Εγώ μάγκες μιας και ο καιρός παιζει ζάρια λέω να μην ακολουθησω και να πάω να προσκύνηση σε κανένα τοπικό ναο του κρέατος.
Καλά να περάσουν όσοι πάνε και προσοχή στο βουνό γιατί δεν αστειεύεται κι απανου
Εγώ μάγκες μιας και ο καιρός παιζει ζάρια λέω να μην ακολουθησω και να πάω να προσκύνηση σε κανένα τοπικό ναο του κρέατος.
Καλά να περάσουν όσοι πάνε και προσοχή στο βουνό γιατί δεν αστειεύεται κι απανου
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Αλανια μολις γυρισα απο στενή πηγαμε σμρ απο Αθήνα με δυο φιλαρακια , να πάτε (καιρού επιτρεποντος) με τα χίλια παρα πολυ ωραία . Αν σας παίρνει ανεβειτε και το βουνο και βγείτε Κύμη . (Σμρ δεν συναντησαμε ψιχαλα)
"Riding a bike is like an art,something you do because feel something inside".
Valentino Rossi
υπαρχει περιπτωση να θελει να επιστρεψει καποιος μετα απο τον πιθανο καφε στην Χαλκιδα που μονιμως πρεπει να ειμαι νωρις πισω ο μ,........ας?
επαναληψη είναι.. δες το τωρα.. https://www.facebook.com/video.php?v=898978750117206
οχι αναγκαστικα τσοκαρο πασουμι παντοφλα η οτι αλλα αγαπατε απλα καθε κυριακη τρωει ολη η οικογενεια μαζι στις 2 το μεσημερι.
παραδοση χρονων βλεπετε.
Παιδιά επειδή όντως ο καιρός είναι άστατος και πολλοί μου έχετε στείλει μηνύματα για επιστροφή νωρίς (οικογένεια/καιρός), αλλά παρόλ' αυτά έχουμε μπεί σε trip mode, λέω να συναντηθούμε το πρωί και το εξετάζουμε επιτόπου. Αν διαπιστώσουμε ότι είναι πολύ φορτωμένος και δεν μας παίρνει, τότε αναπροσαρμόζουμε και πάμε μέχρι Χαλκίδα για καφέ ή όπου αλλού θέλετεFlexibility λέμε!
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Αν το πατε μεχρι Στενη σας προτρεπω να ΠΑΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για καφεδογλυκακι στο προταθεν καταστημα.
Ειναι απλα απαιχτες οι γευσεις (και οι ποσοτητες).
Καλα να περασετε![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
εγω θα κατεβω το πρωι στιο περιπτερο και το πολυ πολυ να πιω εκει το καφε μαζι σας και να γυρισω σπιτι
και εγώ θα ρθω το πρωί (εκτός αν βρέχει), και τα κανονίζουμε επιτόπου...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε