Ετσι είναι οι άνδρες οι σωστοί. Εύγε.
Για να δούμε όμως λίγο καλύτερα...
Απάντηση σου σε ένα σχόλιο του 2stroker http://www.thatsracing.gr/index.php?topic=1321.195
[/QUOTE]
Όπως ξαναείπα τα ψέματα πάνε σύννεφο. Τα ψέματα υπό την έννοια πως αν τα γεγονότα αντί να παρουσιάζονται στην πραγματική τους βάση, κόβονται κατά το δοκούν έχουν ως μόνο στόχο την παραπλάνηση.
Στο συγκεκριμένο ποστ λοιπόν ο εν λόγω σχολιαστής ο οποίος δεν με γνωρίζει ανέφερε το ''έχει Αθηναϊκές πινακίδες'' για να μου θυμίσει ένα γνωστό στο msfree νούμερο και προφανώς δικό του γνωστό, ο οποίος είχε αναφέρει την εν λόγω έκφραση και κάποια στιγμή μάλιστα είχε απειλήσει ευθέως.
Ήθελε στο πουθενά να μου ''θυμίσει κάτι από τα παλιά'' ίσως και με ολίγη απ την απειλή του νούμερου και απαντήθηκε αναλόγως.
Αυτά τα ήξερες για τις κλίκες απ τη σαλαμίνα και τι έπαιξε παλιότερα και δεν τα ανέφερες, ή δεν τα ήξερες αλλά βόλεψε τη μικρή οπτική σου το ποστ?
Θα σου θυμίζω συνέχεια πως οι μισές αλήθειες είναι ψέματα.
Η αλήθεια όμως έχει κι άλλο που δεν ανέφερες. Σε φόρουμ που γράφεις ελάχιστα πετάχτηκες για ακόμα μια φορά να χλευάσεις απρόκλητα λέγοντας πως σου σπάμε τα @@ ενώ είμαστε ignore list. Καλά μάντεψες. Πάλι ψέματα από αυτά που δεν συνηθίζεις.
Εκεί είναι εσύ τα έγραψες (ποστς 195 - 200 - 204 - 206). Αυτή είναι η εποικοδομητική κουβέντα που ενστερνίζεσαι. Αυτός είσαι, τα ποστ σου σε ξεμπροστιάζουν, μην παραμυθιάζεσαι πως είσαι κάτι καλύτερο από ένα προβληματικό που βγαίνει και γράφει συνέχεια για @@![]()
Πάμε στην επόμενη ανακρίβεια που οδηγεί εσκεμμένα σε ψεύτικες εντυπώσεις. http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2311378
Το ποστ #26 (και ναι δεν ήταν δικό μου) ήταν η φιτιλιά που ξεκίνησε άλλο ένα παραλήρημά σου κι ας γράφεις πως εγώ έκανα την αρχή. Το απρόκλητο βρίσιμο σου ωστόσο παρέμεινε για να αποδεικνύει πως ούτε ποιος ξεκινάει δεν είσαι άξιος να καταλάβεις. Στο ότι το θρεντ έγινε τελικά πουτάνα απ το ποστ 187 το οποίο ήταν δικό σου είναι το θέμα αν δεν το κατάλαβες ακόμα...
Τελικά στα περισσότερα ποστ σου γράφεις πως σου ζαλίζουμε τα αρχίδια. Είτε γράφοντας άλλα ντι άλλων (τυχαίο?) αρχικά ποστ, είτε γράφοντας πως δεν αντέχεις να διαβάζεις όσους δεν μπορείς να διαβάσεις γιατί είναι ignor. Αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της θλιβερότητας αυτών που γράφεις?
Εντέλει μήπως η μόνιμη φαγούρα σου οφείλεται ιογενείς παράγοντες και πρέπει να πας σε κάνα αφροδισιολόγο να σε κοιτάξει? Φιλικά... για εσένα ενδιαφέρομαι...
Περαστικά![]()