Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 65

Θέμα: Οι ασυνείδητοι δεν κάνουν διακρίσεις.....

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Μάγκες έχετε το νου σας. Έχω πάει σε 4 σοβαρά τροχαία σήμερα. Δε ξέρω τι σκατα έχει η σημερινή μέρα αλλά κοπανιέται κόσμος. Το νου σας.
    Etsi.
    ego simera para trixa glitosa apo arxidi taksitzi pou petaxtike sto asxeto apo ag.annis.
    5 lepta meta paraligo na mas parei paramazoma malakismeni me to kinito sto ayti stin arxi tis gefyras axilleos, ospou stin plateia karaiskaki me ekleise kariolis me bmw 800.
    Otidipote ligotero apo 100% sygkentrosi mporei na einai moiraio pleon. 30% prosoxi sto dromo kai 70% sta zoa pou kykloforoun.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Μάγκες έχετε το νου σας. Έχω πάει σε 4 σοβαρά τροχαία σήμερα. Δε ξέρω τι σκατα έχει η σημερινή μέρα αλλά κοπανιέται κόσμος. Το νου σας.
    σήμερα είχε απεργία σε μετρό ηλεκτρικό τραμ, οπότε πήραν όχημα και όσοι δεν οδηγούν καθημερινά, άρα περισσότεροι οδηγοί με λιγότερη εξοικείωση του δρόμου και της οδήγησης. ίσως να τα παραλέω, ίσως και όχι. Εγώ πάντως από το πρωί έξω μόλις γύρισα. Περιστέρι-Βούλα-Φιξ-Κέντρο-Περιστέρι συνάντησα μόνο τους κλασσικούς με τα κινητά στο χέρι και τα 8άρια. Τίποτα το μη συνηθισμένο ή περίεργο λόγω ημέρας.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Aπο χθες το βραδυ μεχρι σημερα το μεσημερι 4 νεκροι και ποιος ξερει ποσοι τραυματιες...
    Καλα παμε...

r.i.p στους εκλιποντες και κουραγιο στις οικογενειες τους.

Ο πολεμος δυστυχως συνεχιζεται...
    MADE IN JAPAN 日本製

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Aπο χθες το βραδυ μεχρι σημερα το μεσημερι 4 νεκροι και ποιος ξερει ποσοι τραυματιες...
    Καλα παμε...

r.i.p στους εκλιποντες και κουραγιο στις οικογενειες τους.

Ο πολεμος δυστυχως συνεχιζεται...
    Εχει και συνέχεια..Όχι του αγώνα. Εκλιποντων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Πόσα θύματα επι πλέον πρέπει να θρηνήσουμε προκειμένου η ΕΛ.ΑΣ και ο Κ.Ο.Κ να θεσπίσουν σωστές διαδικασίες ελέγχου σαν αντιστάθμισμα της παντελούς έλλειψης. Σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική αλλά ακόμα και σε τριτοκοσμικές Βαλκανικές Χώρες οι Αστυνομικοί προκειμένου να σταματήσουν όχημα για έλεγχο χρησιμοποιούν ειδικές πινακίδες ή φωσφορίζοντες δείκτες για να μην βγαίνουν στο οδόστρωμα.

Εδώ βλέπουμε το κωμικοτραγικό φαινόμενο να τρέχεις στην Εθνική και ο τροχονόμος να βγαίνει στη λωρίδα σαν έτοιμος να πηδήξει στο αυτοκίνητο και να κάνει κάτι εκτάσεις-ανατάσεις για να σταματήσεις για έλεγχο. Φυσικά και τον οδηγό δεν τον δίδαξε και κανείς (αφού δεν προβλέπεται στον Κ.Ο.Κ), εάν αντιληφθεί ότι περιπολικό τον ακολουθεί με σκοπό να τον ελέγξει να σταματήσει στο αμέσως επόμενο ασφαλές σημείο και όχι επιτόπου. Εδώ αν συνεχίσει την πορεία του με σκοπό να σταματήσει στο επόμενο πάρκινγκ παίζει και καμιά καταδίωξη.

Σπάνια έχω δει πίσω από το ελεγχόμενο όχημα να σταθμεύει το περιπολικό όπως πρέπει με τους φάρους αναμμένους και κορίνες ώστε να προειδοποιεί την κυκλοφορία αλλά στην πληθώρα των περιπτώσεων είναι μπροστά από το ελεγχόμενο και δυσθεώρητο στους επερχόμενους. Το τραγικότερο όλων είναι ο τρόπος που ο αστυνομικός αφού κατέβει από το περιπολικό-αν κατέβει και δεν περιμένει τον οδηγό να πάει σαυτόν- προσεγγίζει το σταθμευμένο όχημα για έλεγχο.

Ενώ στις προηγμένες Χώρες η έστω σαυτές που την ψάχνουν τη δουλειά το να κατέβει ο οδηγός από το όχημα ενώ τον έχει σταματήσει περιπολικό αποτελεί πρόθεση επίθεσης και μπορεί να χρησιμοποιήσει και το όπλο του ή ότι αυτός κρίνει τέλος πάντων, εδώ το να παραμείνεις στο όχημα μπορεί να θεωρηθεί και προσβολή του οργάνου.

Ο κανόνας είναι να κατέβεις να μιλήσεις τετατετ σε απόσταση επαφής, να αρχίσουν οι διαπληκτισμοί, οι δικαιολογίες, ο αντίλογος, ο συμβιβασμός, κανονική συναλλαγή και στον έλεγχο δηλαδή...
    Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 15/10/2014 στις 22:04.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Banned
    Απ ότι είδα και έμαθα για το συγκεκριμένο περιστατικό, ο εν λόγω οδηγός 200μ ποίο πίσω σε διασταύρωση με στοπ ήταν ανάμεσα σε δύο οχήματα, εκεί άγνωστο γιατί,χτυπησε στο όχημά που ήταν πίσω τού, και στην συνέχεια ( άγνωστο γιατί ) προσπάθησε να διαφύγει, έπεσε πάνω σε δύο γυναίκες που περίμεναν σε στάση αστικού, συνέχισε και ποιό κάτω έπεσε πάνω στον συνάδελφο την ώρα που πάρκαρε

Το αυτό περιστατικό δεν είναι το ίδιο με το άλλο της ΔΙ. ΑΣ που έκαναν έλεγχο
    Συμφωνώ με τον από πανω σε αρκετά αλλά θα παρακαλούσα και πάλι να ανοίξει άλλο θέμα και να καθαριστεί αυτό
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 15/10/2014 στις 22:20.

Νομίζω έχεις μπλέξει 2 διαφορετικά περιστατικά.αλλο το ένα με τον συνάδελφό σου και άλλο το περιστατικό με τη στάση λεωφορείου.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Νομίζω έχεις μπλέξει 2 διαφορετικά περιστατικά.αλλο το ένα με τον συνάδελφό σου και άλλο το περιστατικό με τη στάση λεωφορείου.
    Nomizo kai sta 2 ypirkse thyma astynomikos

Banned
    Το συμπλήρωσα αργότερα για να μην μπερδευτούν και οι άλλοι
    Δύο διαφορετικά περιστατικά
    Και στα δύο
    Δύο αστυνομικοί νεκροί
    Για δές το και εσύ

Τι να δω..εκει τριγυρω ήμουν.Ψάχναμε ωρες για να βρουμε ασε να μην πω τι τώρα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παιδιά, μιλάμε για ΔΙ.ΑΣ. Δεν είναι τροχονόμοι. Έκριναν ύποπτο ένα όχημα και το σταμάτησαν εν κινήσει. Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ναι, είναι επικίνδυνο, αλλά δε γνωρίζουμε ακριβώς τις συνθήκες και το "τι προβλέπει ο νόμος" μικρή σημασία έχει.

Γι'αυτό στην Π. Ράλλη, νταξ... προτιμώ να εύχομαι σιωπηλά.
    Life begins at 45°.

Banned
    Το περιέγραψα ποιο πίσω

Banned
    Τι να δω..εκει τριγυρω ήμουν.Ψάχναμε ωρες για να βρουμε ασε να μην πω τι τώρα.
    Ρε τολη ένα σκηνικό με δυο μηχανές της ΔΙ. ΑΣ και ένα αυτό στην πόλη Ράλλη πάλι με αστυνομικό νεκρό μεταξύ άλλων, αυτό λέω

ναι ναι το χω νταξ.Εγινε και άλλο ένα στο Κερατσίνι το απογευμα που είχε ενδιαφέρον και μπερδευτηκα.Αυτο με το ασανσέρ ακουστηκε παρα έξω;Χθες έγινε συντηρηση,σημερα κόπηκαν τα σύρματα.Μεγάλη επιτυχία λέμε.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ο πόλεμος δεν έχει τέλος...

Αυτο με το ασανσέρ ακουστηκε παρα έξω;Χθες έγινε συντηρηση,σημερα κόπηκαν τα σύρματα.Μεγάλη επιτυχία λέμε.
    και τι ακολούθησε;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sarah Lezito, δεν κανουν μονο οι αντρες stunts!
    από sapila racing στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2013, 13:19
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 06:29
  3. Οι αγώνες μας κάνουν γρηγορότερους;
    από Stergios69 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 18:34
  4. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ...:
    από whiteran στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10