Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 262

Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΗ 5/10/2014 ΔΙΡΦΥ ΜΕΣΩ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Μια πραγματικά πολύ ωραία βόλτα! Χάρηκα που γνώρισα καινούργιους και "παλιούς" συμφουρμίτες και τα είπαμε για λίγο. Μακάρι να γίνονται συχνότερα τέτοιες μικρές αποδράσεις, για να γεμίζουμε μπαταρίες και να γράφουμε μαζί χιλιόμετρα. Βάλτε κάτω τους χάρτες και βγάλτε διαδρομές να μαζευόμαστε
    Άπαντες άψογοι λοιπόν και είς άλλα με υγεία

Υ.Γ. 1
    Ένα "ευχαριστώ" στο Μάνο που πλήρωσε τα διόδια μας, προκειμένου να περάσουμε γρήγορα. Χρωστάμε καφεδάκι(α) ΜΕ λεκούμι(α) και δεν θέλω ού!

Υ.Γ. 2
    Σας είπα εγώ να πάμε για φαγητό κατ' ευθείαν ... δεν με ακούσατε
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Καλά, ο Αντώνης ήξερε και δήλωνε "ζόμπι"... Στον νέο κανείς δεν είπε να προσέχει που κάθεται;

μπράβο ρε παίδες....

πουτσ@@@@@@@@@

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Μια πραγματικά πολύ ωραία βόλτα! Χάρηκα που γνώρισα καινούργιους και "παλιούς" συμφουρμίτες και τα είπαμε για λίγο. Μακάρι να γίνονται συχνότερα τέτοιες μικρές αποδράσεις, για να γεμίζουμε μπαταρίες και να γράφουμε μαζί χιλιόμετρα. Βάλτε κάτω τους χάρτες και βγάλτε διαδρομές να μαζευόμαστε
    Άπαντες άψογοι λοιπόν και είς άλλα με υγεία

Υ.Γ. 1
    Ένα "ευχαριστώ" στο Μάνο που πλήρωσε τα διόδια μας, προκειμένου να περάσουμε γρήγορα. Χρωστάμε καφεδάκι(α) ΜΕ λεκούμι(α) και δεν θέλω ού!

Υ.Γ. 2

Παναγιώτη να 'σαι καλά ρε μαν με την εκδρομή που κανόνισες πραγματικά την καταευχαριστήθηκα στο 100%.Δεν έχω ακόμα καταλάβει σε πιό ύψος χάσατε την έξοδο..Πολύ χάρηκα για τους ήδη γνωστούς και ακόμα περισσότερο για τα νέα παιδιά που πλαισίωσαν αυτή την "βολτούλα".

Υ.Γ.1Γάβρε γιαβρίμ ας τρώγαμε και ως μεθαύριο,στην Μαλακάσα όξω απο το Terravibe βάραγε ταμπούρλα το στομάχι.....ένα έξτρα ευχαριστώ απο καρδιάς,σαν να άρχισαν να λύνονται τα χέρια.
    Υ.Γ.2 Πολύ χάρηκα που είδα και γνώρισα τον Gorgo απο κοντά.Γιώργη πραγματικά ήσουν η σούπερ έκπληξη!
    Υ.Γ.3 Βασιλάκη ετοιμάσου στην επόμενη να πληρώσεις καφέδες που σε περιμέναμε 18 νοματαίοι στο Περίπτερο.......

[FONT=Verdana]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Καλά, ο Αντώνης ήξερε και δήλωνε "ζόμπι"... Στον νέο κανείς δεν είπε να προσέχει που κάθεται;
    Γιάννη μου παν για να ξορκίσω το κακό ρε να κάτσω λίγο δίπλα του μη μου ρίξει καμμια κατάρα και μεταμορφωθεί σε Ντουκάτι το μηχανάκι....[/FONT]

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Υ.Γ. 2
    εσυ τα ελεγες αλλα ποιος σε ακουγε! βαλε φωτο τωρα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    εσυ τα ελεγες αλλα ποιος σε ακουγε! βαλε φωτο τωρα...
    Ο Παναγιώτης φταίει ρε σύ που ο Αρίστος έβλεπε οτι οι γλάροι πετάνε χαμηλά;;;;; Tον φόβησε τον άνθρωπο και σου λέει άσε μη ρίξει τίποτα καρέκλες...

Τουλάχιστον για μιά φορά απλώς χαθηκατε και δεν έπεσε κανείς... Λες επειδή το μπουρδέλο του στάζει λάδια, να τον άφησε η γκαντεμια;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    εσυ τα ελεγες αλλα ποιος σε ακουγε! ...
    όταν εγώ λέω τάπερ, δεν ακούει κανείς....

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ...

πουτσ@@@@@@@@@

Τουλάχιστον για μιά φορά απλώς χαθηκατε και δεν έπεσε κανείς... Λες επειδή το μπουρδέλο του στάζει λάδια, να τον άφησε η γκαντεμια;
    Eγώ δε χάθηκα καθόλου σίγουρα ούτε ο χάριςιερο,ούτε και ο γάβρος που σταμάτησε να "μαρκάρει" την μάντρα..Επίσης ποιος σου είπε οτι δεν είχαμε έκτροπα;Ο άλλος ο άνθρωπος ήρθε με το ΖΧ και του έσταζε η υπερχείλιση....απλά μάλλον τον φάγαμε τον έρμο κ απο τότε που έφαγε το ποδάρι έχασε την δύναμη του..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulRain Προβολή μηνύματος
    Παναγιώτη να 'σαι καλά ρε μαν με την εκδρομή που κανόνισες πραγματικά την καταευχαριστήθηκα στο 100%.Δεν έχω ακόμα καταλάβει σε πιό ύψος χάσατε την έξοδο..Πολύ χάρηκα για τους ήδη γνωστούς και ακόμα περισσότερο για τα νέα παιδιά που πλαισίωσαν αυτή την "βολτούλα".

Υ.Γ.1Γάβρε γιαβρίμ ας τρώγαμε και ως μεθαύριο,στην Μαλακάσα όξω απο το Terravibe βάραγε ταμπούρλα το στομάχι.....ένα έξτρα ευχαριστώ απο καρδιάς,σαν να άρχισαν να λύνονται τα χέρια.
    Υ.Γ.2 Πολύ χάρηκα που είδα και γνώρισα τον Gorgo απο κοντά.Γιώργη πραγματικά ήσουν η σούπερ έκπληξη!
    Υ.Γ.3 Βασιλάκη ετοιμάσου στην επόμενη να πληρώσεις καφέδες που σε περιμέναμε 18 νοματαίοι στο Περίπτερο.......

[FONT=Verdana]

Γιάννη μου παν για να ξορκίσω το κακό ρε να κάτσω λίγο δίπλα του μη μου ρίξει καμμια κατάρα και μεταμορφωθεί σε Ντουκάτι το μηχανάκι....[/FONT]
    Εγώ από καινούργια ΕΟ. θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς! Έτυχε να κάνουν λάθος τα παιδιά και αντί να πάνε δεξιά για Σχηματάρι και Παλαιά Ε.Ο. να μπούν στην καινούργια. Μετά θέλαν να βγούν να πάνε από Παλαιά, αλλά οι κιαρατάδες έχουν βάλει σε κάθε έξοδο διόδια. Οπότε και συνεχίσαμε μαζί.

Για τον φίλο μου τον Τζανή έχω να πώ ότι τις τελευταίες φορές που εκδράμαμεν μαζί, όλα καλά πήγαν χωρίς απρόοπτα. Σήμερα μάλιστα γυρίσαμε ΚΑΙ στεγνοί

Winterhater.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    μπράβο βρε παιδιά.Πάντα τέτοια.

Βλέποντας τις δικές σας φωτό, οι δικές μου είναι του πεταματού Θα τις βάλω από τα αύριο, γιατί την ξέχασα ανοικτή, πιέστηκε ο φακός και προσπαθώ να την ξεπλοκάρω...

Winterhater.

Άρα κάτι σε μηχανή χάλασε...

Άρα κάτι σε μηχανή χάλασε...
    Λεπτομέρειες ....

Winterhater.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Λοιπόν Παναγιώτη(Eversman) σε ευχαριστούμε για την ωραία διαδρομή και ελπίζω την επομενη φορά να μας κάτσουν και οι συνθήκες να
    γινει κανα καλό φαγοπότι. Χάρηκα που γνώρισα νεα μέλη όπως τον Χάρη(xarisiero) και την φίλη του. Όπως επίσης τον Στέφανο(est)
    και τον Νάσο(Akolov87)εσένα σε περιμένω στον Κρίκο αύριο. Ειδικες ευχαρηστίες για τον Μάνο ξέρει αυτος...

Ολα κομπλέ άντε και στην επόμενη

Α! Αριστίδη ήσουν πολυ προκλητικός στο ταιλευταίο κομάτι της επιστροφής...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κυριακη 8/10 παχη
    από alexo στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 22:10
  2. Την Κυριακή 23/10...
    από SF στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2005, 17:39