Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: Μαραθώνιος Αθήνας 2014

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    O Καθε δημος να διωργανωνει τις εκδηλωσεις του εκει που πρεπει......

Και χωρους εχουμε.... Και η υπαιθρος διπλα μας ειναι.....

Εχουν καταντησει τους δρομους καθε λιγο και λιγακι .... Απο ταρταν στιβου , ποδηλατοδρομια , πιστες χορου , και δεν ξερω και εγω τι αλλο.......

Για να βγαινει ο καθε καναπεδατος να κανει το χομπυ του ακριββς εξω απο το σπιτι του.....

Αιντε πια.....
    ...είπε και συνέχισε να δαγκώνει το σουβλάκι του κοιτώντας την απλωμένη μπουγάδα στην απέναντι πολυκατοικία.

πες μου μαλακα πότε έκλεισε ο δήμος του κορυδαλλού τους δρόμους για ποδηλατοδρομία ή τρέξιμο και θα σκίσω το καλτσόν μου.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Το θέμα νομίζω πως ξεκίνησε για τα προβλήματα που δημιουργεί ο Μαραθώνιος και οι λαϊκοί αγώνες δρόμου.

Ναι. Το κλείσιμο δρόμων δημιουργεί από μικροπροβλήματα (τοπικές δημοτικοί οδοί) ως και πολύ μεγαλύτερα (κεντρικές αρτηρίες). Καταλαβαίνω τον κάτοικο του κέντρου που αντιμετωπίζει διαρκώς κυκλοφοριακό κομφούζιο, αλλά όπως έγραψε ο Julius μη τα τσουβαλιάζουμε. Άλλη βαρύτητα και μερίδιο ευθύνης φέρει ένας αγώνας δρόμου που θα γίνει δυο-τρεις φορές το χρόνο, και άλλη π.χ ο πολιτικός που θέλει να διασχίσει την Αθήνα χωρίς κίνηση.
    Think faster than you ride

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Δεν τσουβάλιασα τίποτα. Το αποτέλεσμα είναι ο κλειστός δρόμος.
    Και στη Μ. Βρεττανία έχει δρομείς και κουλτουρα δρομέων πολύ πριν την ανακαλύψουμε (ξανά) εμείς αλλά το "κεντρο" του Λονδίνου κλείνει μόνο μια φορά το χρόνο για τον Μαραθώνιο εκεί. Αλλά εδώ, σαν γνησιοι Ελληνες, κάνουμε την τρίχα τριχιά.

Και όντως, προφανώς, αν το συνεχίσουμε θα καταλήξει να γίνει οπαδικό (δρομείς εναντίων αυτοκινήτων, ποδήλατα εναντίων των πάντων κλπ) οπότε δεν το συνεχίζω.

Καλά να περάσετε όσοι θα τρέξετε. Εγώ θα λείπω αυτό το σ/κ

τα @@ μου έχουν οι βρετανοί, και επίσης @@ οπαδικό θα γίνει. κάνε μια κουβέντα της προκοπής ρε μονοχνωτε.

Λές κλείνουν οι δρόμοι για την μεργκελ, για το τρέξιμο, για την πορεία των μηχανών κλπ.

σου λέω οτι δέν είναι το ίδιο. μερικά πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να τα επικροτούμε εαν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μερικά να τα κράζουμε.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Και στη Μ. Βρεττανία έχει δρομείς και κουλτουρα δρομέων πολύ πριν την ανακαλύψουμε (ξανά) εμείς αλλά το "κεντρο" του Λονδίνου κλείνει μόνο μια φορά το χρόνο για τον Μαραθώνιο εκεί. Αλλά εδώ, σαν γνησιοι Ελληνες, κάνουμε την τρίχα τριχιά.
    12 running events μεσα στο Νοέμβριο μονο στο ευρυτερο Λονδινο. Απο 5κ, 10κ, half marathon μεχρι shitraced
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    τα @@ μου έχουν οι βρετανοί, και επίσης @@ οπαδικό θα γίνει. κάνε μια κουβέντα της προκοπής ρε μονοχνωτε.

Λές κλείνουν οι δρόμοι για την μεργκελ, για το τρέξιμο, για την πορεία των μηχανών κλπ.

σου λέω οτι δέν είναι το ίδιο. μερικά πράγματα ΠΡΕΠΕΙ να τα επικροτούμε εαν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μερικά να τα κράζουμε.
    Είπα κάτι διαφορετικό ρε Μονοχνωτε ΙΙ; Είπα, ας κλείνει το κέντρο μια φορά το χρόνο για τον κλασσικο Μαραθώνιο, αλλά εδω εχει γίνει σύστημα να κλείνει το κέντρο με τα πάντα, οπότε ναι ας κλεινει όταν πρέπει.

Με είδες να λέω τίποτα για το '11 που είχε κλεισει το κέντρο για 3 μηνες;

@Καπτεν: Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτα τα ηβέντς περνάνε μπροστα απο Trafalgar κι έχουν τερματισμό στο The mall... Τραβα παραπέρα ρε, μιλαμε για το κέντρο
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

@Καπτεν: Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτα τα ηβέντς περνάνε μπροστα απο Trafalgar κι έχουν τερματισμό στο The mall... Τραβα παραπέρα ρε, μιλαμε για το κέντρο
    Οχι, δεν περνανε όλα, γι' αυτο εγραψα "ευρυτερο λονδινο", αλλα αν μονο μεσα στο Νοεμβριο εχουν 12 αγωνες καταλαβαινεις οτι ολο το χρονο γινονται συνεχεια και αναγκαστικα πολλοι απο αυτους περνανε ΚΑΙ κέντρο.

στα μουτρα σου ρε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    ...είπε και συνέχισε να δαγκώνει το σουβλάκι του κοιτώντας την απλωμένη μπουγάδα στην απέναντι πολυκατοικία.

πες μου μαλακα πότε έκλεισε ο δήμος του κορυδαλλού τους δρόμους για ποδηλατοδρομία ή τρέξιμο και θα σκίσω το καλτσόν μου.

Εγω ρε στο σουβλακι day αμα ερθω και δαγκωνω το σουβλακι μου στην μεση του δροκαι εχω στησει κατα μηκος του δρομου την ψησταρια και δεν μπορεις να πας στην δουλεια σου θα σου πω μετα που θα πανε οι διαχωριστικες του μυαλου σου και οι αποψεις σου για τον γειτονα....

Επισεις παλια γινοταν ο μαραθωνιος και ηταν γιορτη.....

Τωρα πια με τα .... running events και γενικα ολα τα αλλα events... ( μην χε....)

Εχει γινει αλλη μια ταλαιπωρια......

Και σταματα να ζηλευεις την μπουγαδα της γειτονισας........

Τι να σου κανω εγω που οι δικες σου ειναι χονροκωλες.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Οχι, δεν περνανε όλα, γι' αυτο εγραψα "ευρυτερο λονδινο", αλλα αν μονο μεσα στο Νοεμβριο εχουν 12 αγωνες καταλαβαινεις οτι ολο το χρονο γινονται συνεχεια και αναγκαστικα πολλοι απο αυτους περνανε ΚΑΙ κέντρο.

στα μουτρα σου ρε
    Όχι, δεν περνάνε απο το κέντρο. 2 χρόνια δουλευα εκεί, πιο κέντρο δεν γίνεται, κώλ@ς και βρακί είχαμε γίνει με την Λιζυ, μόνο για τον Μαραθώνιο έκλεινε. Kι άσε που εκεί στα @@ σου, κλεισει δεν κλείσει, δεν κυλοφορείς με κουτί. Tube rules!

Super Moderator
    Souvlaki day, ειναι κάθε μέρα ρε κοντέ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Επισεις παλια γινοταν ο μαραθωνιος και ηταν γιορτη.....

Τωρα πια με τα .... running events και γενικα ολα τα αλλα events... ( μην χε....)

Εχει γινει αλλη μια ταλαιπωρια......

ωωωχ τα ματάκια μου λεμεεεεεεεεε

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Souvlaki day, ειναι κάθε μέρα ρε κοντέ.

ωωωχ τα ματάκια μου λεμεεεεεεεεε

E....Θες να τρεξεις κι ολας.....

( Αστο να παει απο εκει που ηρθε....)

Όχι, δεν περνάνε απο το κέντρο. 2 χρόνια δουλευα εκεί, πιο κέντρο δεν γίνεται, κώλ@ς και βρακί είχαμε γίνει με την Λιζυ, μόνο για τον Μαραθώνιο έκλεινε. Kι άσε που εκεί στα @@ σου, κλεισει δεν κλείσει, δεν κυλοφορείς με κουτί. Tube rules!
    Οταν δουλευες εσυ εκει ετρεχε ακομα ο Εμιλ Ζατοπεκ ρε κωλο

Εχουν αλλαξει τα πραγματα πολύ, στο θεμα του τρεξιματος και των ιβεντς. Τοτε ο μαραθωνιος ηταν υποθεση καθαρα για αθλητες.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ελα φτάνει μ' αυτό, ας περάσουν τουλάχιστον καλά όσοι πάρουν μέρος.

Για να ξαναμπούμε στο κλίμα...

[FONT=Arial]Δρομέας τριών ηπείρων ετών 83
    [/FONT]
    [FONT=Arial]
    "Η χαρά όταν τερματίζεις στο Καλλιμάρμαρο δεν λέγεται. Νομίζεις ότι είσαι θεός", λέει ο κ. Πρασσάς
    [/FONT]
    Think faster than you ride

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    [QUOTE=sniper;2528674]

Και όντως, προφανώς, αν το συνεχίσουμε θα καταλήξει να γίνει οπαδικό (δρομείς εναντίων αυτοκινήτων, ποδήλατα εναντίων των πάντων κλπ) οπότε δεν το συνεχίζω.

Οι υγειώς σκεπτόμενοι δρομείς, που είναι και η πλειοψηφία, δεν είναι ευτυχώς οπαδοί...είναι και μηχανόβιοι, και αυτοκινητιστές και ποδηλάτες και πράσινοι και κόκκινοι και τα πάντα...
    Αυτά για το Λονδίνο, μεγάλη Βρετανία και δυτική Ευρώπη γενικώς μην τα ξαναπείς, εκτίθεσε και αν επιμείνεις θα γελάσουν και οι πέτρες Νίκο...άκου και τους φίλους σου, για να σε προστατευσουν μιλάνε...
    Αν δεν καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε τον αγώνα δρόμου, από την διαδήλωση και τις επισκέψεις πολιτικών και βλέπουμε μόνο το αποτέλεσμα που έχει αντίκτυπο μόνο στον κώλο μας τότε υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα από αυτο που φανταζόμασταν μερικοί...
    Καλά να περάσετε όσοι θα τρέξετε. Εγώ θα λείπω και αυτό το σ/κ
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Αν δεν καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε τον αγώνα δρόμου, από την διαδήλωση και τις επισκέψεις πολιτικών και βλέπουμε μόνο το αποτέλεσμα που έχει αντίκτυπο μόνο στον κώλο μας τότε υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα από αυτο που φανταζόμασταν μερικοί...
    ...
    Δεν τα τσουβάλιασα, τουλάχιστον εγώ.

Για τα υπολοιπα που λες, μπορεί και να εχεις δίκιο, αλλά 6 χρόνια εκει (ΟΚ, προ 15ετίας), δεν πήρα χαμπάρι τίποτα. And don't patronize me, I don't need it

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2007, 12:12
  2. Εξομοίωση κέντρου Αθήνας (game)
    από Thoreevos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 18:14
  3. Καλο και φθηνο Λαστιχαδικο (εντος Αθηνας) ???
    από sunnymtx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 21:02
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 12:28
  5. Κατάργηση του δακτυλίου της Αθήνας
    από SF στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2005, 16:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε