Απολογητης της Honda mode: on
@ Allst@rf:
To Dakar ηταν ενα side project αναμεσα σε χιλιαδες. Αν ηθελε να ασχοληθει σοβαρα θα το εκανε. Και δεν γινεται με το καλημερα να κερδιζεις. Δηλαδη στα MotoGP πως τα καταφερνει;; Ή ειναι πιο ανταγωνιστικο περιβαλον το Dakar?
Γενικα σκοπος των εταιριωνε ειναι τα λεφτα. Αν η Honda μπορει ετσι συντηριτικα (που μπορει) να βγαζει ανετα δισεκατομυρια θα συνεχισει ετσι. Γιατι να ρισκαρει πλεον;;
Αν η ΚΤΜ τωρα δεν ρισκαρει και δεν καινοτομησει τι θα της απομεινει;; Η αξιοπιστια;; Βασιζεται στην καινοτομια και στη μουρη για τις πωλησεις της. Και αυτο προσπαθει να δωσει στον κοσμο.
Vstormer σωστα τα λες εν μερει αλλα η ΚΤΜ δεν ξεκινησε με την ιδια νοοτροπια που ξεκινησε η Honda. Επικεντρωθηκε στο να φτιαχνει αγωνιστικα enduro. Πολυ αργοτερα επεκταθηκε σε αλλους τομεις που σχεδον παντα ειχαν σχεση και με χωμα.
Μακαρι για μενα να παει καλα γιατι το αξιζει αλλα καποια στιγμη να σεβαστει λιγο παραπανω τον πελατη και να φτιαξει αξιοπιστα μηχανακια. Ετσι αλλωστε εγινε μεγαλη και η Honda.
Mεχρι τωρα δειχνει να απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο.
Aπολογητης της Honda mode: off
Αντε να το βγαλουν παραγωγη να δουμε τι κανει, να ξερω αν θα πρεπει να αρχισω να μαζευω λεφτα!

Εμενα ετσι οπως το βλεπω μου κανει για πιο λαφρυ και πιο "μαχημο" tenere.