μαλακες που κυκλοφορουν μικρα μηχνακια με ανοιχτες εξατμησεις
μαλακες που κυκλοφορουν μικρα μηχνακια με ανοιχτες εξατμησεις
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 09/10/2014 στις 06:32.
Βγάλε το άχτι σου, αλλά άσε τέτοιες κατάρες στην άκρη...
οι tdmαδες με τις ξεταπωτες δεν σε ενοχλουν? χειροτεροι ειναι απ'τους παπακηδες!
τους μισω ολους
αλλα τα μεγαλα μηχανακια εχουν την επιλογη να μηνα ανοιγουν τερμα, το γκαζι, και στα στενα και στην ανηφορα
τα μικρα; θες δε θες ξυπνανε εσενα, τηυ γυναικα σου, τα μωρα σου κτλ
ολοι ειναι βλακες
αλλα ενα μεγαλο μηχανακι (με ανοιχτη εξατμιση) μπορει παντου να πηγαινει παντου αξιοπρεπως και να μην ακουγεται
ακριβως αντιθετα ,R6 (με μαμα εξατμιση), φαναρι φαναρι βαραει κοφτες 1η 2α
εγω, που γουσταρω τα μηχανακι θελω να βγω να τους σκοτωσω, ο αλλος που ηδη τα μισει, τι θα νιωσει;
Φιλε μου ειμαι 100% μαζι σου.Εδω στο χωριο (5000 κατοικων)10 τσογλανια κανουν τη ζωη ανυποφορη.Ειμαι υπερβολικος;οποιος εχει αμφιβολιες ας ερθει για μια,μονο μια μερα.Δυστυχος η αστυνομια λεει,δεν μπορει να κανει τιποταγιατι αν παει να τα κυνηγησει μπορει να γινει ατυχημα και ποιος μπλεκει.Λες και δεν υπαρχει τροπος να τα πιασει.
Όμως τότε που τα είχαμε εμείς και μας κυνηγούσαν οι γέροι ωραία ήταν...
Εχει αναλυθει σε παλαιοτερο θεμα,και το μονο που αποκομισα ειναι οτι εμεις που ενοχλουμαστε ειμαστε "@γαμητες,παρθενοπιπιτσες".................
Μην το ψαχνεις......................
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ε να αυτά γράφετε και μετά αμαυρώνετε την εικόνα των μοτοσικλετιστών... Αφού είναι φίλοι μας οι κάγκουρες, έπρεπε να χαίρεσαι που τα παιδιά βολτάρουν αντί να παίζουν εξμποξ.
Εγω παλι θα ηθελα να εχω αρκετους απο δαυτους για να διωχνουν τους λυκους και τις αρκουδες αλλα που να τους βρεις ρε πστ μου....