Δεν αντιλέγω ότι ειδικά στα εντουρο οι Ευρωπαίοι είναι πολύ μπροστά ,τα. Μόνα τζαπαν είναι τα φακτορυ άρα δεν μιλάμε για κοινούς θνητούς.
Το να στήσεις ένα τζαπαν εντουρο θέλει χρήμα, ενώ τα ευρωπαϊκά είναι ready to race για κάθε χέρι,επαγγελματια η χομπιστα. Μην το κάνουμε και εδώ αντιπαράθεση,τα γουστάρω και υποκλίνομαι στα ευρωπαϊκά,αλλα υπάρχει ένας φόβος μην πάθουν,καποτε εξάλλου είχα και ΚΤΜ πριν τα πορτοκαλί σε εκείνο το μπεζακι - λευκό
Σημερα... Και τα honda kai ta yamaha ειναι ready to race......
Πανε οι παλιες διαμαχες ........
Προσωπικα πιστευω οτι οποιος μπορει να τελειωσει τα περιφερειακα ενος σημερινου τζαπαν εντουρο η πολυ χερας ειναι η
Υγ... Σκιζω το καλσον μου εαν καταφερω να αποκτησω ενα wr 450 απο 12 και πανω......
Παρεμπιπτωντος .... Το ποιο ακριβο εντουρο μηχανακι που βρισκεις σε μεταχειρω..... Αναθεμα...... πρπει να ειναι το μονο 4μιση απο ολες της εταιρειες που δεν το επιασε η κριση...!![]()
Γιατί μιλάτε για προβλήματα? Μιλάμε για δίχρονα ως επί το πλείστον.. Και enduro δίχρονο πιστεύω πως είναι μονόδρομος ευρωπαϊκό μηχανάκι μιας και η Ιαπωνία δε βγάζει μοντέλα..
Όσο για τα ανταλλακτικά θα συμφωνήσω γιατί είμαι από επαρχία και οι ανεξάρτητοι "ψευτομάστορες-μηχανικοί" δεν προμηθεύονται συχνά ευρωπαϊκά. Γι'αυτό έχει γεμίσει ο τόπος καθαρά.
Τώρα παρ'όλα αυτά η ktm βρίσκει σιγά σιγά το δρόμο της στην Ελλάδα. Οι υπόλοιπες είναι μπέρδεμα ειδικά για περιοχές εκτός Αθήνας
enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..endu ro..enduro..enduro..enduro..
Για beta θα βρεις πολλές πληροφορίες στο παρακάτω φόρουμ. Το λινκ είναι τυχαίο, ψάξε εχει πολλά θέματα για Beta.
http://forum.dirt-bike.gr/forum/view...p?f=67&t=14663
Θα το κοιτάξω.. Αν και κάτι άλλο που έχει βοηθήσει πολλούς αναβάτες και την ktm είναι τα μεσαία κυβικά που δεν έχουν οι άλλες εταιρίες (200 και 300) οκ όχι και τόσο τα 300 αλλά το 200 σίγουρα..
Πριν 2 εβδομάδες ένας γνωστός μου γύρω στα 50 έδωσε το ccm που είχε και πήρε ένα ktm 200 exc που είναι πιο ελαφρύ,έχει την ίδια απόδοση σχεδόν και μπορεί να βρει ανταλλακτικά σχετικά εύκολα
enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..endu ro..enduro..enduro..enduro..
Γιατι η χοντα δεν εβγαζε το cr 250 μεχρι το '07 το επερνε η hm και το μεταμορφωνε στο cre 250, ενα καταπληκτικο εντουρο διχρονο με σχεδον 50 ιππους, ετοιμο για βαθρα...