Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: cb400 αμορτισερ

Νέο μέλος

cb400 αμορτισερ

καλησπερα cb-αδες .. ειμαι νεος στο φορουμ και ετσι σας χαιρετω επισημα για πρωτη φορα ) στο θεμα μου λοιπον γρηγορα γρηγορα ... θελω να αλλαξω τα πισω αμορτισερ λογω φθορας των μαμισιων showa ...δεν ξερω τπτ απο αμορτισερ και κλπ .. εχω ψαξει λοιπον λιγακι και τσπ καταλαβα οτι πολυ βαζουν τησ wp και σαν καλυτερα αλλα και σαν φθηνοτερα ( μην ξεχναμε πως δεν παιζουν και πολλα money ) εδω θελω λοιπον την βοηθεια σας ... αληθευουν αυτα που σας ανεφερα ?? που μπορω να βρω τετοια αμορτισερ ??? τιμη ?? μπορω να αλλαξω μονο τα ελατηρια και κατα ποσο επιθυμητος ειναι αυτοσ ο τροπος(δλδ γινεται ευκολα, αξιζει ) ?? μοντελο των συγκεκριμενων αμορτισερ ?? καποια αλλη εναλλακτικη ??? ... πολλα πραματακια ελπιζω να μην σας κουραζω ευχαριστω εκ των προτερων

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peristeroman Προβολή μηνύματος
    καλησπερα cb-αδες .. ειμαι νεος στο φορουμ και ετσι σας χαιρετω επισημα για πρωτη φορα ) στο θεμα μου λοιπον γρηγορα γρηγορα ... θελω να αλλαξω τα πισω αμορτισερ λογω φθορας των μαμισιων showa ...δεν ξερω τπτ απο αμορτισερ και κλπ .. εχω ψαξει λοιπον λιγακι και τσπ καταλαβα οτι πολυ βαζουν τησ wp και σαν καλυτερα αλλα και σαν φθηνοτερα ( μην ξεχναμε πως δεν παιζουν και πολλα money ) εδω θελω λοιπον την βοηθεια σας ... αληθευουν αυτα που σας ανεφερα ?? που μπορω να βρω τετοια αμορτισερ ??? τιμη ?? μπορω να αλλαξω μονο τα ελατηρια και κατα ποσο επιθυμητος ειναι αυτοσ ο τροπος(δλδ γινεται ευκολα, αξιζει ) ?? μοντελο των συγκεκριμενων αμορτισερ ?? καποια αλλη εναλλακτικη ??? ... πολλα πραματακια ελπιζω να μην σας κουραζω ευχαριστω εκ των προτερων
    Λογικά έχεις το SF.

Μέσω eBay μπορείς να κάνεις την δουλειά άνετα ,να τα αγοράσεις και να τα περάσεις ακόμα και μόνος έχει λεπτομερή οδηγό εδώ πιο δίπλα...
    Αλλίως μπορείς σε κάποιον μηχανικό ή πίσω αναρτήσεις δεν είναι κάτι το σπουδαίο.

Αν θέλεις εξτρά βοήθεια στο να βρείς τι ελλατήρια θα πάρεις κτλ. μπορείς να ρωτήσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της wolfi
    Πάντως να ξέρεις οτι μπορείς να τα κάνεις και service τα υπάρχων showa
    (τσιμουχακια 12,5 χ 24 χ 5 και λάδια sae 10 ή 15 160ml στο καθένα και 5-6 bar άζωτο στο δοχειο το κίτρινο)
    και είσαι έτοιμος για πολλά χρονιά ακόμη.(έκανα εγώ πριν μια εβδομάδα τις δικιες μου
    ΔΕΝ ΙΣΙΟΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Λογικά έχεις το SF.

Μέσω eBay μπορείς να κάνεις την δουλειά άνετα ,να τα αγοράσεις και να τα περάσεις ακόμα και μόνος έχει λεπτομερή οδηγό εδώ πιο δίπλα...
    Αλλίως μπορείς σε κάποιον μηχανικό ή πίσω αναρτήσεις δεν είναι κάτι το σπουδαίο.

Αν θέλεις εξτρά βοήθεια στο να βρείς τι ελλατήρια θα πάρεις κτλ. μπορείς να ρωτήσεις

ναι το sf εχω απλα ξεχασα να το γραψω ... ναι απλα δεν εμπιστευομαι και πολυ το ebay :Ρ .. συν οτι κοιταξα και εχει τιμεες να τραβας τα μαλλια της κεφαλης σου :Ρ

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wolfi Προβολή μηνύματος
    (τσιμουχακια 12,5 χ 24 χ 5 και λάδια sae 10 ή 15 160ml στο καθένα και 5-6 bar άζωτο στο δοχειο το κίτρινο)
    και είσαι έτοιμος για πολλά χρονιά ακόμη.(έκανα εγώ πριν μια εβδομάδα τις δικιες μου

και πως τα αλλαζω αυτα φιλε μου ?? δεν εχω προβλημα να τα κανω μονος .. ισα ισα καλυτερα να μαθω γιατι δεν ξερω τπτ απο αυτα .. ( φτανει να μην σκοτωθω χαχα :Ρ )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zentakiasSF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wolfi Προβολή μηνύματος

Ποσο σου κοστισε φιλε wolfi? τα εφτιαξες μονος ή σε μαγαζι?

και οι δικες μου πισω ειναι λιγο "σοβρακέ"...

Παρόμοια θέματα

1. CB400 VersionR & Αμορτισερ
    από delrules στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2010, 21:43
  2. αμορτισερ
    από tai στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 21:11
  3. Ψαχνω Cb400 μαύρο!!!
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 12:44
  4. cb400 SuperFour
    από sloumos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 13:53
  5. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF