Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 71

Θέμα: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΑΝ ΉΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

Banned
    Νοσοκόμα έχω μέσα στο σπίτι, είναι η γυναίκα μου, γι αυτό μού τα έκανε μπαλόνια,απο χτες έχει δείξει και έχει στείλει τα αποτελέσματα σε όσους γιατρούς ξέρει,ευελπιστωντας να της πει κάποιος ότι φταίει 100% η μηχανή.μασαζ μου κάνει δυο ββδομάδες τώρα, με counterpain και εναλλάξ με voltaren
    Φυσικοθεραπειες θα κάνω μόλις περάσει ο πόνος, και αυτό με το lazer ήδη το ψάχνω
    Σίγουρα δεν θέλω να τα παρατήσω, ούτε την δουλειά σε 2 ρόδες ούτε το εντουρο, γι αυτό ανέβασα το θέμα να μάθω από ομοιοπαθεις, πού απ ότι φαίνεται είμαστε πολλοί...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ρε τεο είπαμε το γαμω touch pal
    Κιλακια έχω πάρει λίγα για την ακρίβεια είμαι 82 πού δεν τα είχα περάσει ποτέ
    Ηλικιακά κλείνω τα 40 σε λίγες μέρες
    Το ανέφερα ποιο πάνω, ότι ούτε η ενασχόληση με τα μικρά μού, ούτε άλλες δραστηριότητες, είναι γυμναστική
    Πισίνα έχω στα 12 χλμ ζεστη ιαματική, αλλά μόλις πριν 4 μέρες στάθηκα όρθιος, και επειδή και η κυρα δούλευε δεν μπόρεσα να πάω
    Το τι μού είπε ο γιατρός το έβαλα ποίο πάνω
    Αν και πού σαι τεο δεν πίνω αλκοόλ εδώ και δύο εβδομάδες

Kανε φουλ καρδιολογικες εξετασεις....... ( εφοσον ασχολεισαι με το βουνο και οχι μονο...)

Εφοσον απο εκει εισαι 100% ενταξει.....

Μην την ψαχνεις παραπανω γιατι απο εκει και περα μονο θα βρισκεις.....

Το 95 % των ορθοπεδικων θα σου λεει να μην κανεις τιποτα.....

Μονο ετσι θα ειναι εξασφαλισμενοι και αυτοι και εσυ.....!!!

τα voltaren κλπ δεν θα σου κανουν τίποτα στην κήλη πέρα από να χαλαρώσουν τους γύρω μύες οι οποίοι την ακούν επίσης όταν υπάρχει πρόβλημα απο κάτω. Στην αρχή και η δικιά μου νοσοκομα είχε αναλάβει αυτό το έργο
    Αντιφλεγμονώδη πήρα εγω για μια εβδομάδα ώστε να ηρεμήσει.
    Δυστυχώς για τους περισσότερους κλινικούς γιατρούς η αλήθεια είναι πως σε βάζουν να τα κόψεις όλα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, μιας και δεν έχουν αυτοί τη λύση.

Banned
    Γενικό τσεκ απ έκανα τον περασμένο Απρίλιο πριν το φιλικό πού έτρεξα,αλλα και μετά λόγω μιας καλής πτώσης που είχα στον αγώνα.
    Ο ορθοπαιδικος μού είναι μηχανόβιος και αυτός( ευρέως γνωστός στην περιοχή ) και πολύ φίλος, και επειδή ακριβώς δεν με απέτρεψε από το να οδηγώ μηχανή, γι αυτό τρελαίνεται η δικιά μού.
    Μηχανή οδηγώ κάθε μέρα στην δουλειά, και ανεβαίνω βουνό μια στο τόσο, όταν μπορώ.
    Εδώ να προσθέσω ότι λίγα χρόνια πριν πού πήγαινα συστηματικά στο βουνό - μια με δυο φορές την εβδομάδα - πήγαινα και γυμναστήριο, η έλλειψη προπόνησης και άσκησης,φανηκε στο φιλικό τον περασμένο Απρίλιο.
    Δεν γέρασα- νομίζω - αλλά δεν είμαι και παιδάκι, καποτε δεν είχα πρόβλημα, τώρα μάλλον βγαίνουν, φαίνεται η έλλειψη άσκησης κυρίως, οπότε σύμφωνα και με εσάς η τα παρατάω η κάνω σωστή δουλειά

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Όπως λέει ο τίτλος
    Και εξηγούμαι
    Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα μαγνητικης πού έκανα το πρωί
    Κάτι κυλες έχω χαμηλά,κατι για αφυδάτωση είπε κλπ
    Πιθανόν από ζορισμα παλιά
    Πεσίματα
    Μη άσκηση κλπ
    Παλιά ζόρια, από 12 χρονων φορτονομουν κοφινια με καπνά στην πλάτη, για να τα πάω στην καρότσα τού τρακτέρ - όσοι ασχοληθηκατε με Γεωργία θα γνωρίζεται + τα ζόρια στην στρατιωτική μού θητεία ( τελικά μεγααααλο ζόρι ο μπερες )
    Χτυπήματα? Ναι από τούμπες στα βουνά κυρίως
    Μη άσκηση και καθιστική ζωή.Ναι τα τελευταία χρόνια πολύ καθισιό με την ενοια ότι οι οποίες εργασίες ( χωράφια κλπ) δεν είναι άσκηση
    Και έρχεται η κυρά και λέει
    < μέχρι πού θα πας? Δεν φτάνει τόσα χρόνια? Σε έχω μαζέψει από βουνά,δρομους,νοσοκομεια,δεν κουράστηκες? ( όχι )
    Άσε κανέναν άλλο,με μαθηματική ακρίβεια θα μπεις μια μέρα χειρουργείο >
    Η οδήγηση Μοτο ( απ ότι είπε ο ορθοπαιδικος)δεν επιβαρύνει, γιατί σφίγγεις πόδια, χέρια κλπ
    Μια πτώση ναι
    Με δύο κύστες στη μέση πέριση έμεινα δυο μήνες ταύλα και θα έμενα και Άλο αν δέν με έβαζαν τα παιδιά μου να τα αω για μπάνιο αυτό είναι που με έσωσε.
    Το να Καβάλας ανθρώπινα παππουδιέρικα χιχι δεν κανει καθόλου κακό βλέπε τους παππούδες με της φλορετες λάου λαού και πάνε μια χαρά .αν πάς σαν το γιατρό στους δρόμους και τα βουνά τότε δεν σε βλέπω να μπορείς να στέκεσε όρθιος για πολύ καιρό φίλε μου .
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Καλημερα.Ρωτας τι θα καναμε στη θεση σου.Στη θεση σου ακριβως δεν ειμαι,αλλα ειχα,εχω αλλα προβληματα.Εμφραγμα στα 41,εμφραγμα περσι στα 51(συν ενδιαμεσα μια βουβωνοκηλη).Τι κανω περα απο τι λενε οι γιατροι και η κατασταση μου;Σχεδον καθημερινη γυμναστικη(σπιτι μου,που λεφτα για γυμναστηριο,ανεργος)λιγο φαγητο(1.80 70κιλα).Πριν 3μηνες αρχισα ποδηλατο.Τι θελω να πω....ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν τα παραταμε,οτι και ναχουμε.Στη δικη σου περιπτωση ΕΣΥ θα βρεις την λυση(και θα τη βρεις)αρκει να θυμασαι:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ.

Γενικό τσεκ απ έκανα τον περασμένο Απρίλιο πριν το φιλικό πού έτρεξα,αλλα και μετά λόγω μιας καλής πτώσης που είχα στον αγώνα.
    Ο ορθοπαιδικος μού είναι μηχανόβιος και αυτός( ευρέως γνωστός στην περιοχή ) και πολύ φίλος, και επειδή ακριβώς δεν με απέτρεψε από το να οδηγώ μηχανή, γι αυτό τρελαίνεται η δικιά μού.
    Μηχανή οδηγώ κάθε μέρα στην δουλειά, και ανεβαίνω βουνό μια στο τόσο, όταν μπορώ.
    Εδώ να προσθέσω ότι λίγα χρόνια πριν πού πήγαινα συστηματικά στο βουνό - μια με δυο φορές την εβδομάδα - πήγαινα και γυμναστήριο, η έλλειψη προπόνησης και άσκησης,φανηκε στο φιλικό τον περασμένο Απρίλιο.
    Δεν γέρασα- νομίζω - αλλά δεν είμαι και παιδάκι, καποτε δεν είχα πρόβλημα, τώρα μάλλον βγαίνουν, φαίνεται η έλλειψη άσκησης κυρίως, οπότε σύμφωνα και με εσάς η τα παρατάω η κάνω σωστή δουλειά

Περασε καμμια βολτα απο εδω....http://www.enduro.gr/3-sinantisi-veteranon-enduro-2014/

Θα σου φυγουν τετοια αγχη σε μια ημερα οχι τιποτε αλλο....!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Θυμηθηκα.......οταν ειμουν 27χρονων,πηγα για 2,3μηνες γυμναστηριο.Ενα παιδι με παρα πολυ γυμνασμενο σωμα,αφου γνωριστηκαμε μου ειπε την ιστορια του.Το αριστερο του χερι πριν χρονια ηταν το μισο απο το δεξι(σχεδον ατροφικο).Οι γιατροι του λεγανε να ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙ καθολου,να μη κανει καμμια δουλεια(ουτε που λεει ο λογος να γραφει).Αυτος λοιπον δεν παραδιδετε και σκεφτετε:θα το χασω που θα το χασω,δεν κανω το αναποδο;και πλακωνεται στα βαρη.Μακαρι να ειχα τα χερια του.DONT GIVE UP

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Περασε καμμια βολτα απο εδω....http://www.enduro.gr/3-sinantisi-veteranon-enduro-2014/

Θα σου φυγουν τετοια αγχη σε μια ημερα οχι τιποτε αλλο....!
    Είναι πολύ μακριά για εμενα δυστυχώς
    Προϋποθέτει τουλάχιστον διήμερο, για να ξεκινήσω από εδώ

Παλαιό μέλος
    Τελικά είμαστε πάρα πολλοί, είναι μια παρηγοριά κι αυτό,δεν μασάμε λέμε,το παλεύουμε !

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    το θέμα είναι πως άνω τον 40 για να συνεχίσεις να έχεις δραστηριότητες πρέπει να γυμνάζεσαι, δυστυχώς είναι κανόνας όσο και να μη γουστάρουμε το τρεντικο περιβάλον + τους σφίχτες του γυμναστηρίου πρέπει σε κάποια φάση να γίνει βίωμα καθαρά για λόγους υγείας παράλληλα βέβαια με αεροβική άσκηση....
    you rise you fall you're down then you rise again

Είναι πολύ μακριά για εμενα δυστυχώς
    Προϋποθέτει τουλάχιστον διήμερο, για να ξεκινήσω από εδώ

Το ξερω.......

Αλλα κοψε φατσες στην φωτο....

Αμα τους δειξω τα γραφομενα σου θα ανεβουν ολοι μαζι επανω και θα σε βαρανε....

Κατα τα αλλα η γνωμη μου ειναι οτι σου ειπα παραπανω....!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    το θέμα είναι πως άνω τον 40 για να συνεχίσεις να έχεις δραστηριότητες πρέπει να γυμνάζεσαι, δυστυχώς είναι κανόνας όσο και να μη γουστάρουμε το τρεντικο περιβάλον + τους σφίχτες του γυμναστηρίου πρέπει σε κάποια φάση να γίνει βίωμα καθαρά για λόγους υγείας παράλληλα βέβαια με αεροβική άσκηση....
    το καταλαβα
    και ελπιζω να μην αργησα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Το ξερω.......

Αλλα κοψε φατσες στην φωτο....

Αμα τους δειξω τα γραφομενα σου θα ανεβουν ολοι μαζι επανω και θα σε βαρανε....

Κατα τα αλλα η γνωμη μου ειναι οτι σου ειπα παραπανω....!
    ανοιξα το pc τωρα
    γιατι απ το τηλ δεν φαινοταν καλα
    οντως ειδα φατσες που μπροστα τους ειμαι παιδακι
    θα σας καλεσω επισημα σε ενα φιλικο τον αλλο μηνα
    ελπιζω να εχω γιανει και να μπορεσω να οδηγησω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Και η μαλινη ζωνη οταν εργαζεσαι βοηθα πολυ.κρατα την μεση ζεστη.
    πιεζει λιγο το στομαχι η μαλακια και μερικες φορες ειναι ανυποφορη αλλα πολυ σημαντικη.
    Οταν στρωνει η μεση μου ξεχναω να την φορεσω αλλα αν αρχιζει να γαργαλαει την εχω φορεσει σουμπιτος.και ας μην την μπορω

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2014, 12:01
  2. Τι θα κανατε(με) αν...........
    από l@gos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 144
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2007, 13:09
  3. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  4. Τι θα συνέβαινε εάν βάζαμε τα ζώδια να τρέξουν 100 μ..
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2005, 17:28
  5. Τι θα κάνατε;
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 19:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας