κι από τι προκλήθηκε το τουμπίδι και μάλλον και η φωτιά
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ο Ντάνος δεν θα καταφέρει τη 2η θέση επειδή έχει χάσει όλες τις αναμετρήσεις??? Το ότι ο κύριος παράγοντας για αύριο θα είναι ποιος θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει καλύτερα τη μεσαία γόμα δεν παίζει. Το ότι έχασε τις μεγάλες αναμετρήσεις παίζει. ΟΚ θα δούμε.
Η Honda κρατάει Ντάνο γιατί το επιβάλει η Repsol και ο βασιλεύς λέμε και ξαναλέμε... Ούτε καν γιατί είναι απ τους καλύτερους δεύτερους.
Δε νθα παραξενευτώ αύριο αν ο Ντάνος τερματίσει δεύτερος ή πάρει ακόμα και νίκη κι ας είναι λυσσασμένος ο Γιώργος. Στη διαχείριση του πίσω θα παιχτεί το παιχνίδι
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Help
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
αν θελει η honda να κανει το 1-2 στο πρωταθλημα πρεπει να στηριξει τον pedrosa...
βεβαια δεν νομιζω να παιχτει οδηγια αν ειναι 1ος ο marquez και 2ος ο pedrosa, για να κανει στην ακρη και να περασει...αλλα ποτε δεν ξερεις...
ο pedrosa απο την αλλη πρεπει να βρει αυτοπεποιθηση και να στηριξει το καινουργιο του συμβολαιο με την honda χωρις να δωσει αφορμες για 2ες σκεψεις ή λαβες για φαρμακογλωσσους...
ο rossi ειναι σε καλο δρομο και εννοειται οτι εχει παρει τα πανω του μετα την νικη στην Αυστραλια και σιγουρα δεν θα το βαλει κατω ευκολα...
ο lorenzo θελει να αποδειξει οτι ειναι το Νο1 στην yamaha και παρ'ολες τις στραβες στην αρχη του πρωταθληματος μπορει να (ξανα) πρωταγωνιστησει...
o marquez τους εχει γραμμενους ολους και με το ανυπαρκτο αγχος μπορει να κανει παπαδες ή μπορει να το γυρισει παλι στην βλακεια...
εγω πονταρω πολυ ανατρεπτικα:
1. lorenzo
2. pedrosa
3. marquez
4. rossi
Εγώ πάντως νομίζω πως ο μπάρμπας αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάνει πάνω κάτω αυτό
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 26/10/2014 στις 09:47.
ανανήψαντας