Καθοτι υπηρξα αστεγος, δεν μπορω να λειπω. Εστω ενα πακετο μακαρονια θελω να προσφερω. Μεσα!
Καθοτι υπηρξα αστεγος, δεν μπορω να λειπω. Εστω ενα πακετο μακαρονια θελω να προσφερω. Μεσα!
Ραντεβού Δευτέρα κρίκο να το κουβεντιάσουμε
Όσοι πιστοί προσέλθετε
![]()
ανανήψαντας
Με ποιές "λέσχες" πρέπει να συνεννοηθούμε, δεν κατάλαβα μόνο...
Εγω δεν αντεληφθειν αν υπαρχει χρονοδιαγραμμα που τα δεχονται. Διοτι πολυ πιθανον να πρεπει να ανεβω Σαλονικα στα κοντα οποτε ισως να προλαβω να βρεθω με το βορειο κλιμακιο (να γνωριστουμε κιολας) και να τα δωσω εκει (γιατι Αθηνα δεν θα κατσω ωστε να τα πηγαινα εκει).
MADE IN JAPAN 日本製
δεχονται τα παντα, πάντα.
όλες τις εποχές. απλα παίρνεις τηλέφωνο για να υπάρχει κάποιος να τα παραλάβει. για να γίνει καταγραφή της δωρεάς, να πάρουν ονόματα για την ευχαριστήρια επιστολή κλπ κλπ.
αλλά και στο ξεκάρφωτο να πας να τα αφήσεις και να φύγεις , δεν θα παρεξηγηθείς.
Μίλησα σήμερα με την γραμματεία και μου επιβεβαίωσε τα όσα γράφει το άρθρο της εφημερίδας.
Τα χωρία ΣΟΣ δηλαδή θέλουν πράγματι βοήθεια όλο το χρόνο.
(απλά αυτό τον καιρό τα έχουν βρει μπαστούνια)
Συνεννοήθηκα η παράδοση να γίνει το πρώτο Σ/Κ του Δεκεμβρίου (6 ή 7 δεν μου έχουν πει ακόμα)
στο χωριό ΣΟΣ της Βάρης γιατί έχουν αποθήκες.
Παιδικό Χωριό SOS Βάρης
166 72 Βάρη
Τ. 210 89 70 748-9 F. 210 89 70 745
sosvari@sos-villages.gr
Θέλουμε
Όσπρια (φακές, φασόλια κλπ) Δημητριακά Λάδι Μέλι Κακάο Αλεύρι Αλάτι Κονσέρβες τόνου Τοματάκια (σάλτσες, πελτέ) Γαλα εβαπορε Ζάχαρη Πουρές (σκόνη) Χυμοί (Amita κλπ) σκόνη πλυντηρίου, μαλακτικό, υγρό σαπούνι πιάτων, υγρά καθαριότητας, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας.
Ακόμα δεν έχω κανονίσει πως και που θα συγκεντρωθούν για θα μεταφερθούν τα πράγματα εκεί .
Οι γκουτσαίοι όμως μας διαθέτουν ένα φορντ τράνσιτ.
Όποιος έχει επαφές με λέσχες μοτοσυκλέτας ή τέλος πάντων με οποιονδήποτε θέλει να βάλει ένα χέρι
καλοδεχούμενος.
(μην αρχίσουμε τα μπράβο και τις μαλακίες ας τα κρατήσουμε για το τέλος αφού κάνουμε τη δουλειά)
ανανήψαντας
το δημοσίευσα και σε άλλο φόρουμ μήπως και συντονιστεί η βοήθεια,
αλλά προτείνω παρ' όλο που η ανάγκη είναι έντονη να δοθεί χρόνος μέχρι τα τέλη του μήνα ώστε να συντονιστούν οι ενδιαφερόμενοι....
6 7 - 12
Είναι ένας μ'ηνας και κάτι μερούλες δεν αρκούν???
![]()
ανανήψαντας
παράδωση Σάββατο 6 Δεκεμβρίου έως τις 14.00 (Κυριακή δεν μπορούν)
ανανήψαντας
με ρωταει η γυναικα εδω και καιρο "οι δικοι σου" δεν θα ξανακανουν τιποτα ? εννοωντας τους φιλους μοτοσυκλετιστες που συμμετειχαμε στην βολτα - κοπη τη πιτα - προσφορα στο παιδικο χωριο στην βαρη το χειμωνα , ατομικα ο καθενας μπορει να προσφερει οσο , οπως και οποτε θελει εννοειται αυτο , ομως η συλλογικη προσφορα και η συμμετοχη σε μια "βολτα" προσφορας στα παιδια αυτα εχει ιδιαιτερη σημασια περαν της υλικης βοηθειας ,
η ιδια η παρουσια ανθρωπων και η συναστροφη με τα παιδια ειναι πολυ μεγαλη προσφορα απο μονη της , αν δεν το ζουσα δεν θα μπορουσα να εχω αποψη , δεν περιμενα ουτε κι εγω οτι ειναι τοσο σημαντικο κατι χαλιες με κρανη και με μηχανες να κανουν αυτα τα παιδια που τοσο εχουν αδικηθει λογω καταστασεων στην ζωη τους να χαμογελασουν , να παιξουν με τα φανταχτερα μοτορια και να βουλταρουν - εστω περιορισμενα - με τυπους που ουτως ή αλλως ειναι και οι ιδιοι κατα καποιον περιεργο τροπο μονιμως παιδια , προσωπικα ειδα οτι στον "λαχανοντολμα" μου προστεθηκε και μια ακομα ξεχωριστη χρηση και αξια , η ικανοτητα να δωσει χαρα οχι μονο σε 'μενα που τον καβαλαω αλλα και σε παιδικες ψυχες που την εχουν πραγματικα αναγκη ,
η παρουσια μου και η συμμετοχη μου σε καθε τετοια εκδηλωση ειναι ψυχικη αναταση , ενας παλιομηχανοβιος πηρε ανελπιστη χαρα και συγκινηση απο τα χαμογελαστα αθωα προσωπακια που με ενθουσιασμο μοιραστηκαν την βολτα με την μηχανη , τις φωτογραφιες και το "καρυδωμα" του γκαζιου εν σταση , η μηχανη εγινε ενα παιχνιδι που το μοιραστηκα και εγω ως μεγαλο παιδι με τους μικρους μου φιλους ,
η υπευθυνη στο παιδικο χωριο sos στην βαρη μας ζητησε να μην ξεχασουμε τα παιδια που με τοση χαρα και ανυπομονησια μας δεχτηκαν κοντα τους και καθε χρονο να ανανεωνουμε το ραντεβου με τα παιδικα χωρια και ολο τον κοσμο της μοτοσυκλετας ,
την προηγουμενη φορα χειμωνα και ημερα βροχερη μαζευτηκαμε εφτα συλλογοι και φορουμ για να παμε στα παιδια ,
δε το λεω για να δειχτω αλλα για να παρακινησω και τους υπολοιπους , αν και για ' μενα η διαδρομη για την βαρη ή αλλο χωριο πλεον θα περιλαμβανει και ταξιδι με πλοιο για να ερθω αθηνα τουλαχιστον , με επιπλεον κοστος και ωρες ταξιδιου , θα ειναι ισως χωρις υπερβολη τα πιο σημαντικα και αλλης ανθρωπινης αξιας , χιλιομετρα που θα εχει διανυσει το καφασακι μου και ο ταλαιπωρος μηχανοβιος πισινος μου ,
σε οτι κανονιστει - πρωτα ο θεος - ειμαι μεσα , μαγκες πραγματικα , η προσφορα σε αυτα τα παιδια και η συμμετοχη σε μια τετοια εκδηλωση θα σας προσφερει τοσο σημαντικα συναισθηματα που δεν περιγραφονται με λογια , θα δωσετε και θα παρετε αγαπη με κατι που αγαπατε και θα αισθανθειτε ισως οτι το πιο σημαντικο που προσφερει η μηχανη σας ειναι φωτεινα παιδικα χαμογελα που θα θυμαστε για μια ζωη
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk