Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: problhma XT 600e Me sumplekti

Νέο μέλος

problhma XT 600e Me sumplekti

Kalispera !!!!! exo ena xt 600 E tou 2 montelo kai tora teleutaia prosexa enan Hxo, otan patao sumplekti ekei p trabaei to leugedaki h ntiza panw sto moter..... tou touk touk... ! otan bazo proti stamataei..... xerei kaneis ti mporei na einai ? euxaristw!

Νέο μέλος
    Ετσι κανουν και τα ντουκατι. Μονο που μοιαζει ο ηχος με μεταλλικες σφυριες. Ειδες ποτε κανενα να παραπονιεται?
    Μην εισαι αχαριστος. Δωρεαν μετατροπη σε ξεροκαμπανο.

Περα απο την πλακα τωρα, ο ηχος σταματαει γιατι ασκειται πιεση στους δισκους/σασμαν. Τσεκαρε ρουλεμαν καμπανας και την ιδια την καμπανα για φθορα εκει που ακουμπουν οι δισκοι. Ειναι ευκολο σχετικα (αν σκεφτεις οτι δε χρειαζεται να ανοιξεις καρτερ).

Αλλα ας μιλησει κανενας αλλος καλυτερα. Καποιος με προηγουμενη εμπειρια και γνωση. Εγω παντως την ειπα τη μαλ@κια μου.

Μπορει να βρεθει καποιος και να πει
    Χτυπανε οι "κλακετες του θανατου". Ειναι ωρα να το αποχωριστεις.
    Μη σου φανει ασχημη σαν ιδεα. Γιατι μπορει τωρα να κουδουνιζει το ενα. Αλλα αυριο το αλλο. Μεθαυριο το παραλλο. Και σε λιγο καιρο να ακουγεται σα κουμπαρας με ροδες. Τα εκανε τα χιλιομετρακια του, ετσι?
    Τελευταία τροποποίηση από Neftis; 08/11/2014 στις 00:34.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Neftis Προβολή μηνύματος
    Ετσι κανουν και τα ντουκατι. Μονο που μοιαζει ο ηχος με μεταλλικες σφυριες. Ειδες ποτε κανενα να παραπονιεται?

Περα απο την πλακα τωρα, ο ηχος σταματαει γιατι ασκειται πιεση στους δισκους/σασμαν. Τσεκαρε ρουλεμαν καμπανας και την ιδια την καμπανα για φθορα εκει που ακουμπουν οι δισκοι. Ειναι ευκολο σχετικα (αν σκεφτεις οτι δε χρειαζεται να ανοιξεις καρτερ).

Αλλα ας μιλησει κανενας αλλος καλυτερα. Καποιος με προηγουμενη εμπειρια και γνωση. Εγω παντως την ειπα τη μαλ@κια μου.

Μη σου φανει ασχημη σαν ιδεα. Γιατι μπορει τωρα να κουδουνιζει το ενα. Αλλα αυριο το αλλο. Μεθαυριο το παραλλο. Και σε λιγο καιρο να ακουγεται σα κουμπαρας με ροδες. Τα εκανε τα χιλιομετρακια του, ετσι?
    53.000 kai

Νέο μέλος

alla einai pena.... prosegmeno......

Νέο μέλος
    Ε, τοτε να το φτιαξεις το εργαλειο και να το κρατησεις. Γιατι ειναι παπι με πολλα κυβικα, σε αξιοπιστια.

Κατσε μονο να δουμε καμια απαντηση απο κανενα Πολυξεριδη.

Νέο μέλος
    oki ! thanks pare k mia foto gia ti periergia :P Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10743612_1509782279269466_972023993_n.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	91,3 KB 
ID:	326590

Νέο μέλος
    Που ειναι η φωτο? Ωραιο και το μηχανακι. Αλλα κατι του λειπει. Οι αναποδεςμπουκαλες μπροστα θα ελεγα.

Αλλα πρωτα το φτιαχνεις μηχανικα να ειναι πενα. Μετα βαζεις τις μπουκαλες. Με αυτη τη σειρα ακριβως.
    Αν θες πουλαω τις δικες μου (πεταξα στη θαλασσα το υπολοιπο μηχανακι) ειτε τις παιρνεις απο αλλον. Στειλε πμ οοοταν ερθει η ωρα.

Που ειναι η φωτο? Ωραιο και το μηχανακι. Αλλα κατι του λειπει. Οι αναποδεςμπουκαλες μπροστα θα ελεγα.

Αλλα πρωτα το φτιαχνεις μηχανικα να ειναι πενα. Μετα βαζεις τις μπουκαλες. Με αυτη τη σειρα ακριβως.
    Αν θες πουλαω τις δικες μου (πεταξα στη θαλασσα το υπολοιπο μηχανακι) ειτε τις παιρνεις απο αλλον. Στειλε πμ οοοταν ερθει η ωρα.

Η θαλασσα τι σου εκανε φιλε;;;
    Εκτος κι αν το λες μεταφορικα.

Νέο μέλος
    Ειπα να φτιαξω τεχνητο υφαλο. Να μαζεφτει κανενα ψαρι στα μερη τα δικα μου.

Φυσικα και μεταφορικα το λεω. Πεταξα το μηχανακι ΟΛΟ και κρατησα μπουκαλες, καρμπυρατερ, εγκεφαλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Opelcorsaopc Προβολή μηνύματος
    53.000 kai
    Μια χαρά το βρίσκω το ΧΤ σου, motard το είχα πάρει κι εγώ το 07.
    Ένα μεγάλο παπί, όπως γράφτηκε και παραπάνω.
    Ρεγουλάρισε την ντίζα του συμπλέκτη και όταν το ζεσταίνεις πάτα 2-3 φορές τον συμπλέκτη να ξεκολλάνε οι δίσκοι, για 3-4 δευτερόλεπτα την κάθε φορά.
    Αν ήταν καμπάνα θα ακουγόταν συνέχεια, μην το φοβάσαι είναι πολύ αξιόπιστο μοτέρ.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Μου το εχει κανει και μενα κανα δυο φορες και οχι μονο το XT. Κανεις οτι σου ειπε ο Νοτακος και σταματαει. Αν στο κανει συνεχεια τοτε ειναι που θα πρεπει να το κοιταξεις. Απο λαδια πως πας; Ποτε ηταν η τελευταια φορα που τα αλλαξες;

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    νομιζω δεν εχει υπαρξει ΧΤ σε τουτη την πλάση που να μην κανει αυτο το θόρυβο.
    Καλό ζέσταμα και μη φοβάσαι πράμα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Μου το εχει κανει και μενα κανα δυο φορες και οχι μονο το XT. Κανεις οτι σου ειπε ο Νοτακος και σταματαει. Αν στο κανει συνεχεια τοτε ειναι που θα πρεπει να το κοιταξεις. Απο λαδια πως πας; Ποτε ηταν η τελευταια φορα που τα αλλαξες;
    to ekana auto p mou eipe... kai otan zestathei apla den m to kanei toso dunata.......kala min fantasteis trelo thorubo ...alla eimai psiras kai ithela na xero ti einai....... ladia allaxa prin oute 650 xiliometra..... basika ekana geniko service..... ladia : yamalube ebala

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    νομιζω δεν εχει υπαρξει ΧΤ σε τουτη την πλάση που να μην κανει αυτο το θόρυβο.
    Καλό ζέσταμα και μη φοβάσαι πράμα.
    upotithete oti stamataei otan zestathei ?? emena den stamataei ..apla xamilonei !

Νέο μέλος

h foto einai euboia!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF