Για αυτό μιλάω ρε παιδιά μην γράφουμε αν δεν το ξέρουμε 100%... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εγγύηση για πώληση από ιδιώτη σε ιδιώτη από όσο γνωρίζω ...
και είναι άλλο να αποδείξω ότι υπάρχει ΔΟΛΟΣ και πατήσω εκεί πάνω για ακύρωση αγοράς και άλλο να υπογράφω κάτι που δεν στέκει ούτε λογικά αλλά ούτε και νομικά
δηλαδή για παράδειγμα έχω εγώ ενα παπί που είναι καθαρό , το πουλάω σε ένα τύπο και αυτός του βγάζει τα μάτια και μετά από ένα μήνα γυρνάει και απαιτεί διάφορα ...
πάμε καλά δηλαδή ;;
το γράφω και το ξαναγράφω μήπως το καταλάβουμε : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ είτε μαγαζί είναι είτε ιδιώτης και κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη με εναν έλεγχο από μηχανικό και κάπως ησυχάζουμε
Αν κατάλαβα, που μάλλον κατάλαβα δηλ. για ποια γνωστή αλυσίδα μιλάμε....Προσωπική εμπειρία, Βάζω αγγελία το παλιό V-strom και πάνω στο δίωρο χτυπάει το τηλ. απο το συγκεκριμένο μαγαζί. Γεια σου μου λέει φερε το μηχανάκι από εδώ με τα χαρτιά του να το πάρω αμέσως. Αιφνιδιάστηκα αλλά πήγα. Το παίρνει λοιπόν ο τύπος βόλτα ένα τετράγωνο γυρνάει και μου λέει το παίρνω με ένα σκόντο 300Ε......Το μηχανάκι μοντέλο 2007 με 57.000 όμορφα, φυσιολογικά και ντόμπρα χλμ....Μα του λέω δυο ώρες αγγελία και κόψιμο 300Ε δεν παίζει...Και μου αρχίζει το παραμυθάκι.....ξέρεις λίγο ακούγεται εδώ λίγο θέλει αυτό(αρχ@@@) και το θεϊκό έχεις και πολλά χλμ λέει......Εμείς θα το φτιάξουμε 25.000χλμ και θα φύγει γιατί ο Ελληνας είναι μλκς και δεν παίρνει κάτι πάνω από 30.000 χλμ....Πήρα το μηχανάκι κ εξαφανίστηκα ,,τελικά πουλήθηκε 3 μέρες μετά κανονικά κ εύκολα στα λεφτά του χωρίς κανένα πρόβλημα......
Υ.γ. Μήπως τελικά την αγορά και την ζήτηση την φτιάχνουμε μονοί μας??(χωρίς εννοείται να θέλω να δικαιολογήσω κανένα λεχριτοκοπριτη) .....![]()