Σελίδα 8 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 447

Θέμα: sport touring για μεγαλο ταξιδι...

Παλαιό μέλος
    πολυ ομορφο!και το καβλασακι..

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Οποτε.. Εχουμε και λεμε:

Αυτα που μου αρεσαν σαν ιδεες μεχρι τωρα αλλα δεν εχω οδηγησει ωστε να ξερω πανω κατω πως μου καθονται ειναι τα:
    Suzuki gsx 750 inazuma.
    Suzuki gsf 650 bandit.
    Kawasaki Z750 το τουριστικο (αν δεν ειναι ιδιο με το naked σε θεση οδηγησης που δεν το διευκρυνησαμε).

Αυτα που εχω ουτως ή αλλως υπ'οψιν και ξερω ειναι τα TDM, Fazer, Versys (αυτο δεν το ξερω).

To er-6f μου φαινεται αβολο, απο θεση οδηγησης για μενα, στις φωτογραφιες. Αν ειναι ιδιο ακριβως με το απλο μπορω να το ζητησω βολτα απο ενα γνωστο μου για να δω.

Ριχτε ιδεες, προτασεις, κριτικες και spam και βλεπουμε! Εχουμε καιρο ακομα!

MADE IN JAPAN 日本製

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    το fazer s2 που ειχα,δεν ειναι πολυ σκυφτο.παρομοια θεση με το cbf εχει.τα γονατα μου δεν με προβληματισαν ποτε ιδιαιτερα παροτι εχω κανει μηνισκο στο 1 και γενικα δεν ειναι στην καλυτερη κατασταση.
    βεβαια δεν εκανα πολυ μεγαλα ταξιδια,οπως το εννοεις εσυ φανταζομαι,αλλα εγραφα αρκετα χλμ.
    βεβαια οπως ειπες κι εσυ χαμηλα δεν εχει ροπη.στο μπατζετ σου οριακα επισης βρισκεις το s2 και χαμηλοτερα το παλιοτερο.

edit.θα σου προτεινα κανα τιγρη αλλα ξερω οτι κατι σε πιανει με τα ευρωπαικα...ε;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

edit.θα σου προτεινα κανα τιγρη αλλα ξερω οτι κατι σε πιανει με τα ευρωπαικα...ε;
    Βγαζω φλυκταινες!!! ....
    Οχι μωρε ενταξει.. Ξερω οτι πιθανοτατα κανω λαθος αλλα ειδικα σε μεγαλο ταξιδι θα ειμαι με την ψυχη στο στομα μη μου χαλασει.

Το Fazer το ξερω. Δεν με εχει κουρασει στη σελα του αλλα δεν εχω κατσει συνεχομενα για ωρες (παιζει ουτε καν για 1 ωρα συνεχομενη). Στα μειον του η ροπη χαμηλα, κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο και ομορφο.
    Αν το γραναζωσω κοντο, μιας και δεν θα κυνηγαω τελικες, θα ανεβει λες πολυ η καταναλωση;;
    MADE IN JAPAN 日本製

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Αν το γραναζωσω κοντο, μιας και δεν θα κυνηγαω τελικες, θα ανεβει λες πολυ η καταναλωση;;
    δεν εχω ιδεα....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ναι θα ανέβει αρκετά. Θες μοτοσυκλέτα ροπάτη για ταξίδι και το FZ6 ειναι ακριβώς το αντίθετο.
    TDM 850 ξεχνα το κατ ευθείαν επίσης, καίει αρκετά και καίει κι αλλο τόσο λάδι.
    Το Bandit το υδροψυκτο ειναι τιμιο και φτηνό, αλλά παρα πολύ βαρύ κι αν το φορτώσεις κιόλας γμστ, προτίμησε το αερόψυκτο που ειναι γερό και φτηνό.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Banned
    TDM 900 με μαύρο πλαίσιο
    ΤΕΛΟΣ

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    TDM 900 με μαύρο πλαίσιο
    ΤΕΛΟΣ
    Ημουν κατοχος και το ξερω το μηχανακι..... Δεν ειναι να εχεις προσδοκιες με το συγκεκριμενο...

ΑΛΛΑ για εσενα που θες κατι φθηνο, με ροπη, με λιγο γκαζι παραπανω για οταν το χρειαστεις, με χωρο, με ανεση, με οικονομια, κλπ κλπ θα το βρεις στο ΤΙ ΝΤΙ ΕΜ. Αυτα.
    Με λιγα λογια, για ταξιδακι ειναι μανουλα.

Και απο τα 600αρια, πιστευω οτι το καλυτερο ειναι το βερσυς... Ελαφρυ, "συμμαζεμενο", καλυψη απο τον αερα, ανετο (πιστευω) κλπ κλπ

Για τετρακυλινδρο 600αρι δεν θα το ελεγα. Τωρα αμα συ το σκεφτεσαι παρε.

Αμα βρεις πουθενα την ροπη του πες και σε εμας που ειναι
    .............

Σιγουρα η ροπη ειναι πολυ σημαντικο!
    Απο τα τετρακυλινδρα αυτο που μου γυαλιζει το ματι πολυ ειναι το GSX 750. Δε βρισκω ομως διαγραματα στο internet απο καμπυλες ροπης απο δυναμομετρηση του.
    Γι'αυτο θα ηθελα τη βοηθεια του Σουτερ που το ξερει να μου πει πανω κατω τι γινεται σε αυτο τον τομεα.

Αν πχ παω 130-140 σε ευθεια διχως κλιση με 6η που βρισκονται οι στροφες;; Ποσο πρεπει να εχω ανοικτο το γκαζι για cruising σε τετοιες ταχυτητες;; Ιδανικο θα ηταν λιγο πανω απο το ρελαντι αλλα δεν νομιζω..
    Αν ειμαι σε δρομο με ανοιχτες αλεπαλληλες στροφες τι γινεται;; Εχει ελαστικοτητα το μοτερ να τραβαει απο χαμηλα και να ανεβαζει στροφες προθυμα;;
    Η πολυ ροπη και η ωφελιμη περιοχη λειτουργειας του μοτερ (απο αποψη αποδοσης-οικονομιας καυσιμου) σε ποιο φασμα στροφων βρισκεται;;
    Αυτα!
    MADE IN JAPAN 日本製

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Απο τα τετρακυλινδρα αυτο που μου γυαλιζει το ματι πολυ ειναι το GSX 750. Δε βρισκω ομως διαγραματα στο internet απο καμπυλες ροπης απο δυναμομετρηση του.
    Γι'αυτο θα ηθελα τη βοηθεια του Σουτερ που το ξερει να μου πει πανω κατω τι γινεται σε αυτο τον τομεα.

Αν πχ παω 130-140 σε ευθεια διχως κλιση με 6η που βρισκονται οι στροφες;; Ποσο πρεπει να εχω ανοικτο το γκαζι για cruising σε τετοιες ταχυτητες;; Ιδανικο θα ηταν λιγο πανω απο το ρελαντι αλλα δεν νομιζω..
    Αν ειμαι σε δρομο με ανοιχτες αλεπαλληλες στροφες τι γινεται;; Εχει ελαστικοτητα το μοτερ να τραβαει απο χαμηλα και να ανεβαζει στροφες προθυμα;;
    Η πολυ ροπη και η ωφελιμη περιοχη λειτουργειας του μοτερ (απο αποψη αποδοσης-οικονομιας καυσιμου) σε ποιο φασμα στροφων βρισκεται;;
    Αυτα!
    Ποσα κιλα @@@!!! Ποσα; σε παρακαλω πες μου πως κανεις πλακα! 140 χλμ ανα ωρα λιγο πανω απο το ρελαντι ουτε το μπουσα....!!!!

Αυτα!
    Φιλε μου καλε, καλε μου φιλε....
    Η χαμηλοτερη καταναλωση επιτυγχανεται οταν κινησαι με στροφες κοντα στις στροφες οπου εμφανιζεται η μεγιστη ροπη και οχι κοντα στο ρελαντι.

2ον, αν συζηταμε για το ποσο ειναι κουραστικο το Μπαντιτ στα γονατα, ενω εισαι οκ με το Φεϊζερ, που ειναι πιο "ακραιο" σε γωνιες και εμενα δεν με χωραγε να κανω την αττικη οδο απο ακρη σε ακρη χωρις να με "τσιμπησουν" γονατα και μεση, κανετε μαλλον πλακα.

Παρ'ολα αυτα, αυτο που θες ειναι το Μπαντιτ 12.5, το ΕξΤζειΑρ 13 και τα λοιπα γυμνα με πρωτο (κατα την προσωπικη καυλα παντα) το ΤζιΕςΕξ 14.
    Τα λοιπα τα ανεφερες για να εχουμε να λεμε.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5617162/

Το φορτώνεις και φεύγεις για ταξίδι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macedonas Προβολή μηνύματος
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5617162/

Το φορτώνεις και φεύγεις για ταξίδι

αριστο και καλυτερο για αυτο που θελεις δεν θα βρεις!σου μενουν και αρκετα ρεστα!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος

αριστο και καλυτερο για αυτο που θελεις δεν θα βρεις!σου μενουν και αρκετα ρεστα!
    Το αυτό για ταξίδι μακρινό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vardis
    Εγώ πάντως θέλω να σου πώ μιας και συζητάμε για ευρωπαϊκό ταξίδι, που προφανώς θάναι κάμποσα χιλιόμετρα φορτωμένος, να βρείς μια μηχανή που νάναι από 800 κυβικά και πάνω, για μην είσαι με την ψυχή στο στόμα και να μπορεί να σε καλύπτει οποσδήποτε έστω με μια αλλαγή ζελατίνας απ' τον αέρα. Γιαυτό μην κοιτάς αυστηρά την κατηγορία που έχεις επιλέξει και κοίτα λίγο και προς τα ονοφ.
    vardis

Σελίδα 8 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στολή διαιρούμενη για χρήση Sport Touring.
    από Vice στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2014, 09:06
  2. Αναζήτηση και προβληματισμός για αγορά sport-touring μοτοσικλέτας
    από zzr2005 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2012, 22:15
  3. Πρόταση για Sport touring μηχανή...
    από gispy στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2008, 03:11
  4. Sport touring για ψηλούς
    από telihawk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2008, 07:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ