Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: KLE 250 Anhelo

Banned
    Να σημειώσω, ότι στην επαρχία έχω δει αρκετά με κρατικές πινακίδες και τα έχουν τα δασαρχεια

Παλαιό μέλος
    εγω εχω ενα στη δουλεια. αυτο το καρμπυρατερ δεν τη παλευει καθολου.συνεχεια χαλανε οι μεμβρανες, συνεχεια τρεχουν βενζινες και συνεχεια βραχυκυκλωνει τα μπουζι! απο αυτο το μηχανακι εχω σηχαθει τα kawasaki
    το μηχανακι δεν εχει ουτε 20000 χλμ

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    εγω εχω ενα στη δουλεια. αυτο το καρμπυρατερ δεν τη παλευει καθολου.συνεχεια χαλανε οι μεμβρανες, συνεχεια τρεχουν βενζινες και συνεχεια βραχυκυκλωνει τα μπουζι! απο αυτο το μηχανακι εχω σηχαθει τα kawasaki
    το μηχανακι δεν εχει ουτε 20000 χλμ
    Έχει τα μαμίσια KEIHIN καρμπυρατέρ; Το δικό μου με 92000χμ δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα, με τη στοιχειώδη τακτική συντήρηση και γενικά δεν έχω ακούσει κανέναν να παραπονιέται για πρόβλημα με τα καρμπ στο Anhelo!
    Κοίτα μήπως είναι αλλαγμένα/πειραγμένα τα καρμπ oπότε και θα πρέπει να γυρίσεις στο εργοστασιακό setup, αλλιώς άλλαξε μάστορα επειγόντως!!
    ...το νου σου!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Εγω ξερω λογο διαφορων κατα καιρους "μαστορων" πολλα μοντελα μοτο ειχαν παρει λαθος βαπτισμα με τα χρονια χωρις να του αξιζει φυσικα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Εγω ξερω λογο διαφορων κατα καιρους "μαστορων" πολλα μοντελα μοτο ειχαν παρει λαθος βαπτισμα με τα χρονια χωρις να του αξιζει φυσικα..
    Το θέμα είναι που θα πέσεις...
    Σε μάστορα με @@ ή σε @@ μάστορα.

Παλαιό μέλος
    keihin ειναι,μηπως παιζει ρολο οτι δεν κανει πολλα χιλιομετρα?

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    keihin ειναι,μηπως παιζει ρολο οτι δεν κανει πολλα χιλιομετρα?
    Εννοείται! Αν το αφήνεις κάτι μήνες με παλιά βενζίνη μέσα, η οποία στο τέλος γίνεται μαρμελάδα, κολλάνε τα πάντα μέσα στα καρμπ! Την έχω πατήσει με το bandit έτσι, είχαν κολλήσει τα φλοτέρ και έτρεχε βενζίνη από την υπερχείλιση, βουλώσανε τα ζιγκλεράκια και πάει λέγοντας... και αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα μηχανάκια!
    Καλό καθάρισμα στα καρμπ, άλλαξε ό,τι έχει χαλάσει ανεπανόρθωτα (αυτό μπορεί να κοστίσει αρκετά), γέμισε φρέσκια βενζίνη (αφού τσεκάρεις ότι δεν έχει μείνει 2 δάχτυλα μούργα στον πάτο του ρεζερβουάρ) και στο εξής βάζε το 5-10 λεπτά μπροστά τουλάχιστον 2 φορές το μήνα, να καίει τα κατακάθια από τα λεκανάκια των καρμπ! Υπάρχει και κάποιο πρόσθετο που το ρίχνεις στο ρεζερβουάρ και δεν αφήνει τη βενζίνη να πήξει, ρώτα σε βενζινάδικο! Είναι καλή λύση σε τέτοιες περιπτώσεις!
    Αααα, άλλαξε και σωληνάκια, φίλτρο καυσίμου και καθάρισε και το αερόφιλτρο! Καθάρισε ή άλλαξε και μπουζί... κρίμα είναι να διαλυθεί, μιλάμε για μηχανάκι-σκυλί, από τα πιο αξιόπιστα της κατηγορίας του! Μπορούν να στο επιβεβαιώσουν όλοι όσοι το χρησιμοποιούν καθημερινά!
    ...το νου σου!!

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    ...............τι μου θυμισες , σαν το anhelo λιγα μηχανακια εχουν βγει , συνδιασμος μικρου ον-οφ με υπερ το οφ , υδροψυκτο , δικυλινδρο , πολυεργαλειο ακουραστο ασπαστο , εχω κανει αθηνα - σαλονικα με το ανχελακι στα νιατα μου , τιποτα δεν επαθε το κακομοιρο , εκτος απο ταξιδια και χρηση πολης το ειχα βαλει σε βουνα και σε λαγκαδια και πηγαινε μια χαρα , ενταξει δεν ειναι enduro , αλλα ελαφρυ και μανιτζεβελο και παταει καλα στο χωμα ,

θες νησακι σε παει , θες πολη δεν μασαει , ταξιδακι , χωματακι μια χαρα , πολυ κριμα που δεν βγαινει πλεον ενα παρομοιο μηχανακι , το εχω καημο αν εχω τα φραγκα και βρω ενα τιμιο να το ξαναπαρω για καθε μερα και κανα βολτακι σε χωμα
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Σωραιος!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. kawasaki kle 250 anhelo
    από carpe_diem στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 16:19