Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: 2 μοτο

2 μοτο

Καλησπερα σε ολους θελω να ρωτησω τι γινετα αν εχει 2 μηχανες στο ονομα σου με την εφορια?
    ζησε το ονειρο

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiraleon Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σε ολους θελω να ρωτησω τι γινετα αν εχει 2 μηχανες στο ονομα σου με την εφορια?
    Απλα εχεις 2 τελη κυκλοφοριας.......................
    Τιποτα αλλο.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ετσι κι αλλιως μας την βαζουνε οσο και οποτε θελουν.
    εγω χρονια τωρα εχω ενα παπι και μια μεγαλη μοτο και δεν εχω θεμα.και δεν εχω κανα τρελο εισοδημα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

επειδη ειναι και τα 2 600cc
    ζησε το ονειρο

Υπάρχει πολύς κόσμος που έχει και 2 και 3 και 4 παιδιά ...Δηλαδή μοτο (μεγάλες) και τις έχουν σαν παιδιά ... Μόνο τέλη και ασφάλειες θες ... Για την ώρα . Αργότερα ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει .

Τα χρόνια των παχιών αγελάδων ήξερα πολλούς τέτοιους ... Τώρα λιγόστεψαν , αλλά υπάρχουν πολλοί που κατέχουν μεγάλο αριθμό μοτό χωρίς κάποιο εφοριακό θέμα

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spiraleon Προβολή μηνύματος
    Αν έχεις, τίποτα.

Αν αγοράσεις, ενδέχεται να έχεις θέμα με τεκμήρια με κόστος αγοράς. Πού τα βρήκες τα 15 χιλιάρικα για το χαγιαμπούσα και τα 17 για το R1 = 32 σύνολο, εε, εεεεεε; Αν το πάρουν χαμπάρι βέβαια...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Αν έχεις, τίποτα.

Αν αγοράσεις, ενδέχεται να έχεις θέμα με τεκμήρια με κόστος αγοράς. Πού τα βρήκες τα 15 χιλιάρικα για το χαγιαμπούσα και τα 17 για το R1 = 32 σύνολο, εε, εεεεεε; Αν το πάρουν χαμπάρι βέβαια...
    ρε μη το μπερδευετε το παλικαρι! που τα ειδατε τα τεκμηρια στις μοτο? εδω ουτε καν δηλωνονται στη φορολογικη δηλωση..

κοιτα φιλε, με την εφορια δεν εχεις θεμα, η μηχανη δεν αποτελει τεκμηριο, και συνεπως δεν δηλωνεται στη φορολογικη δηλωση! δηλωνεια μονο την αγορα της σαν εξοδο, πραγμα που πρεπει να δικαιολογησεις το ποθεν εσχες αν αυτο υπερβαινει καποιο ποσο (αυτα ξερει να στα πει καλυτερα καποιος λογιστης), κατα τα αλλα μπορεις να εχεις οσες μηχανες θελεις στο γκαραζ σου! μονο τελη και ασφαλειες πληρωνεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ρε μη το μπερδευετε το παλικαρι! που τα ειδατε τα τεκμηρια στις μοτο? εδω ουτε καν δηλωνονται στη φορολογικη δηλωση..

κοιτα φιλε, με την εφορια δεν εχεις θεμα, η μηχανη δεν αποτελει τεκμηριο, και συνεπως δεν δηλωνεται στη φορολογικη δηλωση! δηλωνεια μονο την αγορα της σαν εξοδο, πραγμα που πρεπει να δικαιολογησεις το ποθεν εσχες αν αυτο υπερβαινει καποιο ποσο (αυτα ξερει να στα πει καλυτερα καποιος λογιστης), κατα τα αλλα μπορεις να εχεις οσες μηχανες θελεις στο γκαραζ σου! μονο τελη και ασφαλειες πληρωνεις
    Κάτι τέτοια λέτε, και θα βρεθεί μετά κανένας κακομοίρης να κλαίει. Τι το κάνουνε το πόθεν έσχες δηλαδή; Το δημοσιεύουνε στη βουλή μαζί με των βουλευτών; ΤΕΚΜΗΡΙΟ είναι, αν τα εισοδήματά σου δε καλύπτουνε, ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΑΙ. Αν π.χ. τα 5 τελευταία χρόνια μου δηλώνεις εισόδημα 5 χιλιάρικα, τα βασικά προς το ζειν δηλαδή, και δε μπορείς να δικαιολογήσεις αποταμίευση και ανάλωση εισοδήματος προηγουμένων ετών ή άλλη πηγή, και μου αγοράσεις μηχανάκι 20 χιλιάρικα, τι νομίζεις πως κάνει ο έφορας με τη διαφορά;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Capture.PNG 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	324507

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κάτι τέτοια λέτε, και θα βρεθεί μετά κανένας κακομοίρης να κλαίει. Τι το κάνουνε το πόθεν έσχες δηλαδή; Το δημοσιεύουνε στη βουλή μαζί με των βουλευτών; ΤΕΚΜΗΡΙΟ είναι, αν τα εισοδήματά σου δε καλύπτουνε, ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΑΙ. Αν π.χ. τα 5 τελευταία χρόνια μου δηλώνεις εισόδημα 5 χιλιάρικα, τα βασικά προς το ζειν δηλαδή, και δε μπορείς να δικαιολογήσεις αποταμίευση και ανάλωση εισοδήματος προηγουμένων ετών ή άλλη πηγή, και μου αγοράσεις μηχανάκι 20 χιλιάρικα, τι νομίζεις πως κάνει ο έφορας με τη διαφορά;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Capture.PNG 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	324507
    Μιλάς για τεκμήριο αγοράς και μόνο. Αν είναι μεταχειρισμένο ή κληρονομιά ή οτινάναι δεν έχεις κανένα θέμα. Ούτε καν στη δήλωση πλέον δεν δηλώνονται οι μοτό.

Μια χαρά τα λέει ο mikes
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μιλάς για τεκμήριο αγοράς και μόνο. Αν είναι μεταχειρισμένο ή κληρονομιά ή οτινάναι δεν έχεις κανένα θέμα. Ούτε καν στη δήλωση πλέον δεν δηλώνονται οι μοτό.

Μια χαρά τα λέει ο mikes
    Συγνώμη, αλλα τι έγραψα στο αρχικό μου μήνυμα;

Συγνώμη, αλλα τι έγραψα στο αρχικό μου μήνυμα;
    Συγνώμη, που διαφωνείς με τον mikes και του είπες "Κάτι τέτοια λέτε, και θα βρεθεί μετά κανένας κακομοίρης να κλαίει."?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στο ότι διαφωνεί με την απάντησή μου αρχικά (προφανώς δε τη διάβασε σωστά και δε δίνει τη πρέπουσα σημασία στο ρίσκο να βρεθεί ο αγοράζων με τεκμαρτό εισόδημα...

"μη το μπερδευετε το παλικαρι! που τα ειδατε τα τεκμηρια στις μοτο" (άρα κοιμάμαι ήσυχος)

"πραγμα που πρεπει να δικαιολογησεις το ποθεν εσχες αν αυτο υπερβαινει καποιο ποσο (αυτα ξερει να στα πει καλυτερα καποιος λογιστης)" (ε μωρέ δε θα είναι τίποτα).

Η ταπεινή μου άποψη είναι οτι ο Μικές μπερδεύει τα πράγματα.

Ας ρωτησει κανένα λογιστή

Τεσπα, απλά είναι τα πράγματα. Οι μοτό αποτελούν τεκμήριο αγοράς όπως είπες και στο παράδειγμα παραπάνω, δεν αποτελούν όμως και δεν υπολογίζονται ως τεκμήρια διαβίωσης όπως τα αυτοκίνητα, σπίτια, σκάφη κλπ.

Ε, αν κάποιος είναι τόσο ηλίθιος να έχει χαμηλό φορολογητέο εισόδημα και θέλει να πάρει 1 ή 2 καινούργιες μοτό...δεν θα λυπηθώ κιόλας αν τον σκίσουν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ε, αν κάποιος είναι τόσο ηλίθιος να έχει χαμηλό φορολογητέο εισόδημα και θέλει να πάρει 1 ή 2 καινούργιες μοτό...δεν θα λυπηθώ κιόλας αν τον σκίσουν.
    Πές τα ή μάλλον γράψτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    την αγορα μεταχ. ομως δεν την δηλωνεις ουτε σαν αγορα!σωστα?
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Συναγερμός ΜΟΤΟ
    από smavrid στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 20:05
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2003, 14:13
  4. Ιδρυση Νεασ ΛεσΧησ Μοτο...
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:02
  5. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF