μαγκες θεσσαλονικη παιζουν στις 21 ιανουαριου
αθηνα ποτε ??
θα σας στειλω και φωτο φυσικα ,τωρα τι σοι φωτο δε λεω....θα εχω καταναλωσει πολυ σε μπιρα λεμε....θα δειξει
μαγκες θεσσαλονικη παιζουν στις 21 ιανουαριου
αθηνα ποτε ??
θα σας στειλω και φωτο φυσικα ,τωρα τι σοι φωτο δε λεω....θα εχω καταναλωσει πολυ σε μπιρα λεμε....θα δειξει
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Να πατε παιδια.....
Να πληρωσετε ενα σκασμο λεφτα στους μαλακες που ερχονται στην Ελλαδα για αρπαχτη της μιας ωρας, να τους γιουχαρετε που σας εχουν γραμμενους και σας θεωρουν βλαχους και γιδια, και μετα αυτοι να βγουν στα περιοδικα και να πουν οτι και πολυ επαιξαν και αμα γουσταρετε που σας καταδεχονται κιολας και ερχονται στο Ελλαντα.
Σαν αυτους θα γινουμε στο τελος που πανε στους Μεταλ(α)ικα, μονο και μονο για να τους βρισουν που εχουν γινει εμπορικοι(που παντα ηταν αλλα...).
Και να ξαναπατε του χρονου που θα ξαναερθουν, να περασετε παλι τα ιδια.
Τους εχω γραμμενους ολους αυτους τους βολεμενους μαλακες μουσικαντηδες που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους και καλα.
Υ.Γ
προτιμω να τα σκασω για πρωτη φορα για Vanessa May (καπου τοτε ερχεται και αυτη) που ειναι 100 φορες πιο ροκ απο τους παπαρες.
Να παει στις μουσικες διαμαχες![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
intapes ore???????Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ksylo ksylo
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pera apo thn plaka omws, otan phgainw se synavlia phgainw gia thn mousikh kai oxi me to kspetiko to ti 8a pei o ka8enas gia ayth th synavlia. Kai ena toso megalo sygrothma na er8eis thn ellada eite saresei eite oxi, xarh ma kanoune, dystyxws....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
intapes ore???????
ksylo ksylo
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pera apo thn plaka omws, otan phgainw se synavlia phgainw gia thn mousikh kai oxi me to kspetiko to ti 8a pei o ka8enas gia ayth th synavlia. Kai ena toso megalo sygrothma na er8eis thn ellada eite saresei eite oxi, xarh ma kanoune, dystyxws....![]()
![]()
αν δεν τους εχεις ξαναδει ΝΑ ΠΑΣ κ να εισαι σιγουρος πως θα γουσταρεις τρελα.ειδικα αυτη την εποχη που-μαλλον-ειναι στην καλυτερη φαση εδω κ 7-8 χρονια.αν ομως τους εχεις δει 3-5-7 φορες καταλαβαινεις τι λεει ο gcrook
χαρες ΔΕΝ κανει κανενας.αν δεν ηταν τα χρηματα γιατι θα ερχοταν καποιος νομιζεις?για την ψυχη της μανας του?αν καποιος θεωρει τοσο μεγαλο το συγκροτημα του για να ερθει ας κατσει σπιτι του.τα γ@μημενα τα εισιτηρια αγοραζονται(κ μαλιστα πολυ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ακριβα),δεν χαριζονται κ πρεπει να εχεις απαιτησεις οταν πηγαινεις σε μια συναλια.
προσωπικα,οι lost ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα κ αν δεν επεφτε μεσα στην εξεταστικη μου πιθανον να (ξανα)πηγαινα.
αλλα εχει παραγινει το κακο με τις ''μεγαλες''συναυλιες.τα 35 ευρω ειναι ''τσαμπα'' πια!!!!μην τρελαθουμε.60 Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΙ depeche mode?δεν θελω να τους γ@μησω,να τους ακουσω θελω,χαλαρα με την παρεα μου.με 60 ευρω αγοραζεις πλεον ολη την καλη τους δισκογραφια κ την λιωνεις 10 χρονια σπιτι σου.περιμενα πολυ καλυτερη αντιμετωπιση,αν σκεφτεις οτι το ελληνικο club τους ειναι μεσα στα πιο ενεργα/καλυτερα στον κοσμο!
οταν ξεκινησα να γραφω σκεφτομουν οτι ο gcrook τα παραλεει αλλα τελικα κ λιγα ειπε!
![]()
καλα εκαναν οι pearl jam τοσα χρονια που δεν ερχονταν γιατι δεν μπορουσαν να κλεισουν καλη τιμη με τους ατζεντηδες...
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
akrivws oi atzenthdes ta tsepwnoun ola... aytoi kai oi diskografikes. Fysika einai polla ta 60+ E gia ai synavlia, fysika kai diafwnw me thn taktikh tous alla ayta exei o kapitalismos. Pros ti to misos pros ta sygrothmata dhladh?Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
αν δεν τους εχεις ξαναδει ΝΑ ΠΑΣ κ να εισαι σιγουρος πως θα γουσταρεις τρελα.ειδικα αυτη την εποχη που-μαλλον-ειναι στην καλυτερη φαση εδω κ 7-8 χρονια.αν ομως τους εχεις δει 3-5-7 φορες καταλαβαινεις τι λεει ο gcrook
χαρες ΔΕΝ κανει κανενας.αν δεν ηταν τα χρηματα γιατι θα ερχοταν καποιος νομιζεις?για την ψυχη της μανας του?αν καποιος θεωρει τοσο μεγαλο το συγκροτημα του για να ερθει ας κατσει σπιτι του.τα γ@μημενα τα εισιτηρια αγοραζονται(κ μαλιστα πολυ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ακριβα),δεν χαριζονται κ πρεπει να εχεις απαιτησεις οταν πηγαινεις σε μια συναλια.
προσωπικα,οι lost ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα κ αν δεν επεφτε μεσα στην εξεταστικη μου πιθανον να (ξανα)πηγαινα.
αλλα εχει παραγινει το κακο με τις ''μεγαλες''συναυλιες.τα 35 ευρω ειναι ''τσαμπα'' πια!!!!μην τρελαθουμε.60 Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΙ depeche mode?δεν θελω να τους γ@μησω,να τους ακουσω θελω,χαλαρα με την παρεα μου.με 60 ευρω αγοραζεις πλεον ολη την καλη τους δισκογραφια κ την λιωνεις 10 χρονια σπιτι σου.περιμενα πολυ καλυτερη αντιμετωπιση,αν σκεφτεις οτι το ελληνικο club τους ειναι μεσα στα πιο ενεργα/καλυτερα στον κοσμο!
οταν ξεκινησα να γραφω σκεφτομουν οτι ο gcrook τα παραλεει αλλα τελικα κ λιγα ειπε!
![]()
καλα εκαναν οι pearl jam τοσα χρονια που δεν ερχονταν γιατι δεν μπορουσαν να κλεισουν καλη τιμη με τους ατζεντηδες...
Kai ayto me tis xares ennoow oxi oti erxontai aplhrwtoi h oti den tous symferei, alla oti gia na er8oun edw enw poroun na pane se poio kaloplhromena kai organwmena merh erxontai edw, fysika panta kai gia oikonomikous-marketing kai loipa logous alla kai gia thn eyxaristhsh mas. Den mas piezei kaneis na pame sto katw katw... pame giati goustaroume![]()