Στείλε μου ενα μηνυμα γιατι απο κινητό δεν μπορω να σου στειλω που μπαίνω. Αν δεν πέρασες ΚΤΕΟ. Εχω κ εξατμησεις να σε δωκω δανεικές κ ΚΤΕΟ να περάσεις. 85 χιλ νότια ειμαι. Κερνάω κ καφέ
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου,μίλησα με το κτεο και μου είπε να βάλω τουλάχιστον σιγαστήρες για να περάσω,τους έχω παραγγείλει και τους περιμένω,πήρα τους γνήσιους για να τους αφήσω επάνω μόνιμα...
Να μην τους αφήσεις μόνιμα. Πιθανόν να σου κόψει τον λαιμο απο τον πισω κύλινδρο. Αν τα έδωσες τα 60€ που εχουν κόψτους περίπου στη μεση. Η ελα Πρεβεζα να στα φτιαξω
Τους έβαλα το μεσημέρι,απο επιδόσεις καμία διαφορά
Κόβουν πάρα πολύ ήχο,αν τους κόψω δεν θα βγάζουν πάλι πολύ θόρυβο?
Ερώτηση. Είμαι Θεσσαλονίκη. Πόσο πάει το ΚΤΕΟ και πού; Άκουσα οτι Αθήνα υπάρχει ώς και 10€. Εδώ κανένας έστω με 15€;
Περισσοτερα, εδω:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=261784
![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Για πές πού το είδες αυτό; έχω κόψει μπροστινό λαιμό στο 950 που φορούσε Wings με μικρή εξαγωγή, αλλά δεν άκουσα να συνδέονται. Μου το κόλλησε τότε ο Αυγέρης και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ξανά. Στο 990 που έχω πάλι τις μικρές εξαγωγές δεν είχα κανένα πρόβλημα. Να παίζει ρόλο οτι φοράει τις Wings με το "εξάγωνο" σχήμα;
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 29/10/2014 στις 09:46. Αιτία: Quote
Σε φίλου μου με μόνιμα ξετάπωτες ακράπες του κόπηκε ο λαιμός στα 25000 χμ, στο δικό μου με μονίμως ταπωμένες κόπηκε μετα τις 60000 οπότε δεν νομίζω να έχει σχέση η τάπα. Τον άλλαξα με το βελτιωμένο υποτίθεται part number της KTM και μέχρι τώρα όλα καλα..
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Εγω όσα χρονια εχω 950-990 ποτε δεν έβαλα σιγαστηρες μέχρι πέρυσι για 150χιλ. Ηθελα να παω σε γαμο κ προτίμησα ησυχία. Στη γέφυρα στην πατρα μαρούλι ο πισω λαιμός. Στα διαλα. Ουτε σιγαστηρες θελει. Ολο παραξενιές αυτο το μηχανάκι. Δεν ξανα έβαλα. Τον κόλλησα με tig στην πατρα στον θοδωρο (λεω σωστό όνομα;;απο τοτε τελειο χωρίς ξανα σιγαστηρες ομως