με τα παιδια εκει στο συνεργειο περι μοτοσυκλετων και εχουμε αλληλοσυμπαθηθει..

βεβαια μην φανταστειτε οτι παιρνω τιποτα τρελα πραγματα...
    κατι φιλτρα λαδιου...φιλτρα αερα..καμια βιδα που θελω ν'αλλαξω αμα δεν μ'αρεσει το πατημα της και εχει ψιλοφαγωθει απο τις κατσαβιδιες...τετοιες παπαριτσες...

απο την αλλη...
    οταν εφτιαχνα το xr και ημουν καθε 2η βδομαδα στον Σαρακακη (οταν ηταν στην Λ.Αθηνων) για καθε ειδους κοκοκοψαρο...ΠΟΤΕ δεν μου ειχαν κανει εκπτωση στο παραμικρο...
    και συνεχως ζηταγαν και τον αριθμο πλαισιου για το ανταλλακτικο λες και ειχε πολλα μοντελα και χρονιες το 650R...πραγμα που στην suzuki δεν εχει συμβει ποτε...gsxr 1000 k9 λεω και μολις τους πω τι θελω, το καταλαβαινουν αμεσως...

παιζει ρολο η πολιτικη της εταιρειας αλλα και οι ανθρωποι που δουλευουν εκει...

Παλαιό μέλος
    Το χτίσιμο της πελατείας είναι σοβαρή υπόθεση και κυρίως τέχνη.
    Έχοντας γυρίσει αρκετά συνεργεία, προσωπικά όσο και για φίλους, έχω δει διάφορα: από συμπεριφορές για μπινελίκια, δημοσίους υπαλλήλους, άσχετους, επικίνδυνους μέχρι Μαστόρια.

Πριν κάποιο καιρό, έχοντας κάνει σέρβις, ανακαλύπτω από το manual ότι ο μάστορας έχει κάνει τα μισά. Μαλακία δικιά μου αλλά κυρίως του "μάστορα" που δεν ασχολήθηκε καν (ένεκα "φιλικής" my ass εμπιστοσύνης)

Με νεύρα τσιτωμένα, ανοίγω internet και ακού πολύ καλά λόγια για τον Χ που είναι στου διαόλου τη μάνα.

Πηγαίνω άγνωστος, με υποδέχεται, ευγενικός, στον πληθυντικό, ο χώρος οργανωμένος, καθαρός, τα μαστόρια να δουλεύουν με κλειστά μάτια, τα εργαλεία τους ταχτοποιημένα...Καθώς περίμενα σε 15' με το ρολόι είχαν λύσει κυριολεκτικά ένα ολόκληρο tdm και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο το έκαναν να δείχνει. Σαν κουρδισμένοι...

"Κυρ τέτοιε μου, έτσι και έτσι με το σέρβις..." Πριν να πω δεύτερη κουβέντα, φέρνει εργαλεία, ανταλλακτικά, λύνει, φτιάχνει, βάζει αναλώσιμα (κάτι ψιλά που ήθελε), καθαρίζει προσεκτικά (...), τσεκάρει ό,τι μπορούσε με τα χέρια και τα μάτια και μου λέει: "φύγε, είσαι οκ, άλλη φορά"...Μα χριστιανέ μου τι οκ, εδώ έκανες δουλίτσα.."Να σου πω δώσε 8 ευρώ (γιατί τόσο ήταν το αναλώσιμο) είναι ντροπή, θα τα βρούμε την επόμενη.." Και τα βρήκαμε την επόμενη και τη μεθεπόμενη... Σωστές δουλειές, τίμιες εξηγήσεις, νοιάξιμο για τον άνθρωπο που σου εμπιστεύεται το μηχανάκι σου, φροντίδα για το χώρο, αυτά θέλουμε γαμώτο, γιατί το κάνουν τόσο δύσκολο...

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Το χτίσιμο της πελατείας είναι σοβαρή υπόθεση και κυρίως τέχνη.
    Έχοντας γυρίσει αρκετά συνεργεία, προσωπικά όσο και για φίλους, έχω δει διάφορα: από συμπεριφορές για μπινελίκια, δημοσίους υπαλλήλους, άσχετους, επικίνδυνους μέχρι Μαστόρια.

Πριν κάποιο καιρό, έχοντας κάνει σέρβις, ανακαλύπτω από το manual ότι ο μάστορας έχει κάνει τα μισά. Μαλακία δικιά μου αλλά κυρίως του "μάστορα" που δεν ασχολήθηκε καν (ένεκα "φιλικής" my ass εμπιστοσύνης)

Με νεύρα τσιτωμένα, ανοίγω internet και ακού πολύ καλά λόγια για τον Χ που είναι στου διαόλου τη μάνα.

Πηγαίνω άγνωστος, με υποδέχεται, ευγενικός, στον πληθυντικό, ο χώρος οργανωμένος, καθαρός, τα μαστόρια να δουλεύουν με κλειστά μάτια, τα εργαλεία τους ταχτοποιημένα...Καθώς περίμενα σε 15' με το ρολόι είχαν λύσει κυριολεκτικά ένα ολόκληρο tdm και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο το έκαναν να δείχνει. Σαν κουρδισμένοι...

"Κυρ τέτοιε μου, έτσι και έτσι με το σέρβις..." Πριν να πω δεύτερη κουβέντα, φέρνει εργαλεία, ανταλλακτικά, λύνει, φτιάχνει, βάζει αναλώσιμα (κάτι ψιλά που ήθελε), καθαρίζει προσεκτικά (...), τσεκάρει ό,τι μπορούσε με τα χέρια και τα μάτια και μου λέει: "φύγε, είσαι οκ, άλλη φορά"...Μα χριστιανέ μου τι οκ, εδώ έκανες δουλίτσα.."Να σου πω δώσε 8 ευρώ (γιατί τόσο ήταν το αναλώσιμο) είναι ντροπή, θα τα βρούμε την επόμενη.." Και τα βρήκαμε την επόμενη και τη μεθεπόμενη... Σωστές δουλειές, τίμιες εξηγήσεις, νοιάξιμο για τον άνθρωπο που σου εμπιστεύεται το μηχανάκι σου, φροντίδα για το χώρο, αυτά θέλουμε γαμώτο, γιατί το κάνουν τόσο δύσκολο...

οπως εσυ θα το εκτιμησεις και θα ξαναπας και θα αφησεις μπουρμπουαρ ή θα κερασεις και τιποτα θα στειλεις και γνωστους κτλ υπαρχουν και οι πελατες μ@λακες δεν θα εκτιμησουν τιποτα θα του πρηξουν τα @ρχιδια , θα θελουν να κανουν δουλεια τσαμπα και στο τελος θα τον βριζουν ,

δεν δικαιολογω τους απαραδεκτους αντιπροσωπους και συνεργεια , αλλα υπηρχαν και σωστοι επαγγελματιες στον χωρο που με αυτα που επαθαν απο πελατες αλλαξαν και αυτοι ροτα τουλαχιστον στο οικονομικο ,

παντως μεχρι τωρα τοσα χρονια - εκτος ενος κατσαπλια - εχω πεσει σε καλους επεαγγελματιες και εκπτωση κανουν και σωστοι ειναι και λεμε και καμμια κουβεντα
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    άμα έρθω εγώ και σου ζητήσω κάσα για να μπω μέσα και απαιτήσω τη χοντρική που αγοράζεις δεν θα μανουριάσεις ;;
    (μην παραμυθιάζεσαι με την χοντρική είναι πολύ μικρές οι εκπτώσεις και έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα τα τελευταία χρόνια )

λιγότερη είναι η εκπτωση αν δεν είσαι εξουσιοδοτημένος ...

τώρα εαν είσαι στο υποδίκτυο μεγάλης εταιρίας και ανάλογα με την κλάση (Α τάξης Β σαν τους λογιστές ενα πράγμα ) αλλάζει το θέμα ... στόχος τζίρου λέγεται το παιχνίδι ...
    ε δεν εχει και τιποτα αλλο να εμπορευτω,και εκει πωληση μεχρι το 2πλο της αγορας σου λεει η εφορια.

+ την αμοιβη μου που μπορει να ειναι οτι θελω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    οπως εσυ θα το εκτιμησεις και θα ξαναπας και θα αφησεις μπουρμπουαρ ή θα κερασεις και τιποτα θα στειλεις και γνωστους κτλ υπαρχουν και οι πελατες μ@λακες δεν θα εκτιμησουν τιποτα θα του πρηξουν τα @ρχιδια , θα θελουν να κανουν δουλεια τσαμπα και στο τελος θα τον βριζουν ,

δεν δικαιολογω τους απαραδεκτους αντιπροσωπους και συνεργεια , αλλα υπηρχαν και σωστοι επαγγελματιες στον χωρο που με αυτα που επαθαν απο πελατες αλλαξαν και αυτοι ροτα τουλαχιστον στο οικονομικο ,

παντως μεχρι τωρα τοσα χρονια - εκτος ενος κατσαπλια - εχω πεσει σε καλους επεαγγελματιες και εκπτωση κανουν και σωστοι ειναι και λεμε και καμμια κουβεντα
    Ο κακός πελάτης, αυτός που τα θέλει τσάμπα, έχει ύφος, είναι παντογνώστης και έχει μόνο δικαιώματα και γλώσσα (και γενικά όποιος σκέφτεται σαν πελάτης...) να παίρνει πούλο με συνοπτικές και να πηγαίνει εκεί που του αρμόζει...εννοείται αυτό...

Απλά κατά τη γνώμη μου, η πρώτη προσέγγιση σε έναν άνθρωπο, είτε για δουλειά είτε για γνωριμία, πρέπει να του αποδίδει ένα στοιχειώδη σεβασμό και μια καλοπιστία. Αν αυτός αρχίσει το γνωστό γαμάτο ύφος που έχουν όλα τα μηδενικά στις μέρες μας, να τρώει δούλεμα, να του τρώνε φράγκα ή να φεύγει απ τον καλό μάστορα..Μαζί σου όσο δεν πάει

Εκεί βέβαια κατά τη γνώμη μου που εκτιμάς τον κάθε είδους καλό μάστορα, δεν είναι στις δύσκολες προφανείς επισκευές/ανάγκες, αλλά στις μικρές αυτές κινήσεις που σου δείχνει ότι δε σε βλέπει σαν πορτοφόλι, αλλά προσπαθεί να δώσει το κατιτίς παραπάνω...Αυτά προσωπικά εμένα με σκλαβώνουν και σε αυτόν έρχεται συστημένη δουλειά...εννοείται...

Ένα καλό έχει αυτή η γαμωεποχή, εκτιμάς ξανά την ουσία

ειμαστε λιγο off topic.

Πιασαμε τους μαστορες στο topic, και ειμαστε σε θεμα με την πολιτικη πωλησης ανταλακτικα σε ιδιωτη, και γιατι δεν περνει την ιδια εκπτωση με το συνεργειο.

+ οτι κανενα εξουσιοδωτιμενο ποτε μα ποτε δεν μου ανοιξε καρτελα απο τις αγορες ανταλακτικων, ολοι κοβουν 0 αφμ και ιδιωτης.

Μερικοι π.χ Λαμπριανιδης που τα εχουμε πει πολλες φορες, οταν πηγαινουν τα συνεργεια τους δινει τιμη οτι λεει, και οταν απαντανε εγω τι θα βγαλω, λεει εχω κοψει τον μεσαζοντα και πουλαω το

ιδιο σε ολους.

Ασχετα που γουσταρει πολλες φορες και κανει εκπτωση απο το κερδος του ο Μιχαλης και τα δινει ακομα ποιο φτηνα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  2. Γιατί σταμάτησε το f650 CS (Scarver)
    από entrodus στο forum BMW
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2006, 20:15
  3. άμα είσαι βύσμα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ