Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Αχ αυτά τα ktm (ktm 950 adv..πρόβλημα από το πουθενά..ως συνήθως)

σε διπλό ταμπλό Το avatar του/της erotisakias

Αχ αυτά τα ktm (ktm 950 adv..πρόβλημα από το πουθενά..ως συνήθως)

Η μοτοσυκλέτα ήταν παρκαρισμένη κάνα μήνα και ήταν από πλύσιμο καθαρή και ωραία..Σήμερα μετά από τις πρώτες βροχές σκέφτηκα πως μια βόλτα στα βουνά θα ήταν εξαιρετική.. Τη βάζω μπροστά (παίρνει αμέσως με τσοκ) και την αφήνω να ζεσταθεί μέχρι βεντιλατέρ για να δω λάδια κλπ. Μετά ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ξεκινώ και επόμενη στάση ήταν 6 χιλιόμετρα να βρω τους άλλους. Στάση 10' και ξεκίνημα.. 7-8 λεπτά αργότερα ενώ οδηγούσα άσφαλτο 4500-5000 στροφές η μηχανή σβήνει..όχι "μένω από βενζίνη" αλλά μια και έξω σαν kill switch. ρε καλή μου ρε χρυσή μου..τίποτα.. Η μίζα κανονικά να δίνει, ρεύμα φαινόταν μια χαρά, φώτα,φλας όλα καλά αλλά μπροστά τίποτα..μετά από κανά 10λεπτο δίνω μιζιά και παίρνει κανονικά με τον κινητήρα να ακούγεται ρολόι..ξεκινώ για επιστροφή και σε 3-4 λεπτά τα ίδια..ξανά περιμένω κανά 10λεπτο (πιο νωρίς δεν έπαιρνε με τίποτα) και πάλι ξεκινώ και πάλι σε 3-4 λεπτά τα ίδια..κοκ. Φαίνεται να είναι ηλεκτρικό. Αν ήταν όμως πολλαπλασιαστής ή μπουζί δεν θα έχανα μόνο τον ένα κύλινδρο? Ηλεκτρονική δεν ξέρω τι συμπτώματα δίνει..καμιά ιδέα..; Ευχαριστώ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Καποιιο καλωδιο εχει τσακισει πιθανα μπροστα στο μουτρο και ισως βραχυκυκλωνει και κοβει ρευματα και λοιπα...

Γνωστο προβλημα εχει αναφερθει πολλακις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Καποιιο καλωδιο εχει τσακισει πιθανα μπροστα στο μουτρο και ισως βραχυκυκλωνει και κοβει ρευματα και λοιπα...

Γνωστο προβλημα εχει αναφερθει πολλακις.
    και πρέπει να περιμένω να κρυώσει? λίγο κουφό φαίνεται

Παλαιό μέλος
    Τρόμπα βενζίνης, κοίταξες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Από αυτά που λες το κόβω για αισθητήρα κοινώς μάτι εκκεντροφόρου είτε στροφάλου.
    Αλλά θα πας συνεργείο και θα μας πεις...
    Εύχομαι να είναι απλά μία φύσα λιιιιγο ξεκούμπωτη.
    Τελευταία τροποποίηση από iliasfyntanidis; 11/10/2014 στις 18:50.
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    αυτο
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Bαλτην μπρος και στο ρελαντί κούνα αριστερά-δεξιά το τιμόνι σιγά σιγά,αν σβήνει σε κάποιο συγκεκριμενο σημείο πάει να πεί οτι έχεις πρόβλημα με τα καλώδια κάτω από την κλειδαριά.Φυσιολογική ζημιά,ούτε 5 ευρώ ...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    αισθητήρας πλαινού stand?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    στη τρόμπα κάνει σαν να μένει από βενζίνη..και δεν ξαναπαίρνει σε 10 λεπτά πάει με 140 χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά μαχαίρι σβήσιμο..

Παλαιό μέλος
    Ναί κάπως έτσι,κατα 90% αντλία βενζίνης(εκει πονάνε άλλωστε τα 950/990 γενικά με όλες τις αντλίες έχουν θέμα)θα έλεγα.Όταν σου ξανασβήσει άστη λίγο να κρυώσει,χτύπα την μαλακά(κάτω απο την ποδιά βρίσκετε).Αν ναί βάλε face it.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    Ναί κάπως έτσι,κατα 90% αντλία βενζίνης(εκει πονάνε άλλωστε τα 950/990 γενικά με όλες τις αντλίες έχουν θέμα)θα έλεγα.Όταν σου ξανασβήσει άστη λίγο να κρυώσει,χτύπα την μαλακά(κάτω απο την ποδιά βρίσκετε).Αν ναί βάλε face it.
    ναι φίλε μου αλλά εμένα δεν κάνει έτσι..ενώ πηγαίνω κανονικά σβήνει σαν να κλείνω τον διακόπτη.. ακαριαία..και μετά από 10 λεπτά παίρνει αμέσως και πάει σφαίρα...μέχρι που ξανασβήνει ακαριαία όμως. Επίσης έχω αλλάξει προληπτικά τα πλατινάκια της τρόμπας πριν από 6000 χιλιόμετρα..Επίσης όταν σβύσει και προσπαθήσω να τη βάλω αμέσως μπροστά όλα γυρίζουν κανονικά. Μίζα,φώτα,φλας,κόρνα όλα φαίνονται εντάξει..μόνο τα μπουζί να μην παίρνουν ρεύμα..

Νέο μέλος
    Αν ειναι η αντλια τοτε δεν φταίει οτι ζεσταίνεται αλλα οτι αδειαζουν τα καρμπυρατερ και ειναι μια κ εξω σαν kill switch. Κ μετα με τη βαρυτητα ξαναγεμιζουν κ παλι τα ιδια.Μετρησε το ρευμα στην αντλία κ δες το ρελε.Το επαθε γνωστος σε 2 μερων μηχανη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rethemnianos Προβολή μηνύματος
    Το επαθε γνωστος σε 2 μερων μηχανη
    Σε κομμάτια την αγόρασε;

Κατά 90 τις 100 είναι αυτό: 60039034100 Pulse Generator KTM LC8, πολλοί το λένε και pickup, δεν είναι κάτι σοβαρό ούτε ακριβό. H άλλη περίπτωση είναι τρόμπα βενζίνης, αλλά επειδή στο κάνει όταν ζεσταθεί νομίζω ότι είναι το pickup
    KTM 950SM

Και η τρόμπα βενζίνης οταν ζεσταθεί την πατάει.
    Και ναι , kill switch νοιώθεις οταν κόβει τροφοδοσία.
    Εμένα έτσι το έκανε , περίμενα λίγο να κρυώσει , ενα μικρό χτυπηματάκι κάτω απο την ποδιά (εαν εχεις και 10ρακι μαζί σου να ανοίξεις την ποδιά να την κουνήσεις λίγο , ακόμα καλύτερα)
    και τσαφ , κατευθείαν μετα.

Προσωπική μου άποψη είναι η τρόμπα βενζίνης. Φίλτρο βενζίνης εχεις βάλει φίλος , εαν οχι να του βάλεις.

Και κάτι άλλο , μέσα στο φόρουμ γράφουνε για τα γνωστά προβλήματα των 950 (αντλίες βενζίνης-τρόμπα συμπλέκτη κα) εαν τα τσεκάρεις αυτά το μηχάνημα θα είναι οκ!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2014, 17:25
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 16:48
  3. Τα Ζώδια και τι λένε μετά από το sex!!!!!!!
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 22:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF