Έχει κάνει κανείς ή ξέρει αν μπορεί να γίνει χρήση της υπηρεσίας e-παράβολο για χρήση: -> κατάθεση δικαιολογιτικών μεταβίβασης μοτοσυκλέτας?
Τι θέλω να πω..... η διαδικασία κανονικά είναι ... πάμε σε ΚΕΠ πωλητής και αγοράστης, βλέπουν την άδεια της μοτοσυκλέτας και μας δίνουν ένα χαρτάκι με κάποιες τράπεζες όπου πάμε και αγοράζουμε τα παράβολα που αντιστοιχούν στην συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Μετά πάμε πάλι στο ΚΕΠ με το παράβολο και όλα τα άλλα δικαιολογητικά και κάνουμε αίτηση μεταβίβασης άδειας κυκλοφορίας.
Επειδή θέλω να κάνω την διαδικασία αυτή Σάββατο όπου οι τράπεζες είναι κλειστές (στην Αθήνα υπάρχουν κάποια καταστήματα όπου είναι ανοιχτά αλλά η όλη διαδικασία θα γίνει Θεσσαλονίκη όπου δεν υπάρχει ανοιχτό κατάστημα) μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία e-παράβολο πληρώνοντας το παράβολο που θα εκδοθεί απο την σελίδα www.gsis.gr ηλεκτρονικά μέσω web banking? Σαν επιλογή "πληρωμή e-παραβόλου" στην τράπεζα που έχω υπάρχει... οπότε είμαστε οκ, αλλά δεν μπορώ να βρώ στην αίτηση που κάνουμε για να εκδοθεί το e-παράβολο τον φορέα και τί ακριβώς πρέπει να συμπληρώσω ώστε να εκδοθεί το σωστό παράβολο προς πληρωμή...
Μήπως το έχει κάνει κάποιος???