Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: γ@μw τα παπια με τις ανοιχτες εξατμισεις

Δεν σας ενοχλεί ο θόρυβος … σας ενοχλεί που περνανε αργααα… (γι αυτό τα πιο σπαστικά είναι τα παπια , καθως και κάτι τρίκυκλα…)

Από την άλλη , καποτε υπήρχε ένα thread (?) που ελεγε ότι…. Loud pipes save lives ..

Και παρθενοπιπίτσοι. Δεν ήταν αγανακτισμένοι όμως.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Δεν σας ενοχλεί ο θόρυβος … σας ενοχλεί που περνανε αργααα… (γι αυτό τα πιο σπαστικά είναι τα παπια , καθως και κάτι τρίκυκλα…)

Από την άλλη , καποτε υπήρχε ένα thread (?) που ελεγε ότι…. Loud πίπες save lives ..
    fixed.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οτι ναναι..........
    ξερετε τι ειναι προδιαγραφες;
    κανεις δεν παραπονεθηκε για κανονικη εξατμιση
    το ξερουμε οτι ζουμε σε πολη
    οι ανοικτες-ξεταπωτες ομως ειδικα σε στενα και ειδικα βραδυ ειναι εγκλημα και μαλιστα οχι απο αμελεια αλλα προμελετημενο γιατι αυτος που το κανει επιδιωκει να κανει τον περισσοτερο θορυβο που μπορει για να γουσταρει
    αν βρεθει μια αλλη διαταραγμενη προσωπικοτητα του τη στησει και την ωρα που περναει αμολησει εναν κουβα σαπουνονερο και φαει τα μουτρα του του τι θα πει μετα οτι επλενε τα ποδια του στο πεζοδρομιο;

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    γερος δεν με εκραξε ποτε,ξερεις γιατι;γιατι ενω ειχα μηχανακι που εκ των πραγματων εκανε θορυβο(yz 125 1980)μεσα στα στενα δεν εβγαζα τη μαλακια μου.
    Μου έχουν κάνει παρατήρηση γείτονες (μετά από 15 χρόνια που έχω τη συγκεκριμένη μηχανή), ο ένας που ακούει το «γκρουγκου-γκρουγκου» (έτσι το είπε) κάθε πρωϊ (που ζεσταίνω με το κολλημένο τσοκ που φτάνει μέχρι 2300 στροφές), που «μαρσάρω» (3-4 γκαζιές ως τις 3000 για να ανεβάσει λίγο μπας και ξεκινήσει ομαλά πριν ζεσταθεί καλά, για να μην ενοχλήσω τους κοιμώμενους), που τα καυσαέριά μου μαυρίζουν τη μπουγάδα της απέναντι (ασχέτως που ο άντρας της παρκάρει το αυτοκίνητο 2 μέτρα από αυτή) και που η εξάτμιση σημαδεύει κατευθείαν το μπαλκόνι του άλλου στα 30 μέτρα, 1ο όροφο. Ήρθαν κάποιοι στη γειτονιά μου και με βρήκαν εκεί και τους δημιουργώ και καλά πρόβλημα τώρα. Ας γυρίσουν πίσω στην έρημο.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Αχ ρε δε ξέρετε τι είναι να έχει χωρίσει ο καψούρης κάγκουρας κατακαλόκαιρο που κοιμόμαστε με ανοιχτά τα παράθυρα
    και περνάει με το ''φτιαγμένο peugeot rally'' και τα ηχεία τσίτα ...https://www.youtube.com/watch?v=DrPS9Ilbexs
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

το αστείο δεν είναι τόσο πολύ ο θόρυβος. είναι ότι το πιστεύουν ότι με την μαλακία αυτή πάνε πιο γρήγορα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    fixed.

αναλογα τα κουραγια και την ηλικια...τον θοδωρα τοn Βαρδηνοjohn τον εστειλε στο χωμα.... (αλλα με ενα χαμογελο ΝΑΑΑΑ)

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παρακαλω πολυ,ολοι εμεις οι @γαμητοι να περασουμε απο το νημα του Κτινου μπας και δουμε το φως που δεν βλεπουν οι αλλοι.....
    Εστω και τεχνητα.....
    Εχω κανει κρατηση στο παουερ μπαι.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Παρακαλω πολυ,ολοι εμεις οι @γαμητοι να περασουμε απο το νημα του Κτινου μπας και δουμε το φως που δεν βλεπουν οι αλλοι.....
    Εστω και τεχνητα.....
    Εχω κανει κρατηση στο παουερ μπαι.....
    Aυτο πρέπει να το αγοράσετε εσείς εκει στον Βόλο που βγάλατε δήμαρχο τον Μ-Πεο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Sold out λεμε.....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εδωσες το cbr και πηρες symphony;
    Όχι αλλά οι ολόσωμες ελεύθερες Arrow είναι μελωδικές.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Nαι ρε συ Νικ, στο χέρι μας είναι να βοηθάμε και λίγο τη κατάσταση. Και εγω έχω καγκουρό εξάτμιση και ζω στην καρδιά της πιο
    καγκούρικης πόλης στην Αθήνα παρόλ'αυτα οταν γυρνάω μετα τα μεσάνυχτα τραβάω ενα γκάζι απο τον κεντρικό δρόμο και φτάνω
    σπίτι με σβηστή μηχανή όχι μονο για να μη ξυπνήσω τους δικούς μου αλλα γνκ την γειτονιά, σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε να
    κάνουμε και κάτι..
    Αν πάω σπίτι με ανοιχτό γκάζι θα ακούγομαι μέχρι τη Θήβα....
    Στην Σιγκαπουρη που ζουνε πολλαπλασια ατομα απο την δικια μας πρωτευουσα γιατι δεν ακουσα ουτε ενα ΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    Και αυτοι @γαμητοι ρπστμ!
    Εκεί απαγορεύεται και το κάπνισμα στο δρόμο πεζός, άσε μας με τους κίτρινους...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Από την άλλη , καποτε υπήρχε ένα thread (?) που ελεγε ότι…. Loud pipes save lives ..
    Τhey do.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    οτι ναναι..........
    ξερετε τι ειναι προδιαγραφες;
    κανεις δεν παραπονεθηκε για κανονικη εξατμιση
    το ξερουμε οτι ζουμε σε πολη
    οι ανοικτες-ξεταπωτες ομως ειδικα σε στενα και ειδικα βραδυ ειναι εγκλημα και μαλιστα οχι απο αμελεια αλλα προμελετημενο γιατι αυτος που το κανει επιδιωκει να κανει τον περισσοτερο θορυβο που μπορει για να γουσταρει
    αν βρεθει μια αλλη διαταραγμενη προσωπικοτητα του τη στησει και την ωρα που περναει αμολησει εναν κουβα σαπουνονερο και φαει τα μουτρα του του τι θα πει μετα οτι επλενε τα ποδια του στο πεζοδρομιο;
    To ίδιο και η σφεντόνα με μπίλια απο ρουλεμαν αλλά αν αρχίσουμε τα "θα σου δειξω εγώ" καποιοι βαρύμαγκες θα χάσουν...

Και σοβαρά τώρα, πρέπει να εισαι κάφρος να πηγαινεις με πολλά και ξετάπωτος (και οι μαμά κανουν θορυβο αν πας με πολλά).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Μου έχουν κάνει παρατήρηση γείτονες (μετά από 15 χρόνια που έχω τη συγκεκριμένη μηχανή), ο ένας που ακούει το «γκρουγκου-γκρουγκου» (έτσι το είπε) κάθε πρωϊ (που ζεσταίνω με το κολλημένο τσοκ που φτάνει μέχρι 2300 στροφές), που «μαρσάρω» (3-4 γκαζιές ως τις 3000 για να ανεβάσει λίγο μπας και ξεκινήσει ομαλά πριν ζεσταθεί καλά, για να μην ενοχλήσω τους κοιμώμενους), που τα καυσαέριά μου μαυρίζουν τη μπουγάδα της απέναντι (ασχέτως που ο άντρας της παρκάρει το αυτοκίνητο 2 μέτρα από αυτή) και που η εξάτμιση σημαδεύει κατευθείαν το μπαλκόνι του άλλου στα 30 μέτρα, 1ο όροφο. Ήρθαν κάποιοι στη γειτονιά μου και με βρήκαν εκεί και τους δημιουργώ και καλά πρόβλημα τώρα. Ας γυρίσουν πίσω στην έρημο.

Πές τα!!!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Για να καταλαβω.....
    Εκει στην ανατολη που αναφερα ειναι χαλια ,και προτιμας τις χαβουζες τις δικες μας;
    Υπ'οψιν οτι και εγω καπνιστης ειμαι και πολλες φορες με ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου.Φαντασου καποιον που δεν καπνιζει κιολας.
    Ξεχασες να αναφερεις οτι τα ταξι δεν σταματουν οπου του καυλωσει του ταξιτζη παρα μονο σε προκαθορισμενες θεσεις.
    Α!
    Και κυκλοφοριακο στο κεντρο ειναι αγνωστη λεξη...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για να καταλαβω.....
    Εκει στην ανατολη που αναφερα ειναι χαλια ,και προτιμας τις χαβουζες τις δικες μας;
    Υπ'οψιν οτι και εγω καπνιστης ειμαι και πολλες φορες με ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου.Φαντασου καποιον που δεν καπνιζει κιολας.
    Ξεχασες να αναφερεις οτι τα ταξι δεν σταματουν οπου του καυλωσει του ταξιτζη παρα μονο σε προκαθορισμενες θεσεις.
    Α!
    Και κυκλοφοριακο στο κεντρο ειναι αγνωστη λεξη...
    Ναι αν ηθελα να ζω έτσι, πήγαινα στη Λεγεώνα... Άσε μας..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    ... Ας γυρίσουν πίσω στην έρημο.
    Όταν τα έλεγε ο Ζάχος Χατζηφωτίου, βλάχοι στα χωριά σας, δεν τον άκουγε κανείς...

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τώρα με τα κρύα και τίς βροχές....
    από GIXXERAKIAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2009, 11:26
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2007, 11:39
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 20:16
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2005, 08:18