Καλησπερα
Νεος κατοχος μτχ CBF 600 (τωρα αν ειναι S δεν θυμαμαι ειναι παντως με ABS και καρμπυρατερ).
Η αγορα εγινε με ανταλλαγη του cbf 250 που χα (απιστευτο μηχανακι δεν καταλαβαινει τιποτα) απο γνωστο καταστημα που καποτε επαιρνες μηχανη και σε εντυνε ολοκληρο κα ιτωρα σε γδυνει. Αν και χρονια αναβατης με διαφορα μηχανακια την απτησα με αυτη ντην αγορα μιας κα ικατι πρεπει να ψιλλιαζεσαι οταν ακους μοντελο 06 κα ι28 χιλαιδες χλ μονο!!!!
Τελικα η ανταλλαγη εγινε εδωσα και το ακτιτις παραπανω (εχει εγγυηση μηχανικα μονο 1 μηνα !!!!) Μ ε το που το καβαλησα κα ιμπορεσα να κανω αρκετα μεγαλυτερτη βολτα απο οτι στο test drive των 800 μετρων (επειδη δεν ειχε ασφαλεια δηθεν καλα ΔΟΚ δεν ειχε...anyway) ακουγα διαφορους θορυβους και τ οτιμονι να κανει κρακ κρακ ακομα και σε μικρη επιταχυνση. Επισηςενιωθα και αυτο παραμενει ακομα μικρους γουργουρισμους κατω απο τα ποδωτηρια και σε λιγες ειτε πλολλες στροφες με σταθερο τογκαζι (καλα στις υψηλες στροφες κανει μασαζ σε ολο το κορμι απο τις δονησεις) Να μην σας τα πολυλογω μεσω ονοματος του προηγουμενου χρηστη απο το ΚΤΕΟ κα ιψαξιματος απο 11888 και fb βρηκα ολους τους χρηστες με το ιδιο ονομα κα ιβουαλα τον βρηκα και προθυμο να μου πει τι εχει - ειχε το μηχανακι. Για αρχδη 70.800 χλμ και οχι 28 , ωρα γαι αλλαγη σε ρουλεμαν τιμονιου και αλυσιδογραναζων + λαδια φιλτρο λαδιου υγρα φρενων σχεδον αυτα αν θυμαμαι καλα.
Το παω σε δικο μου μαστορα μου επιβαιβεωνει τις υποψιες μου παω πισω και με επιμονη τον καταφερνω μου αλλαζει ρουλεμαν κα ιαλυσιδα γραναζια αλλα ΟΧΙ πισω τακακι που δεν ειχε καν (επισης ειχε αλλη δισκοπλακα και οχι μαμα) γιατι λεει ανεβηκε το κοστος (απο κατι που πρεπε ινα το χε ηδη ετοιμο). Anyway του λεω να τα φταιξε ιολα ακομα και μπουκαλες σε καλιμπρα που θελαν λιγο κα ιερχεται ο λογαριασμος 300αρου.
Περνανε λιγες μερες και καθε φορα που βαζα μπρος πατουσα προοδευτικα φρενο κα ιαφου σταματουσα ενα περιεργ ογουργουρισμα σαν να μιλαει ανθρωπος με βραχνη φωνη λογο βρασιματος. Του το παω μου λεει μαλλον τεντωτηρας. Παραλληλα πετυχαινω κα ιενα Post εδω με το ιδιο θεμ α και μαλσιτα στα ιδια χλμ και σας ρωταω. Υπαρχε ιαλλος λογος που θα μπορουσε να προκαλει αυτους τους τριγμους οχ ιαπαραιτητα μεταλικους κατω απο τα ποδια και στα 2 κα ιη μηχανη να μην μπορεις να την ευχαριστηθει κανεις σε καμια!!!!! ταχυτητα?
Αυτα τα ολιγα συγνωμη αν το τραβηξα λιγο το θεμα αλλα ειπα να γινω οσο ππιο διευκρινιστικος γινοταν
ΥΓ1 Αν καποιος δεν καταλαβε για ποια γνωστη αλυσιδα μιλαω κα ιθελει να μαθει ας μου στειλει πμ αν και ειναι γνωστη για τα μαγαζια της Μεσογειων / Θησεως / Μιχαλακοπουλου και καπου αλλου. Απο μαγαζι με κυρος μετατραπηκε σε χωρο ανταλλαγης μηχανων χωρις να ενδιαφερεται για την κατασταση αυτων παρα μονο για το μετεπειτα κερδος.
ΥΓ2 Αν καποιος με εμπειρια στην μηχανη αυτη μπορει να συναντηθουμε να μου πει και μια γνωμη ειναι ευπροσδεκτος.
Ευχαριστω