θελω να δω πραγματικα οταν θα κανω το california και θα γραψω τις εντυπωσεις μου που σιγουρα θα ειναι καλες, και το λεω αληθεια αυτο χωρις ηρωνια, τι θα μου πειτε μετα?
οτι κανω παλι διαφημιση?
ο κοσμος σας κρινει που διαβαζει τωρα, οπως και εμενα
θελω να δω πραγματικα οταν θα κανω το california και θα γραψω τις εντυπωσεις μου που σιγουρα θα ειναι καλες, και το λεω αληθεια αυτο χωρις ηρωνια, τι θα μου πειτε μετα?
οτι κανω παλι διαφημιση?
ο κοσμος σας κρινει που διαβαζει τωρα, οπως και εμενα
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
@mpampis200
Απορώ γιατί το συνεχίζεις και γιατί επιμένεις ότι ρεζιλεύονται οι άλλοι ενώ είσαι εσύ ο ρεζίλης της υπόθεσης.
Ουυυυυυπς τώρα το έπιασα… άργησα λίγο χαχαχαχ….. σόρρυ στο παιδί που του είπα ότι με ειρωνεύτηκε… μάλλον ήθελε να κάνει quote όλο το κείμενο αλλά για συντομία και για να μην φαίνεται μακρουλό το κείμενο έκανε μια φράση μόνο ( η οποία είναι λίγο παρεξηγήσιμη με το έντονο κλίμα που επικρατεί στο θρεντ).
Συγνώμη και πάλι αλλά δεν σας ξέρω και ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται εύκολα…. σορρυ
Εγώ πάντως θα πήγαινα λόγω κόστους να μάθω κάτι και να μπω σε μια σειρά σκέψεων.
Μπήκαν κάποια παιδιά και έγραψαν τις εντυπώσεις τους από ένα σεμινάριο/σχολείο whatever. Μπορεί εγώ να είμαι ο αφελής αλλά δεν μου φαίνεται ότι έγινε με σκοπό τη διαφήμιση ή κερδοσκοπική διάθεση, απλά περιγράφουν την εμπειρία τους, η οποία εφόσον ήταν θετική, λογικό είναι να γράφουν καλά λόγια.
Από την πλευρά των υπολοίπων, καλώς επισημαίνεται ότι ενδεχομένως ο συγκεκριμένος να μην είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής αλλά μέχρις εκεί. Το να πέφτει τέτοιο κράξιμο μου φαίνεται υπερβολικό. Και προφανώς όταν σε τέτοια φάση πέφτουν 10 άτομα και σου τα χώνουν, θα βρεθείς σε αμυντική θέση και θα σου βγει επιθετικότητα (όπως του mpampis), με αποτέλεσμα να χάνεις εντελώς το όποιο δίκιο σου.
Σωστά αναφέρετε τις ενστάσεις σας ώστε να υπάρχει αντίλογος και να δημιουργείται σφαιρική άποψη επί του θέματος, αλλά τα περί απάτης, κοροϊδίας, εκμετάλλευσης κλπ που έχουν αναφερθεί μου φαίνονται υπερβολικά. Το αν τα χρήματα είναι πολλά ή εάν είναι λάθος να γίνονται "μαθήματα" σε δρόμο κλπ είναι ζήτημα κρίσης του καθενός. Αν σας φαίνεται μαλακία η μέθοδος ή πολλά τα λεφτά απλά δεν πάτε.
Γενικά υπάρχει μια γενικότερη διάθεση αντιπαράθεσης σε φάση να 'χαμε να λέγαμε, όπως πχ το νήμα για το track day και πως θα επιλεγούν οι συμμετέχοντες κλπ.
I suppose it will all make sense when we grow up
Λοιπον, θα γραψω δυο πράματα και δε θα μπω πλέον στη διαδικασία να κοντραριστω με κανεναν χασομέρη λασπολόγο εδω μέσα. Και εδω άλλα και σε αρκετα άλλα forum τα αρνητικά σχόλεια πάντα τα γράφουν τύποι που δεν έχουν παρακολουθήσει έστω ένα σχολείο του Κου Λαουτάρη, ενώ αντίθετα στο σύνολό τους όσοι έχουν παρακολουθήσει έστω και ένα σχολείο έχουν να πουν τα καλύτερα!!!!! (αυτό τα λέει όλα)
Λοιπόν κύριοι λασπολόγοι εκεί που κάθεστε με τις ώρες και γράφεται ότι κατεβάζει η κούτρα σας προκειμένου να κατηγορήσετε, κάντε κανα φράγκο δουλειά ώστε να μαζέψετε το αστρονομικό ποσό των 100€ και πάτε να παρακολουθήσετε το σχολείο του εν λόγω Κυρίου έτσι ώστε και σεις με τη σειρά σας στο τέλος να επιβραβρύσετε τη προσπάθειά του...!
Ξαναδιάβασε το όλο
Δεν είπε κανένας ότι ο λαουταρης και ο κάθε λαουταρης δεν γνωρίζουν η δεν κατέχουν
Αλλά ποίος τον πιστοποιει ότι είναι δάσκαλος
Και με ποια ενοια αποκομίζει κομιστρο για τις υπηρεσίες πού παρέχει και τις γνώσεις πού προσφέρει
Δηλαδή ο καθένας ο οποίος ξέρει 5 πράγματα παραπάνω μπορεί να θεωρηθεί δάσκαλος κατά μία ενοια.
Είπα παραπάνω ότι στο βασίλειο των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος
Έλα λίγο κόσμια με τους χαρακτηρισμούς λεμεεεε
Επιμενω γιατι δε μου αρεσει η αδικια. Ξερω γινομαι βαρετος αλλα με σας που εχω μπλεξει τι να κανω. Το ξερω και δεν εχω σκοπο να αλλαξω την αποψη σας μερικων μερικων εδω μεσα γιατι εχετε τη κλικα σας αλλα να ανοιξω τα ματια μερικων αλλων που δεν ξερουν τι συμβαινει, και αυτοι μπορουν να κρινουν ποιος γινεται ρεζιλι και ποιος οχι..
Αμα παρακολουθησεις ποτε το σεμιναριο του λαουταρη τοτε θα εχεις δικαιωμα να τον κρινεις! Και αυτον και το σχολειο του. Τωρα καταλαβαινεις εσυ τη διαφορα; και στη τελικη διαβασες το βιογραφικο του εκει μεσα ειναι και οι πιστοποιησεις. Αφου δεν σου κανουν μη πας ποτε. Αλλα δεν ειναι δικαιο να λες αυτα που λες επειδη δεν σου κανουν οι πιστοποιησεις του. Μπορεις πολυ απλα να αδιαφορησεις.
1.δεν θυμαμαι να μου απαγορευτηκε απο κανεναν να λεω την αποψη μου!
2.δεν εκρινα ουτε τον λαουταρη, ουτε το σχολειο του. ελληνικα μιλατε αλλα δεν δειχνετε να τα καταλαβαινετε κι ολας. το μονο που ειπα ειναι οτι καλο θα ειναι οι ΜΗ πιστοποιημενοι (κατα τα αλλα ενδεχομενως αριστοι) γνωστες ενος θεματος να μην εχουνε το δικαιωμα να διδασκουνε για λογους ασφαλειας πανω απ' ολα των διδασκομενων.
3.τα περι κλικας που εχεις επαναλαβει μπορεις να τα παρεις πισω μια και μη γνωριζοντας (η μηπως οχι?) τον χωρο δεν μπορεις να εχεις και γνωμη για τις σχεσεις των μελων.
4.την σταυροφορια σου και σε αλλη παραλια λοιπον που ''θα ανοιξεις και ματια οσων δεν ξερουν τι συμβαινει''
5.μακαρι να υπηρχαν 200 σχολεια ασφαλους οδηγησης και αλλα τοσα γρηγορης και μακαρι να μπορουσαμε να επιλεξουμε ο καθενας αυτο που του ταιριαζει αναλογα με το βαλαντιο του, τις δυνατοτητες του και τις βλεψεις του αλλα αυτο θα πρεπει να γινεται με σαφως διαφανεις διαδικασιες απο ανθρωπους που αποδεδειγμενα κατεχουν τη γνωση και οχι με τον καθενα που απλα εκμεταλευεται την αγνοια και καψα του κοσμακη.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ολοι εχουν αποψη. Ειδικα σε αυτη τη χωρα που ειμαστε ολοι ξερολες.
καποια στιγμη παλιοτερα, αφου ειχα κανει το πρωτο μου css (και μοναδικο δυστυχως) ετυχε να μιλησω με μαστορα μοτο παλιο αγωνιζομενο... αναποφευκτα η κουβεντα πηγε στα της πιστας και του ειπα οτι ξερεις εχω κανει ενα css που με βοηθησε πολυ...
το τι απαξιωτικους χαρακτηρισμους ακουσαν τα αυτια μου δε λεγονται μαγκες... λες και κατειχε την απολυτη γνωση ο ανθρωπος, που κακα τα ψεματα εχει καποιες διακρισεις και ηταν γρηγορος.
Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του λοιπον.