Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 107

Θέμα: γ@μw τα παπια με τις ανοιχτες εξατμισεις

Banned
    Και εγώ πιτσιρικάς στο Glx είχα motosport - χοντρομπουρα- ήθελα να ακούω, και να ακούγομαι, με τα υπόλοιπα - προ αστυνομίας - το ίδιο, εκείνο το xr με την δισκατη supertrap ,με άκουγαν πριν μπω στο χωριό, μετά πες ότι έβαλα μυαλό, πες ότι θες, και στο Τενερε είχα εξατμιση sebring,και στο tdm - mivv ,αλλά φρόντιζα να μην ρίχνω κούφιες, να μην προκαλώ εντος πόλεως, όταν έβγαινα εκτός το ματσικωνα who cares, και rallye 106 είχα φτιαγμένο μπούνια, αλλά και με εκείνο συμπεριφερομουν το ίδιο.
    Εδώ να συμφωνήσω πώς μια Μοτο με μαμά εξάτμιση, αν πηγαίνεις στα κόκκινα, κάνει πολύ φασαρία, είχα R1 2007 με μαμά εξατμισεις, οπότε η φασαρία είναι θέμα παιδείας και συνειδήσης όχι acrapovic, mivv, leovinci κλπ
    Το ίδιο εφαρμόζω και στην δουλειά μου, αν δεν προκαλεί με θόρυβο, δεν θα ασχοληθώ μαζί του, δεν λέμε να έχει μόνο μια σωλήνα, αλλά αν έχει ένα τελικό και δεν μαλακίζεται, δεν ασχολούμαι καν, μην ξεχνάμε - όπως είπε ο τερενς - τα ίδια και χειρότερα κάναμε και εμείς

Οπότε εμείς που δεν κάναμε ποτέ ούτε ίδια ούτε χειρότερα, δεν έχουμε κάποιο θεματάκι με το να σας/τους σιχτιρίζουμε χωρίς ντροπή, χαίρομαι.

Banned
    Και εγώ σιχτιρίζω
    Αλλά δεν βγάζω απωθημένα

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Όσο ζούσα στην Αθήνα αυτό το πρόβλημα το είχα και δυστυχώς δεν αλλάζει οι κάφροι είναι ατελείωτοι.
    Ήρθα στην ησυχία του χοριού και ηρέμισα από αυτούς και από όλα τα στραβά της πόλης.!!!!
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Και εγώ σιχτιρίζω
    Αλλά δεν βγάζω απωθημένα
    Δηλαδή βρε Μητσε, το ότι το παιδί που το πρωτοπόσταρε θέλει απλά να κοιμάται το βράδι, έχει κάποιο απωθημένο και του φταίνε τα παπΧιά;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή βρε Μητσε, το ότι το παιδί που το πρωτοπόσταρε θέλει απλά να κοιμάται το βράδι, έχει κάποιο απωθημένο και του φταίνε τα παπΧιά;
    oχι ρε συ
    απλα δεν σιχτιριζω και δεν καταριεμαι
    ετσι οπως ειναι οι πολεις μας σημερα και τα χωρια-στην πλειοψηφια-καποιος θορυβος θα σε ενοχλησει
    μη γινομαστε μαμουχαλοι
    ειναι μ@λ@κια το ξερω,να θες να κοιμηθεις εσυ η το μικρο
    και απο κατω ο καγκουρας να περναει ταπα

Παλαιό μέλος
    συνηθως τον ακουω (χαραματα), τον καταριεμαι στον υπνο μου κ αλλαζω πλευρο

αλλα μετα απο αυπνια 27 ωρων, τον να τον ακους να ζεσταινει 10λεπτο επειδη ειναι αρρυθμιστο, την στιγμη που μολις σε εχει παρει ο υπνος, ειναι βασανο

ενα μεγαλο μηχανακι με ανοιχτη εξατμιση μπορει να κινειται παντου και να ψιθυριζει

σε αντιθεση με ενα μαμισιο μηχανακι που βαραει κοφτες στα στενα και τους ξυπναει ολους

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nightraider Προβολή μηνύματος
    συνηθως τον ακουω (χαραματα), τον καταριεμαι στον υπνο μου κ αλλαζω πλευρο

αλλα μετα απο αυπνια 27 ωρων, τον να τον ακους να ζεσταινει 10λεπτο επειδη ειναι αρρυθμιστο, την στιγμη που μολις σε εχει παρει ο υπνος, ειναι βασανο

ενα μεγαλο μηχανακι με ανοιχτη εξατμιση μπορει να κινειται παντου και να ψιθυριζει

σε αντιθεση με ενα μαμισιο μηχανακι που βαραει κοφτες στα στενα και τους ξυπναει ολους
    Προσπάθησες να του μιλήσεις ήρεμα; Μπορεί ετσι να λύσεις το πρόβλημά σου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    το εχω σκεφτει, αλλα το γεγονος οτι ειναι 30+ χρονων δεν μου δινει ελπιδες (πραγματικης) επικοινωνιας

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ναι αν ηθελα να ζω έτσι, πήγαινα στη Λεγεώνα... Άσε μας..
    "off topic on"
    Tί μου θύμισες ... Μασσαλία, κέντρο νεοσυλλέκτων και εγώ να ξέρω μόνο το "βού λε βού κουσέ αβέκ μουά" ... μετά κάποιους μήνες, ήρθε και η σπασμένη κλείδα και έμαθα και το "μαρσέ νό, κρεβέ ουί"
    "off topic off"

Είχα το ίδιο πρόβλημα θορύβου πρίν από μερικά χρόνια (και όλη η γειτονιά μαζί) με τους σκουπιδιάρηδες που ερχόντουσαν 0300 για να μαζέψουν και γινόταν της τρελής. Τί στο Δήμο πήγαμε, τί τους πιάσαμε και τους μιλήσαμε, στα κάκαλα τους.
    Άλλαξα τζάμια και έβαλα διπλά, έκανα και μία αλλαγή στο δωμάτιο και από το μπροστινό πήγα στο κατά πολύ μικρότερο πίσω και ηρέμησα.

Τους πιτσιρικάδες με τους σωλήνες και τις ξερογκαζιές δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Να τους συνετίσεις -επί προσωπικού- δεν μπορείς καθώς σε αυτή την μικρή ηλικία, η δράση προκαλεί αντίδραση. Άλλοι είναι υπέθυνοι για αυτό (Οικογένεια/ Πολιτεία).

EDIT
    Τώρα είδα ότι μιλάς γιά άνθρωπο 30+ χρονών ... πιτσιρικά επομένως δεν τον λές ....
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ 15-16-17..............

..........................

Έτσι ήταν ,έτσι είναι καί έτσι ΘΑ, είναι ό κόσμος τής μοτό μέχρι νά γυρίσει ό κόσμος
    στό καλώδιο...!!

...........................................

για ' σενα , μπορει να ηταν και να ειναι ετσι ο κοσμος της μοτο , δεν σημαινει οτι ειναι ή ηταν για ολους,
    καποιοι μαθαμε να βγαζουμε γουστα για παρτη μας αλλα να σεβομαστε τους αλλους απο την αρχη που τα πιασαμε τα μηχανακια στα χερια μας , πως να το κανουμε δηλαδη , το αντριλικι ειναι καλο να υπαρχει αλλα να βγαινει εκει που πρεπει και οταν χρειαζεται , δεν μου φταιει εμενα ο συμπολιτης μου που θελει να κοιμηθει σε τιποτα για να φαει στη μαπα ενα ξεκ@βλωμα δικο μου που δεν το κατανοει κιολας ουτε κι εχει καμμια υποχρεωση
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    για ' σενα , μπορει να ηταν και να ειναι ετσι ο κοσμος της μοτο , δεν σημαινει οτι ειναι ή ηταν για ολους,
    καποιοι μαθαμε να βγαζουμε γουστα για παρτη μας αλλα να σεβομαστε τους αλλους απο την αρχη που τα πιασαμε τα μηχανακια στα χερια μας , πως να το κανουμε δηλαδη , το αντριλικι ειναι καλο να υπαρχει αλλα να βγαινει εκει που πρεπει και οταν χρειαζεται , δεν μου φταιει εμενα ο συμπολιτης μου που θελει να κοιμηθει σε τιποτα για να φαει στη μαπα ενα ξεκ@βλωμα δικο μου που δεν το κατανοει κιολας ουτε κι εχει καμμια υποχρεωση

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ...............

Στόν κόσμο τής μοτό άναφέρθηκα,ούτε σέ μένα ούτε σέ σένα...!!!
    Πιό λιανά......μέ κουράζει ,έστω καί άν κινδυνεύω νά έρμηνευτώ λάθος.

Ενοχλει ο ξεταπας.
    Λογικο.

Αν δεν τον πιασει να του μιλησει ηρεμα, να του εξηγησει το θεμα και επαφιεται στις καταρες, εχω την υποψια οτι δεν θα λυθει το θεμα.
    Δεν ειναι ματιασμα να φυγει με προσευχη η καταρα.
    Δεν υπαρχει καμια εγγυηση οτι θα λυθει μιλωντας του, βεβαιως, αλλα αν δεν του το πεις, δεν θα μαθεις.

Επισης +1 στο λαουντ παϊπς σεϊβ λαϊβς και οι ομορφες συνεχειες του τυπου "σκεψου να μαθεις να οδηγας κιολας" ειναι το λιγοτερο φαιδρες.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

θορυβο δεν κάνουν οι εξατμίσεις, κάνουν οι αναβάτες.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Αντε παλι μεσανατολικο.

Ρε ολοι θα βρισουμε πανω στα νευρα μας.
    Τί λεμε?

Το πιο φασαριοζικο μηχανακι του κοσμου να εχω, αμα με ξυπνησει παπια/χηνα/νεραντζια θα τη ριξω την Μπαναγια.
    Ειτε απο μεσα μου ειτε απ'οξω μου.
    Λογικο ειναι.

Ολοι εχουν δικαιωμα να βλαστημανε οταν ενοχλουνται.
    Σιγα μην τους ρωτησουμε πρωτα τί καβαλανε για να δουμε αν επιτρεπεται να ριξουν το καντηλι τους ή οχι.

Οποιος εχει μονιμο και συγκεκριμενο προβλημα ας ψαξει να βρει μια λυση.
    Μεχρι να συνετισουν οι πατεραδες τα παιδια τους να μη φορανε ξεταπωτες θα εχει πεθανει απο αϋπνια.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τώρα με τα κρύα και τίς βροχές....
    από GIXXERAKIAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2009, 11:26
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2007, 11:39
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 20:16
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2005, 08:18