Συμφωνώ!Γειτονας απο Αλβανία μου είπε οτι εχει δει πολλά tiger στην Αλβανία χωρις να υπαρχει αντιπροσωπεία ...καταλαβαίνετε τι γίνεται..
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• διάφορα μέρη - εξαρτήματα μοτοσικλετών, μέρος των οποίων αφαιρέθηκε επίσης από τον 36χρονο, τον παραπάνω τόπο και χρόνο
• ένα σπαθί
• ένα μαχαίρι
• ένα στιλέτο
• ένα χαρτί με χειρόγραφες σημειώσεις
• μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 1,6 γραμμαρίων
• το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και
• ένα κινητό τηλέφωνο.
----------------------
Μια αγκράπα να κουνήσεις στο ιντερνέτ με καλή τιμή ξέρεις πόσοι μαλάκες θα τρέξουν???
(και στ @@ τους που τη βρήκες αρκεί να κάνουν βρουμ βρουμ...)
Αν σου πω ότι μου έκλεψαν τις μιστράλ από το γκούτσι θα με πιστέψεις?
Για τέτοια λύσσα μιλάμε
![]()
ανανήψαντας
καποιος κανει βολτες με τα ανταλακτικα (η ολοκληρο) το gixxer μου ...και εγω εχω το κλειδι τα χαρτια και το δανειο.... ποσο θελω να παθουν κακο δεν περιγραφετε.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ...............
Αύτός πού πάει καί καρφώνεται νά βρεί ΦΘΗΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ
καί φυσικά κάνει τό παγώνι έχοντας στήν άκρη τού μυαλού του
ότι ή εύκαιρία πού βρήκε μπορεί νά τήν κλαίει κάποιος άλλος,
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ...!! σάς κακοφαίνεται ε..??
ΟΧΙ κύριοι,αύτή είναι ή άλήθεια,όταν ψάχνουμε ένα φθηνό μεταχειρισμένο
άνταλλακτικό έχουμε πολλές πιθανότητες άν τό βρούμε σκοτωμένο
νά προέρχεται άπό κάποιον σάν τόν φίλο μας άπό πάνω πού πληρώνει
άκόμα τίς δόσεις..!!
Πόσοι άπό μάς έχουμε τήν άκεραιότητα καί τήν έντιμότητα άν ψάχνοντας γιά
κάποιο άνταλλακτικό έπειδή μάς άρεσε ή τιμή παραβλέπουμε τήν προέλευση του..??
Καί μετά ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα όταν διαβάζουμε κάποια κλοπή..??
Θα το ξαναπώ και ας γίνω γραφικός
Οταν βλέπουμε αγγελίες τού τύπου, χαμηλή τιμή ένα όνομα,για λίγες μερες κλπ πολλά ανταλλακτικά από διαφορετικά μηχανάκια, ίδιο τηλ αλλο όνομα
Ένα τηλ στο ηλεκτρονικών εγκλημάτων
Ψάχνουν αλλά δεν είναι σε ένα δωμάτιο 100 νοματαίοι να τα βρουν όλα,ουτε είναι ρουφιανιά
Μαστιγα εχει γινει πλεον το φαινομενο. Και οσο βαθαινει η κριση θα γινεται χειροτερο. Και δεν υπαρχουν και κλειστα παρκινγκ εδω στο Ελλαντα. Μαλλον υπαρχουν αλλα ειναι ελαχιστα και ακριβα. Αμα ειχε σχεδον καθε πολυκατοικια ιδιωτικο κλειστο παρκινγκ στο ισογειο ή στο υπογειο θα περιοριζοταν αισθητα το φαινομενο.
Αλλα τις πολεις μας τις σχεδιασαμε για καρα..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Τι κλεπταποδόχος ρε μάγκες; πάτε καλα; Κλεπταποδόχος είσαι οταν "με αποδείξεις" γνωρίζεις τον κλέφτη ή/και οτι είναι κλεμένο το αντικείμενο που πληρώνεις για να αγοράσεις. Αν ήταν έτσι οι μισοί από εμάς θα είχαν δικαστήριο γιατί όλο και κάποια ευκαιρία θα βρήκαν κάπου. Είτε το λένε καρ είτε ιμπει είτε αμαζον είτε χρυσό οδηγό και ξερω γω.
Οπως ειπε και ο devil's animal στην Ελλάδα του 2014 δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τί ειναι σκοτωμα και τι όχι γιατι πολυ απλά ο κόσμος δεν εχει λεφτά για τις βασικές του ανάγκες, την ακράπα θα λυπηθεί;
Όποιος αμφιβάλει για την προελευση αυτού που αγοράζει μπορεί να ζητάει απόδειξη αγοράς απο τον πωλητή ωστε να ειναι 100% κατωχυρωμένος οτι δεν πρόκειται για κλεμένο. Απλό και εύκολο.
Δεν θέλω να πω πολλά αλλά με 4 αγκράπες το μήνα ζεις Α ΝΕ ΤΑ....
(ό ένας έχει πρόβλημα και πουλάει, ο άλλος που αγοράζει δεν έχει?)
(έξω λένε υπάρχει απόδειξη αγοράς και σπάνια λένε αγοράστηκε 2ο χέρι και δυστυχώς δεν έχω χαρτιά, εδώ τι λένε???)
Καλά το λέει ο Τέρενς
ανανήψαντας