Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 65 από 65

Θέμα: Οι ασυνείδητοι δεν κάνουν διακρίσεις.....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    "Προτιμώ" (βάλε πολλά εισαγωγικά) ένα κάγκουρα με ένα μηχανάκι που ίσως μπορέσω να τον αποφύγω, παρά έναν κάγκουρα με νταλίκα που θα περάσει από πάνω μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο. Ότι η μαλακία είναι ανίκητη και η τύχη λαχείο, συμφωνούμε. Θα προτιμούσα οι επικίνδυνοι να οδηγούνε ποδήλατο και όχι μηχανοκίνητο, μήπως είναι πιο σαφές τώρα;

Έχει ξαναγίνει η κουβέντα, οκ, δεν έχει νόημα. Να μην τυχεί σε κανέναν τίποτα, μόνο αυτό
    Για καγκουρες - μηχανακια και ΛΕΑ ......

Τα εχω πει πολυ καιρο πριν..... http://www.moto.gr/forums/showthread...9B%CE%95%CE%91

Οπως εχε υποψιν ... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι καγκουρας ο μαλακας....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    σιγουρα παιζουν ρολο οι συγκηριες αλλα η κινητικη δυναμη ενος αντικειμενου ειναι μια σταθερα που επηρεαζει δραματικα την φυση ενος ατυχηματος!αν ενα suv πεσει με 200 καπου μαλλον θα κανει πολυ μεγαλυτερη ζημια απο μια μοτο!αλλα ο φιλος αλλο λεει και αλλο εξεταζει,οτι για ενα μοτοσυκλετιστη αυτος που αποτελει κυριο εχθρο ειναι ολοι οι αλλοι!φυσικα και οι μοτοσυκλετιστες,αλλα αυτοι που θα σου προξενισουν μεγαλυτερη ζημια ειναι τα αυτοκινητα!

Σορρυ αλα αλιμονο ... σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να υιοθετηθει απο κανεναν αυτη η λογικη......

Ζημια σε μεγαλο ποσοστο σου κανει το ιδιο σου το μυαλο...

Στην πραξη...

Υπαρχουν απειρα περιστατικα οπου οχηματα μικρου ογκου εκαναν πολαπλασια ζημια και το αντιθετο......

Οπως υπαρχουν και μοτοσυκλετιτες που δεν σεβονται τον ιδιο τους τον εαυτο ειδικα μεσα στην πολη....

Προσπερασματα φορτηγου την ωρα που στριβει απο την κλειστη του γωνια...

Προσπερασμα στο αντιθετο ρευμα με την προσευχη να κοψει καποιο αυτοκινητο να μπουμε αναμεσα του ( ενω εχουν δει απο πριν οτι δεν υπαρχει διεξοδο διαφυγης...)

Προσπερασμα ταριφα απο την δεξια ( ενω αυτος ειναι ηδη στο δεξι ρευμα....)

Και παει λεγοντας .....

Ναι συμφωνω και με τις αντιθετες αποψεις ...

Αλλα σε καμμια περιπτωση δεν υπαρχει μειωση της ευθυνης οδηγου της μοτο μονο και μονο γιατι ειναι ποιο ευαλωτος.....!!!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ρε σεις... εννοούσα ότι θέτουμε μόνοι μας τον εαυτό μας σε αχρείαστους κινδύνους.... (όχι ότι δεν αποτελεί και για τους άλλους ) και όχι για την τυχόν έκταση της ζημιάς που θα προκαλέσει ένα δίκυκλο

Ακριβώς όσα λέει ο stoubi στο από πάνω ποστ λέω ποιος ο λόγος να προκαλούμε την τύχη μας...;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Mα ρε παιδια, εχετε παρεξηγησει το νοημα των λεγομενων των δικων μου και του Bowleno.
    Το θεμα δεν ειναι τη ζημια θα προκαλεσει μια μοτο που θα εκτραπει απο την πορεια της σε σχεση με ενα λεωφορειο πχ.
    Το θεμα ειναι οτι αν εγω οδηγω το λεωφοριακι μου και ξαφνικα και εντελως παρανομα μου πεταχτει ενας παπιος στο δρομο μπροστα μου δεν θα προλαβω να φρεναρω (λογικα) και κατα πασα πιθανοτητα θα τον σκοτωσω.
    Ή θα πρεπει για να τον αποφυγω να εκτρεψω το δικο μου βαρυ οχημα απο την πορεια με αγνωστες συνεπειες που παλι μπορουν να ειναι μοιραιες.
    Γιατι να εχω αυτο το βαρος στη συνηδηση μου και αυτη τη στεναχωρια ακομα και που δεν θα φταιω στο ελαχιστο. Ναι θα ειναι δικο του το λαθος εξ ολοκληρου αλλα δεν παυει να εχω αφαιρεσει εγω μια ζωη αθελα μου. ΓΙΑΤΙ;;; Τι του φταιω να με φορτωσει με αυτο το βαρος για την υπολοιπη ζωη μου επειδη ειναι μλκς και κανει τα οτι να 'ναι.

Το θεμα ειναι να οδηγουμε ολοι προσεκτικα και βαση ΚΟΚ και τιποτε αλλο. Ουτε καγκουριες μες την πολη, ουτε παω αερα πατερα λογω δουλειας ή συνηθειας ή βιασυνης ουτε νομιζω (προς οδηγους τετρατροχων και βαρεων οχηματων) οτι ολος ο δρομος ειναι δικος μου.
    Προσεχω τι κινειται σε ακτινα 360 μοιρων και υπολογιζω τις πιθανες κινησεις ολων στο επομενο διαστημα.
    MADE IN JAPAN 日本製

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Mα ρε παιδια, εχετε παρεξηγησει το νοημα των λεγομενων των δικων μου και του Bowleno.
    Το θεμα δεν ειναι τη ζημια θα προκαλεσει μια μοτο που θα εκτραπει απο την πορεια της σε σχεση με ενα λεωφορειο πχ.
    Το θεμα ειναι οτι αν εγω οδηγω το λεωφοριακι μου και ξαφνικα και εντελως παρανομα μου πεταχτει ενας παπιος στο δρομο μπροστα μου δεν θα προλαβω να φρεναρω (λογικα) και κατα πασα πιθανοτητα θα τον σκοτωσω.
    Ή θα πρεπει για να τον αποφυγω να εκτρεψω το δικο μου βαρυ οχημα απο την πορεια με αγνωστες συνεπειες που παλι μπορουν να ειναι μοιραιες.
    Γιατι να εχω αυτο το βαρος στη συνηδηση μου και αυτη τη στεναχωρια ακομα και που δεν θα φταιω στο ελαχιστο. Ναι θα ειναι δικο του το λαθος εξ ολοκληρου αλλα δεν παυει να εχω αφαιρεσει εγω μια ζωη αθελα μου. ΓΙΑΤΙ;;; Τι του φταιω να με φορτωσει με αυτο το βαρος για την υπολοιπη ζωη μου επειδη ειναι μλκς και κανει τα οτι να 'ναι.

Το θεμα ειναι να οδηγουμε ολοι προσεκτικα και βαση ΚΟΚ και τιποτε αλλο. Ουτε καγκουριες μες την πολη, ουτε παω αερα πατερα λογω δουλειας ή συνηθειας ή βιασυνης ουτε νομιζω (προς οδηγους τετρατροχων και βαρεων οχηματων) οτι ολος ο δρομος ειναι δικος μου.
    Προσεχω τι κινειται σε ακτινα 360 μοιρων και υπολογιζω τις πιθανες κινησεις ολων στο επομενο διαστημα.

Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Sarah Lezito, δεν κανουν μονο οι αντρες stunts!
    από sapila racing στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2013, 13:19
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 06:29
  3. Οι αγώνες μας κάνουν γρηγορότερους;
    από Stergios69 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 18:34
  4. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ...:
    από whiteran στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10