Το τέλειο θα ήταν ένα V9 με τον κινητήρα του Bellagio. To βγάζει ένας βελτιωτικός οίκος αλλά είναι γάματα από τιμή...
http://www.youtube.com/watch?v=xMRruI_mdc8
Το τέλειο θα ήταν ένα V9 με τον κινητήρα του Bellagio. To βγάζει ένας βελτιωτικός οίκος αλλά είναι γάματα από τιμή...
http://www.youtube.com/watch?v=xMRruI_mdc8
Ρε Devil!!!Λες να εννοουσα οντως οτι ειναι retro το XR??
Ενταξει εχει μια καπως πιο παλαιας κοπης σχεδιαση αλλα ως εκει. Σιγα μην ειναι και choper! Ειναι μηχανακι με @@
Προσωπικα μου αρεσει το μαμα φαναρι. Ολη η ομορφια του ειναι!
Αν παρω κατι απο αυτα τα ρετρο, που μου αρεσουν πααααρα πολυ εμφανισιακα, εννοειται πως δεν θα το πειραξω-βελτιωσω. Αντε ισως τις αναρτησεις λιγο αν ειναι απαραιτητο.
Και το Χοντα το 1100 σκεφτομαι αλλα πολλα και αχρηστα (για μενα) κυβικα και θα ηθελα πιο ρετρο ντεποζιτο. Σαν ενα απο Τζαπαν που ειχε ποσταριστει σε ενα θρεντ. Δε θυμαμαι ποιο.
Ειδωμεν. Προς το παρον προεχουν αλλα.
Υ.Γ. Το γκουτσι ειναι πιο φθηνο;;;Βγηκε ομως τωρα. Εγω μεταχειρο θα παρω οτι παρω.
MADE IN JAPAN 日本製
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Θα παρω ενα baja 250 να μου βγει και τζαμπα! value for money στρογγυλοφαναρο!
Ποιοι εσεις δεν θα την πληρωσετε Βραδυπους;;
MADE IN JAPAN 日本製
Το v7 βγαίνει αρκετό καιρό τώρα.. Η "αναβίωσή" του έχει φαντάσου ήδη 2 μοντέλα που μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα με μεταξύ τους διαφορές σε ντεπόζιτο (πλαστικό/μεταλλικό) και αν δεν κάνω λάθος στις κεφαλές.
Το θέμα είναι πως πρέπει να είσαι 100% σίγουρος πως είσαι τρελαμένος με ΑΥΤΟ το μηχανάκι γιατί μιλάμε για παντρειά από τις λίγες.
Nαι. Το εψαχνα πριν λιγο και τα εμαθα!Βρηκα και ενα με 5000 Ευρω.
Ενταξει, νεο παιδι ειμαι ακομα, δεν ειμαι για γαμους και δεσμευσεις ακομα! Ειδικα με βιτσιοζες Ιταλιδες!!
Αντε καμια φτωχη πλην τιμια Γιαπωνεζουλα ισως να παντρευομουν απο τωρα με την προϋποθεση οτι θα εχω και παραληλη σχεση!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Ημουν στην λιμνη του Κομο και επινα καφεδακι με την γυναικα....Σκαει μυτη ενας τυπας με ενα κοκκινο 1200 sport απο πανω μεχρι κατω στην "δερματινια" του.....
Περιμενε κανα 10λεπτο και τον ψιλοχαζευα και γουσταρα το στυλακι του...Street bike,ιταλικο μοτερ,δερματινα,λιμνη του Κομο βολτα σε αυτην....
Και μετα σκαει ακομα ενας το ιδιο ακριβως στυλ αλλα με κιτρινο 1200sport...
Εκει αρχισα να εχω ενα ερωτα με αυτην την μαρκα....
Οσο για το V7 κουκλα!Για μηχανοβιους που "ξερουν" τι θελουν!
Η ιστορία μιλάει για χίπστερς που ξέρουν τι θέλουν, όχι μηχανόβιους.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Βάλε στο Youtube "Guzzi Mistral exhaust" ή ""Guzzi Lafranconi exhaust", σαν βομβαριδιστικά Β' ΠΠ κάνουν.
Είμαι 28 ετών, την Breva την λατρεύω και γι αυτά που ξέρω ότι μπορεί να κάνει δεν την αλλάζω εύκολα. Οικονομική (5lt /100 km εντός πόλης με όσο γκάζι έχει), ροπή, ευκολία συντήρησης (αερόψυκτη με διαφορικό,ούτε αλυσιδογράναζα ούτε τίποτα), ελαφριά και μανιτζέβελη, σαν μεγάλο παπί είναι, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ (άπειρα βλέμματα στα φανάρια, αλλά κυρίως αρέσει σε μένα).
Ναι δεν θα βάλει ποτέ φωτιά στην άσφαλτο, αλλά για χαλαρή βόλτα στην παραλιακή το ΣΚ και καθημερινά για να πας στην δουλειά είναι ότι πρέπει παγματικά.
Στα σχέδια μου είναι και άλλη μηχανή, εντελώς άλλης κατηγορίας, αλλά η Guzzi δεν αλλάζει![]()
Μονο εξαρ και τζιεσεξαρ ρε μ00νιαααααα
Θα γουσταρα ενα τετοιο για την ομορφια και τη μουρη..... Για εντος......
πουτσ@@@@@@@@@