αχ θα την βαλω με "πεταλουδες".. η αλλιως οπως παλια ζελοτειπ κατωαπο την σελα και φυλαδιο γυραδικου...
αχ θα την βαλω με "πεταλουδες".. η αλλιως οπως παλια ζελοτειπ κατωαπο την σελα και φυλαδιο γυραδικου...
Δεν γνωρίζω αν η τροχαία αυτοκινητοδρομων χτενίζει την Ε. Ο για όσους παραβιάζουν τις μπάρες στα διόδια.
Δεν είναι ούτε το αντικείμενο, ούτε η υπηρεσία μου.
Στο τελευταίο κατέβασμα μου προς Βόλο, πού περνάω 5 διόδια, στα περισσότερα είχε περιπολικό.
Τώρα αν είναι και γι αυτό δεν το γνωρίζω.
Διαφορες πατέντες - ταινίες/ χαρτιά / λάσπη ( ειδικά όταν η υπόλοιπη μότο γυάλιζει ) είναι παραποίηση αριθμού κυκλοφορίας, και παράβαση άρθρο Κ. Ο. Κ
Πού δεν θυμάμαι. Αλλά είναι και πταίσμα- μυνηση, άρα δικαστήριο.
Η στέρηση πινακίδας το ίδιο, δηλαδή σταματάω πριν τα διόδια, ξεβιδωνω, περνάω, ξαναβιδωνω, ενέχει κίνδυνο.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μία είναι η λύση:
https://www.youtube.com/watch?v=yZPDEkX-Puo
Και το περιοδικό ΜΟΤΟ έχει την απάντηση στο ζήτημα. Το πλήρες κείμενο σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο
Όσο λοιπόν οι εταιρίες καταγράφουν πινακίδες ή αριθμούς πλαισίου (για να μην ξεχνάμε ότι στα σύγχρονα αυτοκίνητα αυτός είναι εμφανής από το παρμπρίζ) δεν χρειάζονται την αδειοδότηση της Αρχής. Οι ίδιες οι εταιρίες βέβαια, σε επιστολές τους προς τους πολίτες, λένε ότι έχουν την άδεια της Αρχής, οπότε και σε επιστολή της προς τις εταιρίες η Αρχή ζητά να αναφέρονται απλά στην Οδηγία 1/2011, χωρίς να λένε ότι αυτή «υπέχει θέση αδειοδότησης».
Εν ολίγοις, το ελληνικό δημόσιο έδωσε το δικαίωμα σε ιδιώτες ν’ αστυνομεύουν απευθείας πολίτες. Αφού ενσωμάτωσε την μη καταβολή αντιτίμου διοδίων, στις παραβάσεις του ΚΟΚ, έδωσε και το δικαίωμα στις εταιρίες να στέλνουν απευθείας πρόστιμα σε όσους δεν πληρώνουν διόδια. Με την προϋπόθεση ότι υπάρχει φωτογραφία της πινακίδας την στιγμή της παράβασης…
Αν λοιπόν η εταιρία καταγράψει τα στοιχεία οχήματος που δεν πλήρωσε διόδια, τότε ο ιδιοκτήτης έχει 15 μέρες στη διάθεσή του να πληρώσει μονάχα τα διόδια, χωρίς κανένα απολύτως πρόστιμο (το οποίο είναι το 20πλάσιο του αντιτίμου). Βέβαια, σε όσες περιπτώσεις γνωρίζουμε εμείς, οι εταιρίες έχουν στείλει απευθείας "λογαριασμό" μαζί με το πρόστιμο.