μπράβο ρε παιδιά
![]()
.....Ρε τί ωραία που περασαμε.......
Μπραβο Μαρκέλλο, ωραίες φωτό! Οταν εμφανίσω το φιλμ θα βαλω και τις δικες μου!
Ωραιο ταξιδακι, ωραια μερη, ωραία μερα.....![]()
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!![]()
![]()
![]()
www.copacampagnia.gr
που χάζευες και έπεσες στην τρύπα;
Πολύ ωραίες οι φωτό πολύ ωραίο το μέρος, πολύ χώμα (ε με το Μαρκέλλο δε πήγατε??):hypnotize
Πάντα τέτοια!!!
Υ.Γ. Ρε μιχάλη???? Πάάάάάλι κοιμάσαι ρε φίλε???? ή πάλι εφέ για αποκλειστική φωτό??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Γεια σας,
διαβάζοντας προσεκτικά τα γραφόμενα του Μαρκέλλου με χαρά διαπιστώνουμε ότι ήδη ανακοινώθηκε στο εγγύς μελλον και άλλο χωματάκιον.Προετοιμαστείτε λοιπόν ,η ασφάλεια πάνω από όλα,έπειτα κανά λάστιχο(ότι δεν είναι slick κάνει).Οπως διαπιστώσατε πια ,δεν είναι κατι εξαιρετικά δύσκολο,επίσης υπάρχει διάθεση για μεταφορά γνώσεων στην πράξη.Είμαι σίγουρος ότι βλέποντας τις φωτογραφίες αρχίσατε να εκτιμάτε την ελληνική φύση,αυτό ήταν μόνο η Άνδρος,φαντασθείτε κάποιο δασος ή την ΟΙΤΗ,ΑΓΡΑΦΑ,ΠΙΝΔΟ,ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ,ΚΑΡΑ--ΝΤΕΡΕ η Ελλάδα είναι ατελείωτη και περιμένει.
Σας φιλώ και περιμένω ιδέες ,προτάσεις!
KliorisTM
Ωραια!! Αν μου φορτωσεις καπου το ελαφακι εγώ έρχομαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από KliorisTM
Γεια σας,
διαβάζοντας προσεκτικά τα γραφόμενα του Μαρκέλλου με χαρά διαπιστώνουμε ότι ήδη ανακοινώθηκε στο εγγύς μελλον και άλλο χωματάκιον.Προετοιμαστείτε λοιπόν ,η ασφάλεια πάνω από όλα,έπειτα κανά λάστιχο(ότι δεν είναι slick κάνει).Οπως διαπιστώσατε πια ,δεν είναι κατι εξαιρετικά δύσκολο,επίσης υπάρχει διάθεση για μεταφορά γνώσεων στην πράξη.Είμαι σίγουρος ότι βλέποντας τις φωτογραφίες αρχίσατε να εκτιμάτε την ελληνική φύση,αυτό ήταν μόνο η Άνδρος,φαντασθείτε κάποιο δασος ή την ΟΙΤΗ,ΑΓΡΑΦΑ,ΠΙΝΔΟ,ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ,ΚΑΡΑ--ΝΤΕΡΕ η Ελλάδα είναι ατελείωτη και περιμένει.
Σας φιλώ και περιμένω ιδέες ,προτάσεις!
KliorisTM![]()
Αχχχ...Κώστα Κωστα...τρελαμενος εισαι...![]()
![]()
www.copacampagnia.gr
Την επόμενη φορά και εγώ θα έρθω γιατί ζήλεψα!
Ετοιμάστε μηχανάκια, κάντε οικονομίες, εξομολογηθείτε και![]()
![]()
Αρχές Ιουνίου εκδρομή καλή![]()
Ο Δρ. Δρακατώρ!
Δεν πίνω γιατί οδηγώ!
o trelos markelos me porose me ta xomata poy mas pige kai parolo pou eimai teleios afragkos pao to savvato gia na paro new lastixa gia to xtaki moy![]()
![]()
:hypnotize
:rotflmao: aaaaaaaaa ree markelo me tis ekdromes soy pali afragko tha me afiseis
![]()
yg1petridi file me ksereis afoy travao ta flash pano moy![]()
![]()
yg2kanoniste gia june se xoma poy einai o arxigos mas(markelos)
100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....