The only easy day was yesterday.
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να έχεις πλαστά χαρτονομίσματα και να τα καταθέσεις σε ΑΤΜ....Τα ξεφορτώνεσαι.Όπως έκανε και ο απατεώνας.
Ride till the end....isle of man style!
William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)
δεν θα παω στο ατμ για να δω αν ειναι πλαστα χαλωντας το ονομα μου. μια φορα θα μου την χαρισουνε. μετα ομως στην διαθεση της αστυνομιας. και καλα θα σου κανουνε οτι σου κανουνε. με συγχωρεις δηλαδη. να προφυλαξω θελω. στο πλαστο δεν παιζουμε.
ακραιο βεβαια αλλα...... νομος της αγορας
Δεν κατάλαβες,αλλά το μάθημα ηθικής το έκανες.Εάν βάλεις πλαστό χαρτονόμισμα πολύ πιθανό να βρεθείς μπλεγμένος.Οπότε ή το επιστρέφεις όπως έχω κάνει 2 φορές ή το πετάς(Εναλλακτικά λαδώνεις τον γιατρό,εξεταστή οδήγησης,το δίνεις στην πουτ@ν@ που δεν χόρεψε καλά στο σκοτεινό κωλόμπαρο και δεν σε άφησε να πιάσεις και σε κέρασε και μπόμπα...,το δίνεις στα ''διόδια'' στην Πάτρα,στον βενζινά που σου βάζει νοθευμένη βενζίνη)Μπορεί να είναι και ο γείτονας σου αυτός.
Αυτός που σου δίνει πλαστό ξέρει πολύ καλά τι σου δίνει.
Η Εθνική στην Πετρούπολη μου έβγαλε πριν 2 χρόνια 20άρικο κομμένο.
Παλιά σε ΑΤΜ δεν θυμάμαι που,είχαν βάλει στις κασέτες για τα 20άρικα 50άρικα...είχε γίνει και θέμα και ακολούθησε και δικαστήριο όταν ζήτησαν πίσω τα λεφτά.
κ.ο.κ
Τελευταία τροποποίηση από iliasfyntanidis; 10/10/2014 στις 08:21.
Ride till the end....isle of man style!
William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)
Συνέβη και σε εμένα
Εβγαλα από άλλη τράπεζα - ΑΤΜ - και πήγα σε άλλη ταμείο να πληρώσω ,και το πετάει μια, το πετάει δύο, το πιάνει το κοιτάει, - ευτυχώς τον ήξερα - μετά έγινε της ποπης, πήγα στην άλλη τράπεζα πού έβγαλα από το ΑΤΜ, αλλά δίκιο δεν βρήκα,το έφαγα στον κώλο