νομίζω πως επι της ουσίας θα σε κάλυπτε ένα τράνσαλπ που κυλάει υπέροχα και έχει και περισσότερη ροπή αλλά περί γούστων κολοκυθόπιτα
νομίζω πως επι της ουσίας θα σε κάλυπτε ένα τράνσαλπ που κυλάει υπέροχα και έχει και περισσότερη ροπή αλλά περί γούστων κολοκυθόπιτα
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ρε μην κοριδεύετε, τα Guzzi και ειδικά αυτό το συγκεκριμένο είναι οι πιο ουμάμι μοτοσικλέτες, μακράν. Μπορεί να "σέρνονται" αλλά ο κινητήρας τους έχει εσωτερικά στις κεφαλές μια σπιτική μαρμελάδα ροπής, κάθε πιστονία παίρνει μια ποσότητα από αυτή την μαρμελάδα και με ένα μαγικό τρόπο την απλώνει στα κέντρα του εγκεφάλου που σχετίζονται με τα θετικά συναισθήματα και την ηρεμία. Στα πρώτα 10 μέτρα με ένα V7 είσαι ήδη σε φάση ζεν, στο χιλιόμετρο έχουν ανοίξει τα τσάκρα και λαμβάνουν κοσμική τρανκουάλιτι.
Κι όμως είναι μονόδρομος για κάθε ρετρο-λάγνο που σαν σύγχρονο ΠΕΔΥ θέλει τις ανέσεις και την ασφάλειά του..
Βέβαια ... Δεν είμαι ρετρολάγνος ... Αλλά που ξέρεις ? Μπορεί άμα δοκιμάσω.. Να μου αρέσει.
Ασε να έρθει με το καλό , να το δούμε απο κοντά , να το μυρίσουμε , να το χαιδέψουμε... Δεν έχουν νόημα τα τρεχαλητά (αλλά μ'αρέσουν) , έχω αρχίσει και να ψιλοφοβάμαι την γομάρα ...
αν κατάλαβα καλά, όση και το transalp
done.
ναι μωρε...οτι πεις....
Εγω θα προτιμησω το bonnevile παντως. Μαζευω λεφτα να το παρω σε καμια 3ετια.
Θα ανοιξω και λογαριασμο για δωρεες και χορηγιες!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Τι εννοεις;;; Δεν ειναι γρηγορο;;;;![]()
![]()
Για πες πλακα πλακα.. Τι εννοεις;; Θα το οδηγησω σε καποια φαση βεβαια αμα παιξει κανα test drive αλλα να ξερω τι να περιμενω.
Δεν ξερω και κανεναν να το εχει να μου το δινε βολτα. Φτωχομπατιριδες ολοι οι φιλοι μου![]()
MADE IN JAPAN 日本製