Τρέχει κανεις σας φέτος;Την Κυριακή είναι και οι συμμετοχές ειναι 35 000 .Εκει τριγύρω θα είμαστε και εμεις με τις μοτοσυκλέτες για πρώτες βοήθειες και φέτος θα έχουμε και κάμερες μετάδοσης ορισμένοι.
http://www.athensauthenticmarathon.gr/
Τρέχει κανεις σας φέτος;Την Κυριακή είναι και οι συμμετοχές ειναι 35 000 .Εκει τριγύρω θα είμαστε και εμεις με τις μοτοσυκλέτες για πρώτες βοήθειες και φέτος θα έχουμε και κάμερες μετάδοσης ορισμένοι.
http://www.athensauthenticmarathon.gr/
Φίου φίου φι φι φίου
Δεν τρέχω, αλλά το κομφούζιο που προκαλείται για αυτούς τους μαραθώνιους κάθε τρεις και λίγο είναι καταδίκη για εμάς που κατοικούμε στην περιοχή... πριν κανα δυο μήνες είχε οργανώσει αγώνα η cyta, μετά η adidas και δεν ξέρω γω ποιος άλλος... και ο μάλαξ ο δήμαρχος, τους δίνει άδεια και καθε τρεις και λίγο κλείνουν το κέντρο και πήζουμε...!!!
Αν έχει καμμιά "συμβολική" διαδρομή για Ανθρώπους Με Εκγυμναστική Ανεπάρκεια να το σκεφτούμε ρε παιδί μου...
Ειναι σαν γιορτή πάντως.Βλέπεις μεταμφιέσεις με δόρυ,ασπίδα κτλ ξυπόλητοι να τρέχουν.Περυσι ένας Ιάπωνας έτρχε με κοστουμι και prada παπουτσι και δεν το έβαζε κάτω.Τον παρακολουθουσα γιατι ήταν στο γκρουπ μου.Είναι μια ωραία γιορτή την οποια θαυμάζω και μακάρι να σήκωνα τον κώλο μου να έκανα κάτι αντιστοιχο χωρις να πεθάνω.
Φίου φίου φι φι φίου
Σήμερα ξεκίνησαν και οι εγγραφές. Θα το συζητήσω με το έτερον ήμισυ που γυμνάζεται.
Τόλη μπορεί και να σε δω, όχι πως θα σε γνωρίσω όμως μιας και δεν σε ξέρω!!
"Τρέχω με λόγο" στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων με τη φανέλα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.![]()
Mέχρι τα 10khm τα έχω ακομα άνετα παραπάνω δεν...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
To ξέρω και φαντάζομαι τα προβλήματα που δημιουργούνται. Η διευκρίνηση αφορούσε τον Μαραθώνιο.
Think faster than you ride
Δυστυχώς εκτός από το μαραθώνιο, έχει κάτι γύρους της Αθηνας, φιλανθρωπικό γύρο της τάδε εταιρίας, γύρο για τα αδέσποτα, γύρο με πίτα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... και κομφούζιο τριγύρω....
Τεσπα, δεν θέλω να είμαι ο γκρινιάρης του θέματος.
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, να περάσει καλά ο κόσμος, και πέραν των προβλημάτων χαίρομαι πραγματικά για την ιστορικότητα και διαχρονικότητα αυτού του διαγωνίσματος που ακόμα κρατιέται αξιοπρεπώς και ευγενώς...
edit: τώρα είδα ότι υπάρχει και συμπάσχων...