Η μοτοσυκλέτα ήταν παρκαρισμένη κάνα μήνα και ήταν από πλύσιμο καθαρή και ωραία..Σήμερα μετά από τις πρώτες βροχές σκέφτηκα πως μια βόλτα στα βουνά θα ήταν εξαιρετική.. Τη βάζω μπροστά (παίρνει αμέσως με τσοκ) και την αφήνω να ζεσταθεί μέχρι βεντιλατέρ για να δω λάδια κλπ. Μετά ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ξεκινώ και επόμενη στάση ήταν 6 χιλιόμετρα να βρω τους άλλους. Στάση 10' και ξεκίνημα.. 7-8 λεπτά αργότερα ενώ οδηγούσα άσφαλτο 4500-5000 στροφές η μηχανή σβήνει..όχι "μένω από βενζίνη" αλλά μια και έξω σαν kill switch. ρε καλή μου ρε χρυσή μου..τίποτα.. Η μίζα κανονικά να δίνει, ρεύμα φαινόταν μια χαρά, φώτα,φλας όλα καλά αλλά μπροστά τίποτα..μετά από κανά 10λεπτο δίνω μιζιά και παίρνει κανονικά με τον κινητήρα να ακούγεται ρολόι..ξεκινώ για επιστροφή και σε 3-4 λεπτά τα ίδια..ξανά περιμένω κανά 10λεπτο (πιο νωρίς δεν έπαιρνε με τίποτα) και πάλι ξεκινώ και πάλι σε 3-4 λεπτά τα ίδια..κοκ. Φαίνεται να είναι ηλεκτρικό. Αν ήταν όμως πολλαπλασιαστής ή μπουζί δεν θα έχανα μόνο τον ένα κύλινδρο? Ηλεκτρονική δεν ξέρω τι συμπτώματα δίνει..καμιά ιδέα..; Ευχαριστώ