Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: απορια σχετικα με πολλαπλασιαστη διχρονου σε υπερκυβισμενο astrea η glx..

Μέλος

απορια σχετικα με πολλαπλασιαστη διχρονου σε υπερκυβισμενο astrea η glx..

Παιδια καλησπερα.. Ενας φιλος μου εχει φτιαξει ενα honda astrea..Φοραει 55mm πιστονι,μεγαλυτερο καρμπυρατερ,εχει κανει ανοιγμα και ροικη στην astrea κεφαλη (εισαγωγη και εξαγωγη) με faito turbo εκκεντροφορο..Τα ρευματα,(πολλαπλασιαστης,ηλεκτρονικη,ανορθωτης,πηνια, βολαν) ειναι τα γνησια astrea..Σαν επομενο βημα θελουμε να βαλουμε πολλαπλασιαστη για αρχη απο διχρονο και αργοτερα καποια καλη ηλεκτρονικη..Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης.. Να παρουμε καποιον πολλαπλασιαστη γνησιο απο τα παρακατω μοντελα...?? (rgv 250,nrs 250,aprilia rs 250,honda rs 125,nsr 125) Η καποιον ημιτασιον nsr 250 που απ οτι εχω δει εχουν γυρω στα 25 ευρω..??Οι γνησιοι,σιγουρα ειναι δυναμικοι...Οι ημιτασιον ομως,παροτι ημιτασιον μηπως ειναι πιο καλοι απ του astrea..??Εχει κανει κανενας καμια δοκιμη..??Οποιος ξερει ας βοηθησει παιδια...Να διευκρινησω οτι o κυλινδρος εχει αγγλικο χιτωνιο και το πιστονι ειναι wossner... Να τρυπησει το πιστονι μαλλον δυσκολο..Να βαρεσει μπιελα..μπορει!!!

Παλαιό μέλος
    κριμα πάντως να βαλετε ενα σπανιο ανταλακτικο απο honda rs σε παπι. αμαρτία

τον ποιο δυνατό σπινθήρα νομίζω τον βγαζει του rgv

Μέλος
    Γιατι κριμα και αμαρτια φιλε μου....??

Νέο μέλος
    Γειά σου φίλε μου.καλα όλα αυτά αλλά καλύτερα να δώσεις έμφαση κάπου αλλού και μην περιμένεις πολλά από έναν απλό πολλαπλάσιαστη και αυτό στο λέω γιατί θα κοστίσει ακριβά ένας γνήσιος από πχ Nsr 250 και διάφορα δεν θα δεις.αν πάλι σου έχει κάτσει στο μυαλό πήγαινε αγόρασε έναν ωραιότατο της faito και δώσε τα λεφτά σου σε κάποια καλή ηλεκτρονική. Αυτα

Μέλος
    Φιλε μου Αρη,σιγουρα πρωτα θα πρεπει να μπει ηλεκτρονικη και μετα πολλαπλασιαστης..Συμφωνω.. Μια ηλεκτρονικη daytona thunderbolt η kitaco,παει γυρω στα 100 ευρω..Ενας πολλαπλασιαστης γνησιος αλλα μεταχειρισμενος ομως,ειναι καπου στα 50 ευρω..Βασικα αυτο που δεν ξερω ειναι αν οι ιμιτασιον,οι τυπου nsr50,nsr125 κ.λπ,ειναι καλυτεροι απ τους γνησιους..Εφοσον ειναι για διχρονα δηλ,η λογικη λεει οτι θα ειναι πιο δυνατοι..Ειναι ομως........??

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Σπυρος Προβολή μηνύματος
    Οι γνησιοι,σιγουρα ειναι δυναμικοι...
    Μην το συζηταμε τοτε καθόλου...

Εφοσον ειναι για διχρονα δηλ,η λογικη λεει οτι θα ειναι πιο δυνατοι..Ειναι ομως........??
    Ελα μου ντε...

Υ.Γ.
    Καποιος καλός άνθρωπος ας μου εξηγήσει τα μεγεθη "δύναμη" και "δυναμικότητα" με όρους ηλεκτροτεχνίας..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Μην το συζηταμε τοτε καθόλου...

Ελα μου ντε...

Υ.Γ.
    Καποιος καλός άνθρωπος ας μου εξηγήσει τα μεγεθη "δύναμη" και "δυναμικότητα" με όρους ηλεκτροτεχνίας..
    Αν μπορέσεις να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις μάστορα θα είμαστε ευγνώμονες !
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αν μπορέσεις να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις μάστορα θα είμαστε ευγνώμονες !
    ρωτα τον dalton με το cbr
    πολλαπλασιαστες-ανορθωτες-φτιαγμενα μηχανακια
    τα εχει για πρωινο

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ρωτα τον dalton με το cbr
    πολλαπλασιαστες-ανορθωτες-φτιαγμενα μηχανακια
    τα εχει για πρωινο
    Θα παιχτεί μπινιά φιλαράκι............

Μέλος
    Τι ειπες τωρα! Λοιπον..Οποιος καταφερει να μεταλαμπαδευσει την ερμηνια των μεγεθων "δυναμη" και "δυναμικοτητα" με όρους ηλεκτροτεχνίας,θα τον παραδεχτω..!! Ευκαιριακα βρε παιδια,μηπως ξερει καποιος τις τιμες ωμικης αντιστασης,που δινει το manual του astrea,για την μετρηση του πρωτευοντος και του δευτερευοντος πηνειου του πολλαπλασιαστη..?Σκεφτηκα πως,αν ξερω αυτες τις δυο τιμες,μπορω να παω σε μαγαζι που πουλανε ανταλλακτκα και να κανω επιτοπου μετρησεις για να δω τις διαφορες..

Τι ειπες τωρα! Λοιπον..Οποιος καταφερει να μεταλαμπαδευσει την ερμηνια των μεγεθων "δυναμη" και "δυναμικοτητα" με όρους ηλεκτροτεχνίας,θα τον παραδεχτω..!! Ευκαιριακα βρε παιδια,μηπως ξερει καποιος τις τιμες ωμικης αντιστασης,που δινει το manual του astrea,για την μετρηση του πρωτευοντος και του δευτερευοντος πηνειου του πολλαπλασιαστη..?Σκεφτηκα πως,αν ξερω αυτες τις δυο τιμες,μπορω να παω σε μαγαζι που πουλανε ανταλλακτκα και να κανω επιτοπου μετρησεις για να δω τις διαφορες..
    Δεν περιμένεις μέχρι το βράδυ της Ανάστασης, να μας φωνάξεις όλους και να κάνεις τις δοκιμές σου;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Δεν περιμένεις μέχρι το βράδυ της Ανάστασης, να μας φωνάξεις όλους και να κάνεις τις δοκιμές σου;
    Μηπως εννοεις πως για να με βοηθησετε στο προβλημα μου,πρεπει να σας καλεσω την Ανασταση για μασες...?? Κανενα θεμα! Μεχρι τοτε θα εχω κανει πολλες και διαφορες δοκιμες..(μπουζοκεφτεδακια, μπουζοπιτακια, τυροπολλαπλασιαστες, τυροκαλωδιοπιτακια, και αλλα τετοια.... ) Απο κει και περα ο καθενας θα φαει υπ'ευθυνη του!!
    Τελευταία τροποποίηση από Σπυρος; 26/10/2014 στις 17:25.

Banned
    Για πιπες δεν διάβασα και ανησυχώ

Μηπως εννοεις πως για να με βοηθησετε στο προβλημα μου,πρεπει να σας καλεσω την Ανασταση για μασες...?? Κανενα θεμα! Μεχρι τοτε θα εχω κανει πολλες και διαφορες δοκιμες..(μπουζοκεφτεδακια, μπουζοπιτακια, τυροπολλαπλασιαστες, τυροκαλωδιοπιτακια, και αλλα τετοια.... ) Απο κει και περα ο καθενας θα φαει υπ'ευθυνη του!!
    Εννοώ πως θα γίνεις ήχος και φως (εκτός από τα βεγγαλικά) αν συνεχίσεις με αυτά τα μυαλά...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    μηπως ξερει καποιος τις τιμες ωμικης αντιστασης,που δινει το manual του astrea,για την μετρηση του πρωτευοντος και του δευτερευοντος πηνειου του πολλαπλασιαστη..?Σκεφτηκα πως,αν ξερω αυτες τις δυο τιμες,μπορω να παω σε μαγαζι που πουλανε ανταλλακτκα και να κανω επιτοπου μετρησεις για να δω τις διαφορες..
    Οι τιμες των τυλιγματων βοηθάνε μονο στον ελεγχο για πιθανή βλάβη (κάψιμο, βραχυκύκλωμα, ανοιχτό κυκλωμα κ.λ.π.)

Χρειαζεται να ξερεις τον λογο πολλαπλασιασμού n2/n1 για να βγαλεις μια ακρη για το αν ταιριαζουν ή όχι και επίσης τον αριθμό σπειρών του δευτερεύοντος ώστε από το μηκος και την αντίσταση να υπολογίσεις διαμετρο σύρματος, αρα και μέγιστο δυνατό ρεύμα ...

(ξερεις τα περί επαγωγικών ρευματων, εντασεων πεδίου και το γνωστό FBI με σημα το κωλοδάχτυλο, υποθέτω..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απορία σχετικά με probiker φόρμα, και προστατευτικά
    από mizz στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2009, 16:43
  2. Απορία σχετικά με "σιδερένιες" βαλίτσες ...
    από Bil στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 09:27
  3. Ασχετη απορία σχετικα με Adsl
    από hidefnick στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 11:53
  4. Απορια σχετικα με τις BMW
    από melissos28 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2006, 18:42

Κανόνες δημοσιεύσεων