Θεωρεις πως θα ηταν σωστο να υπαρχει ενιαια τιμολογιακη πολιτικη για τα ανταλλακτικα; Να ψωνιζει το συνεργειο οσο και εσυ;
Θεωρεις πως θα ηταν σωστο να υπαρχει ενιαια τιμολογιακη πολιτικη για τα ανταλλακτικα; Να ψωνιζει το συνεργειο οσο και εσυ;
ειναι απλο
το συνεργειο το θελει για πελατη ενω ο ιδιωτης δεν τον ενδιαφερει
ο ιδιωτης ψωνιζει τοσο σπανια και τοσο λιγους κωδικους σε σχεση με το συνεργειο που καποιες φορες δεν αξιζει ουτε τον υπαλληλο που απασχολει
πχ μπαινω εγω μεσα και παιρνω 2 λτ λαδι δυο φορες το χρονο για το μηχανακι μου και μπαινει και ενα μεσο συνεργειο και παιρνει 10 κουτες το μηνα
γιατι να ασχοληθει μαζι μου και να φοβηθει μη με χασει;![]()
Kserete, yparxei kai to legomeno "epixeirimatiko kerdos".
Mexri kai to KKE to exei apodextei
Οι εξουσιοδοτημένοι πουλάνε και ανταλλακτικό δεν είναι μόνο συνεργεία.
Χωρίς έκπτωση θα πουλάνε ακριβότερα ανταλλακτικά από την αντιπροσωπία
ή θα στοκάρουν και θα πουλάνε χωρίς κέρδος με την ελπίδα ότι θα πάς κάποτε για σέρβις?
Για την λιανική οι τιμές σε όλο το δίκτυο πρέπει να είναι ίδιες.
Από την άλλη αν ο κεντρικός αντιπρόσωπος αρχίσει να κάνει εκπτώσεις στην λιανική και παίρνει πελάτες από το δίκτυό του δεν είναι φυσικό να μείνει σε λίγο καιρό χωρίς συνεργάτες?
Τελευταία τροποποίηση από stefanos; 04/10/2014 στις 20:04.
την λεξη τελικος καταναλωτης την ξερεται;
δεν υπαρχη λογος υπαρξης τιμοκαταλογου λιανικης με την λογικη αυτη
ολοι θελουν εκπωση σε καπιιο αγαθο αλλα δεν γινεται αυτο .
αν το αφεντικο σου κανει εκπωσεις στον τελικο πελατη και δεν κερδιζει αυτα που πρεπει
θα σου κοψη το μισθο σου πραγμα που δεν θες....εκτος αν εισαι δημοσιος και εχεις μαθει αλλιως.....
χωρις να παρεξηγηθω και δεν θελω αντιπαραθεση με κανεναν
το αφεντικο δεν εχει μισθο εχει κερδος και σκοπος του ειναι να το μεγιστοποιησει
η εκπτωση στον πελατη τα λειτουργικα εξοδα και ο μισθος του προσωπικου ειναι απλα αναγκαια κακα
Οι Ελληνες απο τη στιγμη που καταλαβαν τον εαυτο τους,πριν καν περπατησουνε,αρχισαν να κανουν εμποριο.
Οι νομοι του εμποριου,απο τοτε μεχρι σημερα,ειναι οι ιδιοι.Οποιος θελει να σκεφτει,βρισκει απαντησεις.
Δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινουνε καποιοι.