σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ηρθανε και εμενα τα δισκακια μου απο το discogs.
βεβαια μιλαμε για υπερτατη γκαντεμια ειχα παραγγειλει μαζι και pink floyd dark side of moon,δεν ηταν μεσα.
εστηλα μυνημα τι εγινε και μου ειπε κανανε λαθος και το βαλανε σε αλλη παραγγελια και δεν εχουν αλο δισκο.
μου ειπε αμα σε μια εβδομαδα δεν βρει θα μου στηλει τα λεφτα πισω,ελεος.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
ευχαριστω μαν.εντωμεταξυ οταν ειπα η υπερτατη γκαντεμια γιατι ηταν ο δισκος των φλοιντ που ειναι δισκαρα εκανε 12 ευρω οι αλοι απο 5 και 6 ευρω κανανε.
ενταξει μαμισετα.
τωρα η επομενη παραγγελια που μου ειπε ενας φιλος μπορει και εσυ απο το γερμανικο μεταλλαδικο site θα παρω manowar και λεω να χτυπησω και saturnus.
υ.γ ασε που στην αθηνα στο γκαζι ειχε αυτο με τα βινυλια και το ξεχασα δεν θυμομουν τις ημερομηνιες και ειδα σημερα στην εφημεριδα οτι ηταν αυτο το τρηιμερο που περασε.
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
vynil rip ---->>>flac και είσαι κομπλέ.Ειδικά αν στο log file του flac η μετατροπή ειναι 99%.