Θα μπορούσε να το πει κανείς...
http://www.naftemporiki.gr/news/stat...02/1136567.htm
Το θέμα είναι οτι η ιστορία έληξε... αν και δεν ξέρω αν ήταν αρκετή η τιμωρία του.
Θα μπορούσε να το πει κανείς...
http://www.naftemporiki.gr/news/stat...02/1136567.htm
Το θέμα είναι οτι η ιστορία έληξε... αν και δεν ξέρω αν ήταν αρκετή η τιμωρία του.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Άν και αυτό του άξιζε σαν αποτέλεσμα, στο τελευταίο θα συμφωνήσω κι εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
φ'ιλε μου τον φάγανε κανονικά!
το ποτάμι το έχω περάσει άπειρες φορές κυνηγώντας, (από εκεί είναι η κταγωγή μου) και χειμώνα και καλοκαίρι...
κοίτα να δείς που τον έφαγαν και τον έριξαν δίπλα στο ποτάμι και καλά τον εντόπισε η θερμική κάμερα.Πώς αφού ήταν νεκρός ...τεόσπάντων, αν δεν τον έτρωγαν εκεί θα τον έτρωγαν αργότερα...
καλύτερα που τέλειωσε πάντως γιατί μας είχαν πρήξει τα α!#$%δια τόσες μέρες με τα μπλόκα δε μπορούσαμε ...να κυκλοφορήσουμε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
δε νομίζω να στενοχωρηθεί κανείς για αυτό
kala ton katharisan![]()
tora ti krio kai malakiessssss!!!
as prosexe.. afto exw na pw mono.
Life is a waterfall,
We drink from the river... Then we turn around and put up our walls.
Child of the Night... Don't wake me up!
Κι εγώ τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα κάπως έτσι πρέπει να έγινε. Υποθέτω πως τον βρήκανε χτές λίγο αργότερα κοστά στο μέρος που βρέθηκε κι ο Αλβανός και τον πνίξανε κανονικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
Αυτή είναι βέβαια απλά μια υπόθεση, και προσωπικά για μένα δέν έχει κανένα νόημα αυτό το θέμα πια αφού όλα πήραν το δρόμο τους.
Το μόνο που μου μένει είναι η πικρία για τον άδικο χαμό των παλικαριών.![]()
Το έχεις περάσει χωρίς τα κατάλληλα ρούχα, χωρίς να μπορείς να στεγνώσεις, χωρίς να έχεις φάει για 3 μέρες;Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
το ποτάμι το έχω περάσει άπειρες φορές κυνηγώντας, (από εκεί είναι η κταγωγή μου) και χειμώνα και καλοκαίρι...
Δεν είναι έτσι απλό.
Αν και τελικά δεν έχει σημασία φυσικά τα πως και γιατί...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
mwre kala tou kanane alla ....pistevo tin psiloevgale ftina to ktinos!tespa...
Καλύτερα να τον φάγανε παρά να ψόφησε
απο το κρύο,
ας πρόσεχε...
άντε να πέρνουν άλλοι σειρά...
Και έχεις και τα @ρχ@δι@ τους στρατηγούς να λένε ,φταίει ο διοικητής![]()
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Εγώ ένα έχω να πω……
Σεβασμός στην ανθρώπινη ύπαρξη
Θεμελιώδης αρχή, που εάν είχαν την ευκαιρία να την διδαχτούν… ούτε ο ρώσος θα σκότωνε, ούτε οι μπάτσοι θα σκότωναν.
Για αυτό τον λόγο φυλακίζουμε και δεν σκοτώνουμε γιατί έχουμε μυαλό και σκεφτόμαστε….
Αυτό μας διακρίνει από τα άλλα ζώα
![]()
![]()
![]()
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτοκτόνησε... με ή χωρίς εισαγωγικά το τελευταίο
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...7&lngDtrID=244
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αντε μωρε με το τσογλανι....
Αυτο που επαθε ηταν το καλυτερο που θα μπορουσε να παθει.....
Γιατι υπαρχουν και χειροτερα απ'το θανατο.....
Φανταστητε τι θα παθαινε αν τον πιανανε...
Παντως να μην καταφερουν να τον βρουν... Με τετοια τεχνολογια....
Αν δεν αυτοκτωνουσε(που μαλλον ετσι εγινε)ακομη θα τον ψαχνανε....
Η θα τον πιανανε στη Ρουμανια....
Τον καθάρισε κανονικά η ομάδα των ΕΚΑΜ! Όπως είχαν κάνει κάποτε σε έναν Αλβανό στο νοσοκομείο αν θυμάστε.
Το θέμα είναι ότι δεν του άξιζε! Έπρεπε να τον σαπίσουν στο ξύλο και να το δικαιολογήσουν ώς αντίσταση μέχρι να τον πιάσουν και μετά να τον έκλειναν φυλακή και να τον δέρνουν και να του βάζουν ένα στυλιάρι στον κώλο κάθε πρωί στις 6!
Πρίν από όλα αυτά όμως θα πρέπει να μας τον φέρουν στην Ομόνοια (Αθήνα), Πλατεία Αριστοτέλους (Θεσ/νίκη), Πλατεία Ελευθερίας (Ηράκλειο) να τον κρεμάσουν ανάποδα και να του κάνουμε ένα πανηγύρι!
Τέλοσπαντων, ας είναι βαρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει! (Άν θα είναι χώμα, πιο πιθανόν να είναι ΣΚΑΤΑ!)