Ευχαριστώ Θωμά
Το έστειλα ήδη στον άμεσα ενδιαφερόμενο
Δεν αναφέρομαι σε καμία συγκεκριμένη μοτό και σε κανένα συγκεκριμένο κατάστημα.
Αλλά όποιος έχει την εντύπωση ότι το κατέβασμα των χιλιομέτρων δεν πάει σύννεφο δεν είναι ρομαντικός. Θα έλεγα τί είναι αλλά δε μου το επιτρέπει η Ελληνοχριστιανορθόδοξη ανατροφή μου.
Και δεν το κάνουν μόνο οι εμπΟροι.
Το ζητάνε και οι ίδιοι οι ιδιώτες πωλητές για να σπρώξουν το όχημά τους. Όχι μόνο οι κακοί που είναι στη φυλακή. Κόσμος και ντουνιάς. Ζουν αναμεσά μας.
Συνομιλία με γνωστό που προσπαθεί να πουλήσει το αυτοκίνητό του.
Τον βλέπω μια μέρα με κάτι μούτρα μέχρι κάτω μες στην ντροπή λες και τον είχαν πιάσει να κάνει μπανιστήρι στις γυναικείες τουαλέτες.
-Τί έπαθες ρε μαλάκα.
-Πήγα το αμάξι για να κατεβάσουν χιλιόμετρα.
-Πώς κι έτσι?
-Γιατί όλα όσα έβλεπα στο καρ ίδιας χρονολογίας, ολόιδια με το δικό μου είχαν τα μισά από όσα είχα εγώ. Πόσο να ρίξω άλλο την τιμή? Ε έριξα κι εγώ τα χλμ και τα πήγα κι εγώ στα μισά μπας και πάρει κανείς κανά τηλέφωνο.
Πέφτω απο τα σύνεφα.... Γίνονται αυτά;;;
Τι; Παλιότερα με τα κοντέρ με τις ντίζες πηγαινε το μπλακεντερ σύνεφο; (σημερα θες άλλο εργαλείο ακούω, χάιτεκ)
Wow... Η ανακάλυψη του τροχου ή τη φωτιας έπεται;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όχι.
Σε λίγο θα μάθουμε ότι αν δεν αγοράζεις κάθε ανταλλακτικό από την αντιπροσωπεία, μπορεί να έχεις πέσει θύμα σπείρας κλοπής μοτοσυκλετών και να καταλήξεις κλεπταποδόχος μεταχειρισμένου ελατηρίου πλαϊνού σταντ.
Γιατί τις κλέβουν και τις πουλάνε για ανταλλακτικά λένε οι κακές οι γλώσσες.
Αυτο με τα χιλιομετρα εχει καταντησει αηδια.
Ομως φταινε και σε μεγαλο βαθμο, οι υποψηφιοι "γαμπροι" καθ'οτι ολοι θελουν μεταχειρισμενο-αμεταχειριστο.
Συγκεκριμενα (το εχω ξαναγραψει εδω μεσα) εχω το επαγγελματικο μου αυτοκινητο αγγελια στο γνωστο site.
Οι περισσοτεροι οταν ακουνε τα χιλιομετρα που εχει κανουν πισω.Τους εξηγω οτι υπαρχει πληρες αρχειο συντηρησης το οποιο ειναι στην διαθεση τους και οτι δεν ειναι φυσιολογικο τετοιας κατηγοριας οχημα(επαγγελματικο) και συγκεκριμενης χρονολογιας να μην εχει γραμμενα χιλιομετρα.
Στο περιπτερο να πηγαινα καθε μερα για τσιγαρα ποιο πολλα χλμ θα εγραφα απο αντιστοιχα οχηματα που ειναι αναρτημενα στο site.
Οπτικα το οχημα μου ειναι αψογο και τιποτα δεν μαρτυρα τα χιλιομετρα του και φιλοι-γνωστοι μου λενε να κατεβασω το κοντερ στο 1/3 των πραγματικων χλμτρων αν θελω να το πουλησω.
Τι να πω ..........θελει ο Ελληνας το παραμυθι του ρε παιδι μου.............
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
καλησπερα παιδια, θελω ενα πμ το ονομα του κυριου γιατι δεν προλαβα την αγγελια. αν και νομιζω καταλαβα.