Συγνωμη αν το κανω σε λαθος καρτελα.Μεταφερτετο αν ειναι λαθος.
Θα ηθελα να μαθω ποιοι ειναι οι καλυτεργη μηχακινη για να φτιαξω το μηχανακι μου.
Εχω ακουσει για Κολλια,hippy,Casper ποιοι αλλοι υπαρχουν?
Συγνωμη αν το κανω σε λαθος καρτελα.Μεταφερτετο αν ειναι λαθος.
Θα ηθελα να μαθω ποιοι ειναι οι καλυτεργη μηχακινη για να φτιαξω το μηχανακι μου.
Εχω ακουσει για Κολλια,hippy,Casper ποιοι αλλοι υπαρχουν?
ναι ειναι διπλα στην αλλη καρτελα με τα αλλα αυγα τα βιολογικα...εδω ειναι για αλανιαρες μονο...
Ξεκινα με γαλα αντι για ουισκι το πρωι και θα τον βρεις τον δρομο σου εσυ!!
υπαρχει και ο Shrek, Captain America, o Thor, & o Bob(πολυ καλος μαστορας αυτος)
Μας αποσπά την προσοχή αυτό το ερώτημα διότι είχαμε επικεντρωθεί στα πολύ και λίγο φτιαγμένα glx
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
ΚΑΛΑ σου λει. αστα για αυριο αυτα πουνε Παρασκευη.![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Δεν ξέρω ποιος ειδικεύεται σε μετατροπές - βελτιώσεις σε παπιά.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι πολλές φορές, μη σου πω ότι είναι ο κανόνας, οι "γνωστοί" βελτιωτές πατάνε πάνω στην καύλα και άγνοια των μικρών συνήθως σε ηλικία κατόχους παπιών, και βαράνε στο κεφάλι με συνήθως αμφίβολα αποτελέσματα.
Άρχισε να ρωτάς φίλους και γνωστούς με φτιαγμένα μηχανάκια. Πέρα από την απόδοση, ενδιαφέρσου και την αντοχή στο χρόνο. Θα κάνεις καλό όχι μόνο στην τσέπη σου αλλά κυρίως στην ασφάλειά σου.
Επίσης έχε υπόψη σου, ό,τι τρέχει πρέπει να στρίβει και φρενάρει κιόλας.
Think faster than you ride
http://www.moto.gr/forums/showthread...59#post2527759
αδιαβαστο σε βρισκο![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
sakis power, ολο το μπουρναζι τον αγαπαει
http://www.youtube.com/watch?v=ETxpUrG4ty4
Γ Α Τ Α Κ Ι Α.......
Ένας είναι ο μάστορας.....
.....
DALTON τον φωνάζουν,κατοικοεδρευει στην Πτολεμαΐδα, ειδικότητα τού το φτιάξιμο χωρίς όρια και συμβιβασμούς.
Τουρμπα - νιτρα κλπ τα παίζει στα δάχτυλα.
Αρέσκεται στις φλόγες από εξατμιση, βραχυκύκλωμα κλπ.
Οι εκκινήσεις τού θυμίζουν εκτόξευση διαστημοπλοίου.
Φωτιά και σκόνη.
Στάχτη και μπουρμπερη.
Εγγυημένο αποτέλεσμα.
Dalton....
Αν δεν παίξει μπινια γενικώς....