Εμπειρικα κανω ακριβως αυτο :
http://faq.ninja250.org/wiki/What_is..._at_startup%3F
πληροφοριακα υπαρχει και συστημα με τραβηχτο μπουτον πανω στο καρμπυρατερ το οποιο δεν κοβει τον αερα με πεταλουδα αλλα εμπλουτιζει το μιγμα με προσθετο καυσιμο απο δευτερευοντα αυλο (Mikuni BS)
Είχα και εγω παρόμοιο πρόβλημα με το ΧΤακι μου και είχα αλλάξει λαιμούς (κολάρα) στα καρμπυρατέρ.
Αν θυμάμαι καλά μου είχε πάει 100-120€ το ανταλλακτικό + καθάρισμα καρμπυρατέρ + ρύθμισμα βαλβίδες.
Ο μηχανικός, μου είχε πει πως ειναι σύνηθες προβλημα στα ΧΤ το ελαστικό μέρος να κάνει σπασίματα και να παίρνει αέρα με αποτέλεσμα όταν ειναι κρύο να μην δουλεύει το τσοκ!
Αααααα,
Αν σου κάνει πότε πότε και απο κανένα σκάσιμο τότε σίγουρα ειναι οι λαιμοί!!!
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
Υπάρχουν και ιμιτασιόν κολλάρα, πολύ φθηνότερα από τα αυθεντικά.
Ψέκασέ τα με σπρευ σιλικόνης για μακροζωία.
Εγώ θα πρότεινα να αφήσει τις αλχημείες και τα μπακαλίστικα του αλμπάνη και να το φτιάξει όπως δούλευε πριν.
Κάπως έτσι καταλήγουν τα μηχανάκια rat-bikes.
παιδες καλη εβδομαδα,
επειδη μου χει σπασει τα νευρα οταν κανει πολυ κρυο σημερα το πηγα στο μηχανικο μου.Θεωρω οτι το προβλημα ειναι το εξης:
το καλωδιο που δινει (εντολη) , έχουμε το θετικό ,το αρνητικο και ενα λεπτο τρίτο που παει και ενωνεται με το αρνητικο το οποιο δινει εντολη δεν ξερω πως λεγεται , αυτο κοντεψαι να παρει φωτια σημερα απο τις μιζιες....τεσπα στο σημειο που βγαινει απο την πλεξουδα ειχε λιωσει λιγο το περιβλημα ....του ειπα να λυσει εκει και να μου βαλει ενα αλλο καλο με σωστες ενωσεις κτλ....
αυτο το καλωδιο δεν ξερω αν το ξερου ολοι...αν δεν κανει σωστη επαφη τα ρευματα απο το μηχανακι δεν λειτουργουν σωστα...και σε καποια αλλη φαση πριν απο λιγο καιρο που δεν το ειχα συνδεσει καλα, εκανε κοψιματα το μηχανακι.Το συνδεσα σωστα και ηταν οκ.
Επισης οταν δεν κανει καλη επαφη ,σβήνει και το πρασινο της νεκρας...
νεοτερα συντομα...
Καλωδίωση ρελέ μίζας και πόλων μπαταρίας.
Εκεί εστιάζεται το θέμα που έχεις.
Κακές επαφές το πιθανότερο.
λοιπον χτες πηρα το μηχανακι....αντικατασταθηκε το καλωδιο της γειωσης γιατι ηταν τεραστιο.....50 εκατοστα περιπου ,επισης αντικατασταθηκε το προβληματικο καλωδιο που δινει εντολη απο την πλεξουδα κτλ.
Σημερα το πρωι το μηχανακι πηρε μπροστα με τη σκεψη με το choke ανοιχτο