Επιτέλους μπήκε Τάξη στο PBC![]()
Μηπως λειπει καποιος;;
(κ επειδη τωρα τελευταιο ο bartlal
κανει ντου και σε αλλες κατηγοριες,
βαζω το λινκ για να'μαι ησυχος
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=15858)
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Ante na eiserxonte kai epishma melh (h forma egrafhs mou arese !!!)
Kai kserete eeee?
Apo thn grammateia gia protokolo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
:rotflmao:
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Εγώ δε κατάλαβα ακριβώς ο "Ειδικός σύμβουλος" τι ρόλο βαράει... Τι διάολο κάνει αυτός ο άμοιρος δηλαδής????
Πρόεδρε ???
και πριν την γραμματεία στον ταμεία, ο οποίος τηλ κατευθείαν στο security να είναι προετοιμασμένος.... :rotflmao:![]()
![]()
VARAEI VARAEI.......ALLA DEN MPORO NA GRAPSO TI.....JEREIS ESY PONHROYLHΑρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Εγώ δε κατάλαβα ακριβώς ο "Ειδικός σύμβουλος" τι ρόλο βαράει... Τι διάολο κάνει αυτός ο άμοιρος δηλαδής????
Πρόεδρε ???:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Λοιπόν πρόερδρε:
Επειδή δεν έχω καταλάβει τι ρόλο ακριβώς βαράει ο "Ειδικός σύμβουλος", επιθυμώ την άμεση και χωρίς χρονοτριβές μετονομασία του τίτλου μου στο ΔΣ του PBC από:
"Ειδικός σύμβουλος" σε
"ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ" !!!
όπως και την ταχύτερη δυνατή ένταξη του νέου τίτλου μου στο οργανόγραμμα του PBC.
Μετά τιμής.....
τα δέοντα....
κλπ-κλπ-κλπ
(ΥΓ: ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΣΙ ???)
Ρε αν το ΔΣ αποκτήσει ΔΣ, πρέπει να καταργήσει τον Πρόεδρο!!!! Που πα ρε Ιζνογκούντ????
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Όχι ρε, γίνεται
Άλλος θα είναι ο πρόεδρας, και άλλος ο Διευθύνων Σύμβουλος...
(Όλα τα έχω σκεφτεί λέμε)
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρόεδρε περιμένω να δημοσιεύσεις το νέο οργανόγραμμα με το νέο μου τίτλο έτσι ???
Task Force εεεε?????.
.
.
.
.
.
.
.
δηλαδή πιπινομαζώχτρας.............................πωπωωωωωωω μ'αρέσει λέμεεεεεεεε...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. οι αιτήσεις έχουν φωτοτυπηθεί και διαμιραστεί σε διάφορα υποψήφια μέλη που τηρούν τις αναλογίες, τα προσόντα και το ISO 9001...........:rotflmao:
................επιπλέον έχει μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες για τα εισαγώμενα προιόντα.......εεεε συγγνώμη κοπέλες ήθελα να πω...............
....δόθηκε έμφαση στα ρώσικα, τα τσέχικα, τα βουλγάρικα, ε και φυσικά τα αγγλικά.....τώρα πολεμάμε για ισπανικά....άλλα κολπα.........
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Σωστός ο δόχτωρ, και μέσα στο κλίμα. Όμως να σημειωθεί ότι πήρες τη θέση με δέδομένο ότι σύντομα θα καβαλάς ZX14 και θα είσαι ο μόνος γλληγορότερος από τον κ. SF, όπερ και ικανότερος για ΑΜΕΣΕΣ επεμβάσεις!!
:rotflmao:![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
εννοείτε ευσεβή και σεβάσμιε συμφλορουμίτα και Αναπληρωματικέ Πάρεδρε...........και καθώς θα διαθέτομε και οι δύο βάρκες θα μπορούμε να πεταγόμαστε και σε καμία Αίγινα για bitch.............σόρυ beach...........Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Σωστός ο δόχτωρ, και μέσα στο κλίμα. Όμως να σημειωθεί ότι πήρες τη θέση με δέδομένο ότι σύντομα θα καβαλάς ZX14 και θα είσαι ο μόνος γλληγορότερος από τον κ. SF, όπερ και ικανότερος για ΑΜΕΣΕΣ επεμβάσεις!!
:rotflmao:![]()
![]()
......party.......ώστε να επιδοθούμε σε σκληρες και ανελέητες δοκιμασίες με τα μέλη ώστε να καθοριστεί η αξιοπιστία τους........
![]()
Με τον καινουριο χρόνο νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα να γίνουν κάποια σεμινάρια βασικών ανατομικών στοιχείων, γνώσεις που θα πρέπει να κατέχουν όλα τα υψηλά στελέχη της ιεραρχίας.......για ευνόητους λόγους βεβαίως βεβαίως............![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
με την εξουσια που μου δοθηκε απο τον κ.κ προεδρο και τους περιξ αυτου συνεργατες , ως γραμματεας , ανακοινωνω .......
θα πρεπει απασες υποψηφιοτητες μελων να περνανε απο την γραμματεια για την συμπληρωση του ειδικου εντυπου -δελτιου υποψηφιοτητας ..... μαζι τους να εχουν και συμπληρωμενη , (οι καιροι ειναι δυσκολοι δεν παιζουν στυλο ) μια υπευθυνη δηλωση του νομου 105 , στην οποια να αναγραφονται ευκρινως και ευκολοδιαβαστως απασες διαστασεις του καθενος απο τους αιτουντες ..... οι κ.κ. υποψηφιοι προειδοποιουνται οτι θα ακολουθησουν και μετρησεις απο το συνολο της γραμματειας προς επιβεβαιωση των δηλωσεων και καθε ανακριβεια θα τιμωρηθει παραδειγματικα απο τον afrika.....
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..