μπινιά.Παει το thread. :a16:
μπινιά.Παει το thread. :a16:
Φίου φίου φι φι φίου
Το οτι αρέσκεσαι ΕΔΩ, γιατί στο άλλο τα μπινελίκια σε όποιον δεν συμφωνούσε με την υπέρτατη αλήθεια σου έπεφταν σύννεφο, να κρατάς τα προσχήματα μέσω του λεκτικού hit & run ειρωνίας και χλεύης, δεν σημαίνει και τίποτα. Το νόημα οτι θεωρείς μαλάκες, ψώνια, ηλίθιους είναι ξεκάθαρο, όπως και η απαξίωση σε όποιον δεν συμφωνεί με όσα λες στα thead με τους αγώνες.
Και επειδή στο κομμωτήριο δεν σου κάνουν το χατήρι να με μπανάρουν, επικαλείσαι τους mods σε τάξη, και να κρατάς την αναπνοή σου επειδή δεν τηρούνται τα όσα υπέγραψες στη συνδρομή σου...
Περνάς μια τραγωδία λέμε...έχω συγκινηθεί.![]()
Δεν είναι τυχαίο ότι σε όσα θέματα ανακατεύεστε οι γνωστοί ειδήμονες και φωτεινοί παντογνώστες τα κάνετε πουτάνα. Μένουν μόνο αυτοί που έχουν είτε τεράστια υπομονή είτε τεράστια όρεξη για χαβαλέ.
Έχετε κουράσει. Χαλαρώστε λιγάκι. Όσο και να σας κάνει εντύπωση, ούτε το κέντρο του σύμπαντος είσαστε ούτε κρατάτε τη μοναδική αλήθεια.
Οι προσωπικές επιθέσεις και προσβολές είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ κι εφόσον συμμετέχετε οφείλετε να τους σεβαστείτε. Αν δεν σας αρέσουν οι συγκεκριμένοι όροι μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο χώρο που θα σας ικανοποιεί.
Think faster than you ride
Εντελώς άκυρο σχόλιο.
Δεν είναι το θέμα οι αγώνες ή οι αναβάτες αν πρόσεξες. Το θέμα είναι πως ο μπύρων (στη συγκεκριμένη) χλευάζει οποιονδήποτε γουστάρει και οι διαχειριστές εθελοτυφλούν.
Τα 2 μέτρα και 2 σταθμά κουράζουν και τελικά τα κάνουν πουτάνα, όχι το γενικό, αόριστο όσο και προσβλητικό ''οι γνωστοί ειδήμονες και φωτεινοί παντογνώστες''.
Οι ειδήμονες και φωτεινοί παντογνώστες απαντούνται από άλλους ειδήμονες και φωτεινούς παντογνώστες στα επιμέρους ανάλογα θρέντς. Όποιος διαφωνεί μπορεί να εκφέρει εκεί τη γνώμη του με κόσμιο τρόπο και χωρίς προσωπικές επιθέσεις. Όχι να βγαίνει στο πουθενά και ειρωνευόμενος να εξισώνει τους πάντες. (εκ των κανόνων του φόρουμ...)
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Γουσταρετε ραντεβουδακι;
russian hools: http://youtu.be/zBabg8cyP4g
Ελεος ρε σεις......
πουτσ@@@@@@@@@
O Μπύρων εν προκειμένου, απάντησε στα κουφά και ατεκμηρίωτα του τραλαλολ Μάριο.
Συγκινητική η προσπάθεια σου, να προστατεύεις τον μοναδικό που συμφωνεί με την σοφία σου, αλλά αν χρειάζεται βοήθεια ως άλλη καρέτα-καρέτα για να τα βγάλει πέρα στις κοτσάνες που πετάει για τον rossi φαντάζομαι μπορεί να την ζητήσει.
Μέχρι να την ζητήσει, και μέχρι να τεκμηριώσει το πως ο ΠρίγκιΨ κατέστρεψε τους αγώνες, κάνε του κανένα vroom, στείλτου κανένα πμ, κάνε με report στο κομμωτήριο που χλευάζεις να μου κάνουν μιζαμπλί κι ανταύγειες οι κομμώτριες.
Ρε sniper, κάνε με BAN ρε συ, να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα και ο endometaxi. Ήμαρτον λέμε...
Έχεις χάσει κάθε επαφή με τη λογική αν νομίζεις πως το παρακάτω είναι σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση που αρμόζει σε forum και όχι χλευασμός ΜΟΝΟ
κύριε διαχειριστά παράκληση. Άφησε τα σχόλια ανέπαφα για να διαβάζουν οι μελλοντικοί αναγνώστες τι καπνό φουμάρει ο καθένας μας. Ευχαριστώ θερμά.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Μου ξέφυγε ρε μαν... Είχα σκοπό να αρχίσω να γράφω για τα επιτεύγματα του Rossi στα 17-18 όσα χρόνια τρέχει, αλλά με έκοψε η database γιατί κρασσαρε.
Μετά είπα να το ρίξω στον χαβαλέ, καθως οι διαχρονικοί haters έχουν φάει τέτοιες ψωλιές από τον ΠριγκιΨ, μιας και όλο το κατασκεύασμα που έχουν στο μυαλό τους για το πόσο άχρηστος είναι, τους βγαίνει από το σβέρκο, χρονια-χρονια, αγώνα-αγώνα και τους κάνει ρόμπες με καμηλο γιακά, κάνοντας την τεκμηρίωση περιττή..
Τελικά λειτούργησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης που μπροστά στις τεράστιες μαλακίες...μένεις από επιχειρήματα.
Omg + 3 lol.
Ειστε ιδιαιτερη φαρα παντως οι ροσσικοι,οσο μας ζαλιζετε τα παπαρια για το ποσο καλος ειναι ο ροσσι δεν τρεχει σαλιο και ειστε ειδημονες,μολις ομως ανοιξει καποιος το στομα του και πιασει τoν ροσσι ξαφνικα καθισταται τυπος του καναπε, οπαδος ,ασχετος με το ζητημα,ενοχλητικος,βαρετος,μεροληπτικος,με ψυχολογικα,ιδιποδια συμπλεγματα , δημοτικο , μικρος,παιδοφιλος,βασανιστης ζωων,βιαστης κλπ
Στα μπινελικια ,τα γαμοτικονς, τις ειρωνιες και τις παπατζες εισαστε πρωτες μουρες!
Δεν ειστε τελικα για τιποτα περισσοτερο!
Θελετε να το συνεχισετε κι αλλο αυτο το βιολι αντι να ανοιξετε τα ματια , μπραβο σας,φαση εχει η παρανοια και η αρνηση αλλα λιγακι ελεος δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
Δεν ξερεις τι σου γινεται φιλε μου γιατι εχασες το νοημα ετσι πως το καταντησαν.
Δεν σχολειασα τις ικανοτητες του ροσσι αλλα το πως κατεστρεψε το αθλημα με αυτα που κανει με τον κοσμο-μπλεμπα που εφερε ιδανικες για τον εσπελετα.
Αλλα το ειπα παραπανω στα μπινελικια ,τα γαμοτικονς, τις ειρωνιες και τις παπατζες εισαστε πρωτες μουρες!
Ο ροσσι ειναι οδηγαρα , ειναι τοπ αναβατης και εγω με ροσσι (και στονερ φυσικα) ξεκινησα πριν απο 8-9 χρονια και αυτοκολλητακια πανω στο γραφειο (αποδειξη με φωτο αμα θες) μου και στα τετραδια και εκανε τοπ αγωνα στην Σεπανγκ αλλα εχασε απο αλλο καλυτερο αναβατη. Δεν εχω λογω να μην το πω ή να πω ψεματα γιατι οπως ειπα το θεμα δεν ειναι αυτο και οι ικανοτητες του και δεν το παω οπαδικα μιας και δεν εδω λογο.
Οταν το χωσετε αυτο στο παιδαριωδες σας κεφαλι τοτε ισως δουμε ξανα προκοπη
οκ
εισαι πιο βλακας απ οτι πιστευα
εγραψα ενα γενικο σχολιο κ μαλιστα χιουμοριστικο
χωρις να αναφερω κανενα ονομα
κ εσυ με την τεραστια ευφυια σου
καταλαβες οτι αναφερομουν σε σενα
οτι δεν ξερω τι μου γινεται
οτι ειμαι χαζος
κ ολα τα αλλα ωραια που εγραψες
τι να πω
κουραγιο....
Να ανοιξουμε τα ματια και να δουμε τι
,ενα Μαριο να μιλαει υποτημιτηκα σεδον παντα
να λεει γιδια τους ροσικους χωρις κανενα λογο και ξαφνικα αρχιζεις και το παιζεις ειδημων οτι τα ξερεις ολα και εμεις παλι γιδια ασχετοι επειδη δεν συμφωνουμε με σενα
και τι νομιζες δηλαδη οτι θα βριζεις οποιον θες και δεν θα σου λεει κανεις τιποτα .
και στο φιναλε εδω μπαινουμε για να συζηταμε και να ανταλασουμε πληροφοριες για τα τζιπια οχι για το ποιος ξερει ποιο πολλα και οχι για να μαλωνω νυχτα μερα αμα ειναι γρηγορος ο γιατρος