Σε ειδα να εχεις μεινει στην αριστερη λωριδα στην εθνικη και να εχουν κολλησει απο την κινηση ολοι!
Σας ειδα να τρακαρετε και να κλεινετε την αριστερη λωριδα περιμενωντας μαλλον την τροχαια...![]()
Σε ειδα να εχεις μεινει στην αριστερη λωριδα στην εθνικη και να εχουν κολλησει απο την κινηση ολοι!
Σας ειδα να τρακαρετε και να κλεινετε την αριστερη λωριδα περιμενωντας μαλλον την τροχαια...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σας είδα στρώματα και βαραντέρο στα διόδια Μαλγάρων!
Σε είδα σκουτεράκια κάτω απο την γέφυρα μετά την Αρκίτσα να περιμένεις να κόψει η μπόρα!
Σας είδα και εσάς στα Οινοφυτα Φούλ προβλεπέ!!!
Εγω δυστηχώς με το κουτί!!!!![]()
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
Σε είδα με το gsr απόψε το βράδυ στον περιφερειακό του λιμανιού.
Κάναμε και ένα πάτημα γιατί ήθελα να δοκιμάσω τα καινούργια πραγματάκια που έβαλα στο αυτοκίνητο...
Τελικά έπιασαν τόπο τα λεφτά που του έριξα![]()
The only easy day was yesterday.
σας ειδα μετα busa στη λαμια το μεσημερι οπως και τα δυο xr 125![]()
σε ειδα ΒΛΑΚΑ τελευταια στιγμη στο Δελτα φαληρου σαββατο νυχτα σε σημειο με 0 φωτισμο εγω αριστερα να στριβω με τον δρακο και ξαφνικα να κατεβαινεις απο το ρυθρο αριστερα μου, στην μεση του πουθενα, ντυμενος στα μαυρα! αμα σε ακουμπαγα σκοτωνομασταν και οι 2!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Με είδες εχτες το βράδυ να μένω απο βενζίνη,και να σταματάς για να με βοηθήσεις...μου εκανες πατάκι μεχρι το πλησιέστερο βενζινάδικο..Γλίτωσα αρκετό σπρώξιμο ,να σαι καλά και καλους δρόμους
ΥΓ κατι πρεπει να γινει με την βενζίνη κ την περίπτωση μ ρπστ μου χαχα
σε ειδα χθες μεσιμερι στην μιχαλακοπουλου, αλλα δεν σε προλαβο.
ενα βισινι πραμα κατι σαν manster, με ηχο εξατμισης mpazani. Το μονο που προλαβα να δω υταν ο ιμαντας κινησης στα δεξια. τι να ησουν αραγε?
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Σε είδα τροχαιε να σταματας κόσμο στον παραδρομο, να τον βάζεις υποχρεωτικά σε χώρο με κορίνες, όπου περιμεναν κιτρινοφορεμενα παιδάκια με έντυπα στατιστικά μάλλον, να ξέρει ο εργολάβος της ΕΟ που πάμε; ελπίζω να σας πετύχω στο γύρνα.
Σε είδα μικρέ μουργάκο να περπατάς τρομαγμένος στο διαχωριστικό της Εθνικής Οδού-Κηφισσού στο ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα για Πειραιά. Είχε τόσο κίνηση που στη διήθηση δε γινόταν με τίποτα να πλακωθώ στα φρένα και και να σταματήσω με αλάρμ. Τουλάχιστον ειδοποίησα την αστυνομία στην επόμενη έξοδο. Ελπίζω να ζεις![]()
Σε ειδα να παραβιαζεις το στοπ & οταν προλαβα να φρεναρω και να σ'αρχισω στις κορνες, ζηταγες & τα ρεστα... εφαγες τα ''κοσμητικα'' σου επιθετα & ηρεμησες...
Σε είδα να μου κάνεις σήμα να σταματήσω. Σταματάω λίγα μέτρα μετά για να μην είμαι μέσα στη μέση της πλατείας, διπλοσταματημένος μαζί με τους άλλους.
"Γιατί δεν σταματήσατε κύριε;" Άν δεν είχα σταματήσει δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση τώρα, δεν νομίζετε; "Ναι αλλά εγώ σας έκανα σήμα εκεί" Ναι και εκεί είμαι μέσα στη μέση όμως, εδώ είμαι στην άκρη και ασφαλής. "Άδεια-δίπλωμα-ταυτότητα-ασφάλεια". Ασφάλεια έχω μόνο από σκαναρισμένο πρωτότυπο γιατί ο ασφαλιστής δεν την έχει στείλει ακόμα. "Ναι αλλά θα σας γράψουμε". Ναι αλλά είμαι ασφαλισμένος, οπότε δεν θα με γράψετε γιατί άλλος έχει κάνει την παρανομία και δεν μου έχει στείλει εγκαίρως το ασφαλιστήριο μου όπως οφείλει, καίτοι είναι πληρωμένο. "Ξέρετε τι βρισίδια έχουν πέσει από τηλεφώνου παρουσία μας σε ασφαλιστές;" Όχι, ξέρω ότι είναι μία το πρωί και δεν θα πάρω τηλέφωνο κανέναν τέτοια ώρα και ότι θα μπείτε στο online στο περιπολικό, θα δείτε ότι είμαι ασφαλισμένος και άρα νόμιμος και δεν θα με γράψετε"Το τι βλέπουμε είναι δική μας δουλειά, εσείς έπρεπε να την έχετε". Ναι αλλά δεν την έχω όμως, την έχω πληρώσει και την βλακεία αλλουνού δεν θέλω να την χρεωθώ, μου φαίνεται παράλογο και λάθος.
Φεύγει.
Γυρίζει.
"Να φέρετε ως την Τρίτη το πρωτότυπο, καλό βράδι".
Θενξ, τροχαίε.
Σας είδα παρεα βεστρωμαδες χθες ,στην εξοδο του Βόλου.Ηταν ωραία μέρα για βόλτα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε ειδα να φευγεις με κοκκινο χαλαραα![]()