Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 201

Θέμα: MOTO GP SEPANG 2014

ακόμη και να πάρει τη 2η θέση ο Γιώργης(ελπίζοντας κυρίως σε πτώση) έχει χάσει πολλές φορές από τον teamate του φέτος ο οποίος μας θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό που τις κυριακές του αγώνα πάντα είχε την ταχύτητα να πρωταγωνιστεί ασχέτως θέσης εκκίνησης.για του χρόνου δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να μην ξανασυμβεί το ίδιο σενάριο δεδομένου ότι δεν υπάρχουν συγκλονιστικές αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς.αλλά το μαρκέζ δύσκολα τον πιάνουν εκτός κι αν η γιαμάχα κάνει θαύμα.μα ο μικρός είναι από μόνος του θαύμα...

υ.γ.:προσωπικά ,ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς είναι βαμμένος blue....suzuki blue...αν και με τον ντε τουμπέ στο τιμόνι δε βλέπω να βλέπουμε τπτ καλό εκτός της Lauren στα pits....:a32:
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    DrEvil

Η φετινή χρονιά επαλήθευσε τον Μαρκέζ ώς κορυφαίο αναβάτη, δυστυχώς ο Λόρε δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις το 2014 όπως το έκανε το 2013, όπου έδειξε απίστευτη οδηγική ποιότητα και θέληση. Ο Ντάνι, για άλλη μια χρονιά άτυχος...αλλά δυστυχώς έπαψε να είναι σύμπτωση...κρίμα. Ο Ρόσσι όμως κι αυτό μου έχει κάνει εντύπωση όσα χρόνια τρέχει και τον παρακολουθώ, έχει έναν τρόπο να καταφέρνει, με όλους τους αντιπάλους που έχει αναμετρηθεί να τους δίνει τη μάχη που θέλουνε, και οι αντίπαλοί του και οι θεατές, στις όσο πιο καλές συνθήκες μπορεί να γίνει αυτό. Δηλαδή ακόμη και στην Ducati, όταν δεν πάλευε για την πρωτιά, με αυτούς που κοντραριζότανε, το έκανε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σαν να ήτανε για την 1η θέση στο βάθρο, οπότε κι όταν το κέρδιζαν, εκείνοι που τον κέρδιζαν για τις πίσω θέσεις ήξεραν πως κέρδιζαν έναν κορυφαίο αντίπαλο. Δεν τσιγκουνεύτηκε να τσαλακώσει την εικόνα του, δεν τσιγκουνεύτηκε την ήττα και κυρίως όταν κέρδιζε δεν τσιγκουνεύτηκε τον σεβασμό του προς τον αντίπαλο που κέρδισε. Η διαχείρηση αυτής της ικανότητας είναι ένα από τα μεγάλα του προσόντα και πιστεύω πως ακόμη και φέτος έκανε το ίδιο παρά το ότι φαινότανε πως θα είναι μια χαμένη χρονιά ή και του χρόνου (που μάλλον θα είναι η τελευταία του χρόνιά) θα κάνει το ίδιο. Ξαναείδα πολλούς αγώνες, παλιότερους αλλά κυρίως και στις απονομές, την γενικότερη συμπεριφορά του. Από Biaggi, Gibernau και όλους τους παλιούς στα μεγάλα, μέχρι σήμερα, ακόμη και το πως διαχειρίζεται στιγμές όπως με τον Μάρκ στην Σεπάνγκ, εκεί στις φωτογραφίες στο πάρκ φερμέ....+ το ότι για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να μετράς ακόμη μέσα στην πίστα. Μεγάλη υπόθεση κατά την άποψή μου.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Η φετινή χρονιά επαλήθευσε τον Μαρκέζ ώς κορυφαίο αναβάτη, δυστυχώς ο Λόρε δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις το 2014 όπως το έκανε το 2013, όπου έδειξε απίστευτη οδηγική ποιότητα και θέληση. Ο Ντάνι, για άλλη μια χρονιά άτυχος...αλλά δυστυχώς έπαψε να είναι σύμπτωση...κρίμα. Ο Ρόσσι όμως κι αυτό μου έχει κάνει εντύπωση όσα χρόνια τρέχει και τον παρακολουθώ, έχει έναν τρόπο να καταφέρνει, με όλους τους αντιπάλους που έχει αναμετρηθεί να τους δίνει τη μάχη που θέλουνε, και οι αντίπαλοί του και οι θεατές, στις όσο πιο καλές συνθήκες μπορεί να γίνει αυτό. Δηλαδή ακόμη και στην Ducati, όταν δεν πάλευε για την πρωτιά, με αυτούς που κοντραριζότανε, το έκανε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σαν να ήτανε για την 1η θέση στο βάθρο, οπότε κι όταν το κέρδιζαν, εκείνοι που τον κέρδιζαν για τις πίσω θέσεις ήξεραν πως κέρδιζαν έναν κορυφαίο αντίπαλο. Δεν τσιγκουνεύτηκε να τσαλακώσει την εικόνα του, δεν τσιγκουνεύτηκε την ήττα και κυρίως όταν κέρδιζε δεν τσιγκουνεύτηκε τον σεβασμό του προς τον αντίπαλο που κέρδισε. Η διαχείρηση αυτής της ικανότητας είναι ένα από τα μεγάλα του προσόντα και πιστεύω πως ακόμη και φέτος έκανε το ίδιο παρά το ότι φαινότανε πως θα είναι μια χαμένη χρονιά ή και του χρόνου (που μάλλον θα είναι η τελευταία του χρόνιά) θα κάνει το ίδιο. Ξαναείδα πολλούς αγώνες, παλιότερους αλλά κυρίως και στις απονομές, την γενικότερη συμπεριφορά του. Από Biaggi, Gibernau και όλους τους παλιούς στα μεγάλα, μέχρι σήμερα, ακόμη και το πως διαχειρίζεται στιγμές όπως με τον Μάρκ στην Σεπάνγκ, εκεί στις φωτογραφίες στο πάρκ φερμέ....+ το ότι για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να μετράς ακόμη μέσα στην πίστα. Μεγάλη υπόθεση κατά την άποψή μου.
    Ετσιιιιι

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    https://www.youtube.com/watch?v=bYtUQ6cXkgY

φημολογείται ότι έπεσε και το βράδυ απτό κρεβάτι του στη Μαλαισία...!!
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ετσιιιιι
    Αυτά όλα έχουν γίνει σε κάποιά άλλη διάσταση γιατί εγώ δεν τα είδα ποτέ...
    ανανήψαντας

μια βαθύτερη ματιά από το συμπολίτη και φίλο μου Γιώργο για τον καταστροφέα των τζιπι...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δεν τα βλέπεις
    Αιτίες
    1 εθελοτυφλείς
    2 έχεις παρωπίδες
    3 έχεις καταρράκτη
    4 άλλες παθήσεις του ματιού
    5 φοράς το κράνος ανάποδα

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

φοραει το κρανος αναποδα
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 28/10/2014 στις 17:29.

Μέλος Το avatar του/της simoril
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    πλεον για τον τελευταιο αγωνα της χρονιας το θεμα ειναι μονο Rossi vs Lorenzo...
    Repsol Honda Team..........................567
    Movistar Yamaha Team.....................538

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    μια βαθύτερη ματιά από το συμπολίτη και φίλο μου Γιώργο για τον καταστροφέα των τζιπι...
    Το καταστροφές των gp δεν ξέρω πως το εννοεί ο καθένας, όμως η συγκεκριμένη καλογραμμένη συντακτικά οπτική καταφέρνει μέσα σε 10 συνολικά σειρές λόγου, να αφιερώσει μόνο 9 λέξεις στο φαινόμενο Μαρκέζ, μιάμιση σειρά σύνολον για τους υπόλοιπους αναβάτες και ΟΛΟ το υπόλοιπο κείμενο στον Βάλε. Αυτό δε, έγινε στο θρεντ με τίτλο ''MOTO GP SEPANG 2014'' (το οποίο αφορά στον συγκεκριμένο αγώνα μόνο).
    Το ότι είναι κάτι που γίνεται μόνιμα από πολλούς σε πολλά forums και sites οδηγεί στο συμπέρασμα πως το motogp έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Είναι πασιφανές και εντελώς μπροστά μας, απλά μένει να το δούμε.
    Αυτό περί καταστροφέων...

Στον αγώνα ο πρίγκιπας ήταν πραγματικά υπέροχος, αλλά δεν ήταν η καλύτερη παρουσία. Αναφέρθηκε πιο πίσω ποια ήταν αυτή αλλά πέρασε στα ψιλά.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από simoril Προβολή μηνύματος
    Repsol Honda Team..........................567
    Movistar Yamaha Team.....................538
    Που τα βρήκες αυτά; Η κατάταξη αυτή τη στιγμή:
    1. Honda 384
    2. Yamaha 334
    3. Ducati 198
    4. Forward Yamaha 129
    5. PBM 15
    6. ART 13
    7. Avintia 11
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Το καταστροφές των gp δεν ξέρω πως το εννοεί ο καθένας, όμως η συγκεκριμένη καλογραμμένη συντακτικά οπτική καταφέρνει μέσα σε 10 συνολικά σειρές λόγου, να αφιερώσει μόνο 9 λέξεις στο φαινόμενο Μαρκέζ, μιάμιση σειρά σύνολον για τους υπόλοιπους αναβάτες και ΟΛΟ το υπόλοιπο κείμενο στον Βάλε. Αυτό δε, έγινε στο θρεντ με τίτλο ''MOTO GP SEPANG 2014'' (το οποίο αφορά στον συγκεκριμένο αγώνα μόνο).
    Το ότι είναι κάτι που γίνεται μόνιμα από πολλούς σε πολλά forums και sites οδηγεί στο συμπέρασμα πως το motogp έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Είναι πασιφανές και εντελώς μπροστά μας, απλά μένει να το δούμε.
    Αυτό περί καταστροφέων...

Στον αγώνα ο πρίγκιπας ήταν πραγματικά υπέροχος, αλλά δεν ήταν η καλύτερη παρουσία. Αναφέρθηκε πιο πίσω ποια ήταν αυτή αλλά πέρασε στα ψιλά.
    Χαίρομαι που σου άρεσε αγαπητέ...και ναι, όπως το έγραφα, είναι όντως έτσι. Ίσως φταίει πως είμαι καταρχήν Yamahικός. Προφανώς θα αφιερώσω περισσότερες λέξεις στην Yamaha όπως το βλέπω εγώ, ώστε να αντισταθμίσω, στο δικό μου το μυαλό, μια άθλια χρονιά. Μας κερδίσανε και το κατασκευαστών, δεν το χάσαμε, κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Αρχίζοντας ανάποδα, ο Ρόσσι έχει κάνει πράγματα καβάλα σε Yamaha και δεν μπορώ να το παραβλέψω ποτέ, ο Λόρε είναι ένας επίσης κορυφαίος αναβάτης, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω τη φετινή του κακή χρονιά όταν κοιτάζω τα περυσινά γυρολόγια σε συνδυασμό την επική του θέληση. Ο Ντάνι...είναι, το καλύτερο παιδί. Οπότε φτάνουμε στον Μάρκ....όπου θα γράψουμε πολλά γι'αυτόν τα χρόνια που θα έρθουνε...θα γράψουμε δε ακόμη περισσότερα, εγώ σίγουρα, αν κάνει το ίδιο που έκανε ο Ρόσσι, τότε το 2004. Οπότε ξαναγυρίζουμε στον Ρόσσι...όπου ενώ έχασε για άλλη μια φορά και στην Sepang από το ταχύτατο, ταλαντούχο και μυαλωμένο κολόσκατο, καταφέρνει να έχει μια τελείως άλλη οπτική γι'αυτό που κάνει, όπου εμείς βλέπουμε τα γελάκια και τα σκετσάκια χαρούμενης αβροφροσύνης, ενός 35άρη ηττημένου, ενώ μέσα στο μυαλό του βράζει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από'τι....ας πούμε με τον Στόνερ.

Αλλά εσύ, γιατί μετράς συνέχεια τι γράφει ο καθένας "σε πολλά forums και sites", για τον Ρόσσι και παραθέτεις το αντιστάθμισμα ότι δεν παρακολουθούμε motogp?

Οπότε, τώρα που έγραψα μόνον μια λέξη, "Sepang", είμαι πάλι on topic?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Αλλά εσύ, γιατί μετράς συνέχεια τι γράφει ο καθένας "σε πολλά forums και sites", για τον Ρόσσι και παραθέτεις το αντιστάθμισμα ότι δεν παρακολουθούμε motogp?

Οπότε, τώρα που έγραψα μόνον μια λέξη, "Sepang", είμαι πάλι on topic?
    Ον τόπικ και πάλι όχι. Το προηγούμενο σχόλιο γράφτηκε ως συνεπιχείρημα στα περί καταστροφέων. Σας απέδειξα με αυτό πως ενώ νομίζετε πως μιλάτε για αγώνες, στην ουσία μιλάτε για τον πρίγκιπα.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Που τα βρήκες αυτά; Η κατάταξη αυτή τη στιγμή:
    1. Honda 384
    2. Yamaha 334
    3. Ducati 198
    4. Forward Yamaha 129
    5. PBM 15
    6. ART 13
    7. Avintia 11