Κάνανε διαχωρισμό οι κομμώτριες και είπα να μην τους βγάλω τρίχες στη μέση...
Κουραστικός και μονότονος, αλλά επειδή έχεις χάσει επαφή με την πραγματικότητα (κάπως έτσι δεν το λες? ) θα στο κάνω τάληρα.
Οχι, ρε μαν, το καλό παιδί του φόρουμ είσαι και όλοι σ΄αγαπάμε για τις απίστευτες γνώσεις μοτοτζιπιολογίας που μας κάνεις την χάρη και μοιράζεσαι μαζί μας.
Μην το παίρνεις προσωπικά. Ανέκαθεν όσοι ήταν μπροστά απ΄την εποχή τους, συγκέντρωναν την ζήλεια και χλεύη των αδαών, άσχετων και αμόρφωτων που ανίκανοι να αντιληφθούν το θείο χάρισμα της μοίρας που τους έφερε στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα, στην χαρά να αναπνεύουν τον ίδιο αέρα με τους εκλεκτούς, επέλεγαν να μένουν στο σκοτάδι της άγνοιας.
Τράβα μας μπροστά και θα δικαιωθείς κάποια στιγμή.
ΥΓ. Ακαιπουσε...όταν θυμηθείς, ρίξε τα ποστάκια της δράσης-αντίδρασης![]()
Πωωω μαλάκα μου![]()
Λεω και 'γω ακομα δεν ανοιξε το θρεντ πως γινεται να εγραψα;;;
Επεσε καθαρισμα ε;;;
Εδω τρολαρουμε ελευθερως;;
Λοιπον παντως ο Ροσσι εκανε διασημα τα motogp στο ευρυτερο κοινο. Απο αυτον αρχισα να βλεπω και 'γω παλια. Παντως δεν με συγκλονιζε και ακομα δεν με συγκλονιζει ο μηχανοκινητος αθλητισμος.
Σαν οδηγο δεν μπορω να το κρινω διοτι δεν ασχολουμε και πολυ με το αθλημα αλλα κρινοντας εκ του αποτελεσματος μαλλον γ@μαει!
Εγω τον στηριζω!
MADE IN JAPAN 日本製
Παιδί, αυτά δεν είναι τάληρα, είναι ασυνάρτητα ψέματα που σε κάνουν να πιστεύεις πως κάτι απάντησες.
Για τις αναίτιες προκλήσεις ευχαρίστως. Και? Είναι προφανές πως γράφεις ότι σου κατέβει και δεν σου μιλάει κανείς.
http://www.moto.gr/forums/showthread...141137&page=10
Ποστ 144 αν αυτό δεν είναι απειλή τότε τι;
Ποστ 147 αν ο οποιοσδήποτε τολμούσε να βρίσει καθ αυτό τον τρόπο τον οποιονδήποτε απρόκλητα σε δημόσιο φόρουμ θα ήταν παρελθόν
Ποστ 162 η θρασοξεφτίλα έχει νο ποστ, το 162 είναι.
Μετά από αυτά υπάρχεις ακόμα στο φόρουμ συνεχίζοντας να παλεύεις για ιντερνετική διάκριση μέσω χλευασμών και να ψευδών σε παντελώς ανυπόστατα γραπτά.
Τους αγώνες μην τους αναφέρεις ως δικαιολογία αφού τα ποστ σου στα καθ αυτού αγωνιστικά είναι ελάχιστα. Τα υπόλοιπα είναι μόνο τρολοειρωνείες αφ υψηλού. Τρομάρα σου.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Μην περάσει έτσι...
Κομμώτρια δεν αποκάλεσα κανέναν άλλον. Το ότι προσπαθείς (ψευδώς πάλι) να δημιουργήσεις εντυπώσεις για κάτι που δεν υφίσταται, καθώς και να τους τοποθετήσεις στο κελί σου δείχνει έναν σπουδαίο άντρα που ξέρει να στέκεται περήφανα στο στίβο... Τρομάρα σου
Επίσης...
Αυτά είναι ψέματα. Πάλι ψέματα προς δημιουργία εντυπώσεων. Τρομάρα σου άντρακλα
Για το αρχείο (καθότι η λάσπη βασιλεύει) Από τους mods ζήτησα ισότητα. Καμία σχέση με επαναφορά στην τάξη.
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 29/10/2014 στις 16:56.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ενας ο maggi και ενας ο mario!!!
χαχαχα!συνεχιστε εχει φαση!![]()
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
https://www.youtube.com/watch?v=FNJtvDTXTAc
ρε μαγκα ροσσι,τι να σου πω καταστρεφεις το motogp με κατι τετοια......................
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει