Σεντονατε,
Ολοι εχουν δικαιωμα στο μπινελικι.
Μα δεν ειναι αυτο το θεμα.
Κατεβασε οσες Μπαναγιες θες, κατεβασε και το παπλωμα απο το παταρι.
Δεν λυνεται τιποτα ετσι ομως, αυτο προσπαθω να πω.
Το αν στο τελος καταληξεις να κατεβασεις την Παλαια & Καινη στην αργκο, γιατι ο αλλος ειναι 12οπο, ειναι αλλου παππα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Αν θεωρεις οτι λυνεται με το να βαλουν κατω οι πατεραδες τους γιους και να τους μαθουν μοτοσυκλτιστικη παιδεια και τα ρεστα, συμφωνω θεωρητικα, πρακτικα ομως δεν παιζει.
Λυση με την εννοια που πιθανως την εννοεις/ειτε καποιοι, δεν μπορει να δοθει.
Και φανταζομαι επιτρεπεται να εχουμε δικια μας γνωμη οσοι βλεπουμε λιγο πιο σκουρα τα πραγματα απο το "κι αν ολοι οι γονεις της γης πιαναν γερα τα χερια.....".
Καλε μου ανθρωπε,
το να εχεις δικη σου γνωμη ειναι το ευκταιο, γιατι δινεις +1 οπτικη που εγω ποτε μπορει να μην ειχα φανταστει.
Το επιπεδο σκουροτητας (αν ειναι δοκιμος ο ορος), παλι δικο σου και τιμιο.
Το ραγιαδικο του κραζω τον αλλον, μα δεν κανω τιποτα αλλο για να βελτιωσω την θεση μου, δεν το μπορω ομως.
(τουτο το τελευταιο δεν ειναι προσωπικα στοχευμενο, μα γενικη παρατηρηση)
Inochi, ρε!
Για οσο.
ψυχοθεραπευοσαστε τουλαχιστον?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εγω θελω να παρω ενα κινεζικο πενηνταρι να του βαλω μια motorsport και να του βαραω κοφτες με νεκρα μεχρι να ανατιναχτει.![]()
.............
Κοίτα τώρα που μερικοί άνθρωποι είναι περίεργοι με το θόρυβο και άλλοι πλερώνουν για να τον αποκτήσουν...
Alright, so you've partially corrected for the fact that you just always use your smartphone in bed before going to sleep -- now it's time to actually go to sleep. During the past several months, we've found that something as simple as the White Noise Lite app can be surprisingly helpful, especially if you're used to falling asleep with the TV on and silence feels odd. White Noise Lite has a wide range of looped noises, including car traffic, fire crackling, airplane, train tracks, rain and thunderstorm, and a ton more, all of which designed with the idea of lulling you into sleep.
Obviously, not all of those will feel right, so you'll have to test and see which works for you -- if you've got a hunch, then you can use the app to create your own sounds or just mix several together. It's not a miracle app (like the devs would have you believe), but we've definitely found it useful.
Download White Noise Lite for Android
Το πρόβλημα είναι στο ότι είστε άμαθοι ρε σεις. Εγώ που κάνω 2-3 νύχτες την εβδομάδα στην δουλειά οπότε κοιμάμαι ανάλογα πρωινά μόνο με κανόνια ξυπνάω χεχε.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
teogtp και amyroukai
Μια απάντηση για τους απολίτιστους χωριάτες εκεί στην ανατολή που δεν ακούγεται ούτε βρουμ δεν γράφτηκε...![]()
Το θέμα είναι το εξής. Είμαστε τόσο γ@μημέν@ ένοχη κοινωνία που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κατάματα ούτε τις πιο οφθαλμοφανείς μαλακίες μας, οι οποίες δε, διορθόνονται απλούστατα.
Η λύση φυσικά δόθηκε παλιότερα στο θρέντ με τον σκύλο στο μπαλκόνι που ξύπναγε τη γειτονιά μεσημεριάτικα. Είπε ο εκπαιδευτής τότε το ανεπανάληπτο οκ ας δείξουν ανοχή οι (@γ@μητοι) γείτονες μωρέ.
Άρα επιτρέπεται. Άρα όσοι ενοχλείστε από τον κάφρο ντιλίβερυ με ξετάπα την εξάτμα βάλτε ένα λυκόσκυλο στο μπαλκόνι να του γαβγίζει όταν κάνει θόρυβο... Ή, και να τον παίρνει στο κυνήγι για μια πιο ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία...
Πάντως μην τρελαίνεστε με αυτό το θρεντ. Που να δείτε σε παραδίπλα κοινότητα που υπερασπίζονται με σθένος όσους πίνουν και ξεκαπνίζουν βραδιάτικο (στις παραδίπλα γειτονιές) τις εξατμίσεις τους... Εδώ είναι τσικό![]()
Πίνω, καπνίζω, τα σπάω, ξεκουφένω, ζαμάν φού, που έλεγε και ο σχωρεμένος.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ΧΑχαχαχαχαχ δεν το ειδα... Create your own sounds https://www.youtube.com/watch?v=DoPqkws96Ek Διαβαστε σχολιο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα
.............