Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: φιλτρο αερος για μηχανη

Νέο μέλος

φιλτρο αερος για μηχανη

καλησπερα .. τι θα προτεινατε γενικα για ενα πολυ καλο φιλτρο αερος το οποιο να ειναι για πολυ καλη αποδοση ?? η μηχανη ειναι honda cb400 sf (δημοσιευω εδω και οχι στην ομαδα για εκπαιδευτικους λογους ) ευχαριστω

pipercross γιατί το φιλτροκούτι είναι πεντακάθαρο που σημαίνει ότι δεν αφήνει να περάσει καθόλου σκόνη
    Και είναι και φτηνό.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Φιλε μου αν θες καλυτερη ροη αερα ανγκαστικα θα εχεις και μεγαλυτερη εισροη σωματιδιων σκονης.
    "Μαγικο φιλτρο" που και να αφηνει τον αερα να περνα ελευθερα και να προστατευει πληρως δεν υπαρχει (αν σου πουν οτι υπαρχει θελουν να στο πουλησουν ).
    Οποτε τα ζυγιζεις και βλεπεις, αν θες αισθητη αυξηση στην αποδοση (που ουτως ή αλλως δεν προκειται να ειναι κατι εντυπωσιακο) πας σε ελευθερο φιλτρο και αναγκαστικα τρως και σκονες μεσα στο μοτερ, αλλιως (και καλυτερα για μενα) κατι πιο ηπιο που να προστατευει καλα το μοτερ απλα να εχει κατι τις παραπανω σε ελευθερια ροης του αερα.
    Δεν εχω κατι να προτεινω. Εγω εχω-ειχα ΚΝ αλλα εχω διαβασει πολλακις οτι δεν ειναι τοσο επαρκες οσο αφορα το φιλτραρισμα των σωματιδιων σκονης.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Εγω εχω-ειχα ΚΝ αλλα εχω διαβασει πολλακις οτι δεν ειναι τοσο επαρκες οσο αφορα το φιλτραρισμα των σωματιδιων σκονης.
    το λαδάκι δεν κάνει δουλειά?
    πουτσ@@@@@@@@@

Κανει, μονο μια φορα εχω δει σκονες, παλια, στο ΧΤ αλλα ειχε να ανοιχτει και να καθαριστει "αιωνες" και ειχε φαει πολυ χωματοδρομο.
    Πιθανον να ειχαν περασει και απο το πλαϊ απο ελειπη τοποθετηση ή πολυκαιρισμο της παστας.
    Αλλα εχω διαβασει αρκετα κακα σχολια σε διαφορες φασεις και για μηχανακια και για αυτοκινητα για τα ΚΝ. Κυριως για σκονες.
    MADE IN JAPAN 日本製

Κοίτα και προς DNA

Πάρα πολύ καλά, διεθνώς αναγνωρισμένα και Ελληνικά!
    Think faster than you ride

Banned
    Πάρε και μια χούφτα ζιγκλερ για να δοκιμάσεις μέχρι να δουλέψει σωστά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peristeroman Προβολή μηνύματος
    καλησπερα .. τι θα προτεινατε γενικα για ενα πολυ καλο φιλτρο αερος το οποιο να ειναι για πολυ καλη αποδοση ?? η μηχανη ειναι honda cb400 sf (δημοσιευω εδω και οχι στην ομαδα για εκπαιδευτικους λογους ) ευχαριστω

και μαμά χόντα και dna και hiflo και Kn καλά είναι ότι και να βάλεις αλλά μην περιμένεις θαύματα για να ανέβει η απόδοση με μόνο μια αλλαγή φίλτρου χλωμό το κόβω ...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    και μαμά χόντα και dna και hiflo και Kn καλά είναι ότι και να βάλεις αλλά μην περιμένεις θαύματα για να ανέβει η απόδοση με μόνο μια αλλαγή φίλτρου χλωμό το κόβω ...
    Χειρότερα θα γίνει Άκη.
    Στο tenere που είχα βάλει τότε ( K/N) μέσα στο φιλτροκουτι, ενώ χαμηλά τράβαγε καλύτερα, δεν πήγαινε πάνω από 140/150
    Αυλοι γυαλισμα και ψάξιμο με ζιγκλερ

Ας μην πάρει ουτε μισό μουλάρι. Η ευκολία του πλυνε βάλε και το οτι δεν περνάει ίχνος σκόνης, φτάνει.

Banned
    Μιλας για αυτά πού είναι σφουγγάρι γέροντα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου αν θες καλυτερη ροη αερα ανγκαστικα θα εχεις και μεγαλυτερη εισροη σωματιδιων σκονης.
    Οχι.
    Ο όγκος του αέρα του αέρα εξαρτάται και από την επιφάνεια του φίλτρου.

Μιλάω γενικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Οχι.
    Ο όγκος του αέρα του αέρα εξαρτάται και από την επιφάνεια του φίλτρου.
    Συμφωνω αλλα το "και" κανει τη διαφορα, και ο ογκος ειναι δεδομενος μεσες ακρες, με τη πυκνοτητα του υλικου παιζουν κυριως μπαλα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Νέο μέλος
    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας καλα δεν περιμενω να αρχισει ξαφνικα να ροπιαζει και σαν διχρονο αλλα ισως να ειναι λιγοοο αισθητη η διαφορα , ενα τακ :Ρ τουλαχιστον ελπιζω να ανασανει λιγακι και να μην ρουφαει πολυ ..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF